Arkadaşlar bende kendime Grande Punto almayı düşünüyorum
Starjet 95Hp olanını almak istiyorum fakat, Starjet motorlarda LPG tekleme problemi yapıyor felan deniyor.
LPG taktırıp kullanan arkadaşlar varmı acaba?
Birde LPG siz kaç litre yakıyor bu araçlar agresif kullanımda bilgi verirmisiniz.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Antalya'lı olman benim için büyük şanş, her şehir trafiği birbirine benzemiyor sonuçta arkadaşım sen şehir içinde kaç litre ortalaması yakalıyorsun acaba?
Birde Starjet'lere LPG'yi her usta takamıyormuş senin bildiğin bir usta varmı bunun için?
bende tüp yok.benzinli kullanıyorum.uzun yolda yakıtı iyi 20-21 kr civarı yakıyor ama şehir içi o kadar masum değil.Antalya trafiğinde 7.5-8 litre yakarsın.Performansa gelince memnun kalırsın.Bir çok arkadaşımda 1.4 olmasına rağmen şaşırıyor.6 ileri vites olması da iyi bir avantaj.Starjet lpg adlı sabit bir başlık var orayıda incele derim.
orası pek iç açıcı durmuyor ya 2 arkadaş taktırmış 2 side memnun değil, dizellerine bakıcaz artık mecburen
Şehir içi tüketimim 6.4lt. Bence çok hırçın kullanmıyorsan taktırmaya gerek yok derim..
Yaa 270krş yakıyor o zamanda beni aşar ****
LPG şart yada Dizel almam gerekiyor ama dizelde bulamıyorum işe bak![]()
Bence taktırabilirsin kardeş... Ben yaklaşık 6000 km dir kullanıyorum. Öyle çok büyük problemler yaşamadım..Silkeleme olayı yaşanıyor bu doğru malesef.. Ama ince bir gaz ayarıyla bu minimum seviye düşebilir... Bende şuan hala bi silkeleme mevcut ama belli belirsiz...Şuan km 0.16 yakıyor...
BY Turbo SPORT 150 HP
Ben dizel olanını buldum büyük ihtimalle onu alıcam ama Antalya'danda 24bin'e Opel Astra H buldum Triptonik 1600cc ve daha 42bin km'de yarın ilk önce Astra'ya bakıcam eğer olmazsa Punto'yu kesin alıyorum
Opeller kronik sorunları olan arabalardır![]()
Punto Evo 1.4 77BG Dynamic Dualogic BRC LPG (Önceki)
Astra 1.4 T 140BG Cosmo Manuel Benzinli
Çoğu araçlarda sorun var Puntolarında direksiyon seslerinden şikayetçi olanlar var, şans artık napalım.
Orası öyle , araba şans işi tabi... Ama chevrolet cruze u olan arkadaşım sıfır aldıgı aracta 3-5 defa garantiden parca degistirdi, 10 gün oldu ve egr arızası yüzünden yine serviste araç...chevrole de opel in biliyosunuz...benim önceki astramda da egr valfi arızası vardı, egr iptali yaptırmıştım, ayrıca vectraların da krank mili sensörünün orjinal arızalı oldugu da bilinir, vw lerin pololarının boğaz kelebegi arızası, passatların 100 bin km de enjektör yediği, turbo arızalarının coklugu vs vs örnekler cok...fiat cok mu üstün bir marka, degil tabiki ama özellikle opellerin bu egr konusu canınıza malolabilecek sekilde aracı yüksek hızlarda kitleyip allah göstermesin kazalara sebep olacak türden arızadır onu belirtmek isterim sadece...Bizim city nin gitmesi sadece direksiyonu agırlastırır o kadar...
Punto Evo 1.4 77BG Dynamic Dualogic BRC LPG (Önceki)
Astra 1.4 T 140BG Cosmo Manuel Benzinli
Hmm anlıyorum, ben şimdi Punto'nun sahibinden ruhsatının fax'ınıda istedim kredi ile alıcağım için aracı galiba yine GP'ye döndüm
Ya araç almak ne kadar zormuş ya
Daha öncedende Astra almıştım kendime ama 2 gün içinde bulmuştum onu ve almıştım hemen şimdi yaklaşık 1 aydır araç araştırıyorum kafayı sıyırmak üzereyim![]()
haftaya pazartesi itibariyle bütün işlemler noterden yapılacak.artık trafik tescil bürolarına gitmeye gerek kalmadı.ruhsatı kurye ile göndercekmiş noter.
bi arkadaş 200 -210 yakıyo demiş benim aracım 1300 km yolu 210 tl ye gitti 170 kr civarı bi paraya denk gelio olması lazım benim hesabımmı yanlış sizmi abartıyosunuz starjeti
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri