nasıl bir ses?
Arkadaslar punto aracımın direksiyonundan ses gelmeye basladı siz konu acmayın diye uyarı yapmıssınız ama ne yapmam gerekiyo bilmiyorum aracım garanti kapsamında degil garantisi biteli 1 yıl oldu ücretsiz degiştirirlermi ne yapmam gerekiyo lutfen acilll yardım..
nasıl bir ses?
Konu açmayın diye uyarı ypılan yerlerde neler yapılacağı çok sık bir şekilde anlatıldığından dolayı konu açmayın denilmiştir.
Asıl mesele direksiyondan gelen sesin Ne SESİ olduğunu çözmek lazım. konuları incelerseniz direksiyondan gelen sesn iki nedeni var. birisi CİTY sorunu diğeri ise amortisör takozlarından kaynaklı sorun.
Sesi tarif ederseniz bizde size yardımcı olmaya gayret gösteririz...
Artık Fiorinolu
Her yerde yazıyor farkındaysan konu acmak yersiz olmuş...
direksiyon sorunlarıyla ilgili açılmış bir sürü konu var
bu konuları okursanız bilgi ve fikir sahibi olabilirsiniz
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Öncelikle sesin neden çıktığının saptanması gerekiyor.Akla gelen ilk nedenler servo arızası ve amortisör takozları.Eğer sorun servo motor kaynaklı (City) ise araç sürekli yetkili servise gitmiş olmak koşuluyla garanti kapsamında değişimi yapılabilir.Aksi halde 2000TL lik bir masrafı var maalesef.Amortisör takozlarının maliyeti daha düşük ama bunların garantiye girme ihtimali yok gibi,
Geçmiş olsun...
Burdaki bilgiler ile yeterli ekipman sağlandığında gp direksiyonunu baştan aşağı söküp takacak kıvama geleceğiz yakında![]()
garanri süresi bitince sürekli servise gitmesi servo arızasıını garantiden yapılmasına yardım edermi bir de hangi model araçların garanti süreleri uzatılır yada uzatılabiliyor mu?
direksiyonu saga sola kırarken cok hafif cıtırtı sesi geliyor servise goturdum bakmamız lazım dediler oyle kalsa ilerde sorun cıkartırmı??
Baktırmanda yarar var bence böyle soru işaretleriyle dolaşacağına sorunu öğrenip halletmen daha hayırlı olur...
Ah şu sesler kesin şurdan geliyor dememe rağmen başka yerlerden cıktıgı da oluyor
Ama direksiyon kısmından geldıgıne emınsenız Arda abinin dediği gibi ya direksiyon ya da takozlardır.2 si de değiştiği için bende bu konu hakkında tecrube edındım.
Ayrıca aracım 2 gundur kavaklıdere hem 40 bin bakımı hem de tum araç sokulup ses yapan yerler hallediliyor Müslüm abi sağolsun.Teslim alınca yazıcam detayları
Sizin servise göstermenizde fayda var burda ne desek boş olur cunku.Garanti konusu ise gittiğiniz servisin iyi niyetine kalmış ama hakkınızı arayın kesinlikle servis olmaz derse çağrı merkezi ile de şansınızı deneyin
Mrb,arkadaşlar benim aracımdada city motor arızası var bursada servis harici yaptırabilceğimiz bir yer var mı?Teşekkürler.
Uğur Fiat City arızasını ücretsiz hallediyor. Servise gidip hallettirebilirsin.
aracın son bakımları serviste yapılmadığı için servis kabul etmiyor 2500tl gibi bir rakam çıkardılar.
Öyle birşey yok. Bakımları nerde yaptırırsanız yaptırın değiştiriyorlarmış. Ben değiştirmedim ama garantisi bitip bakımlarını dışarıda yaptırdığı halde servisten ücretsiz değiştiren arkadaşlar forumda mevcut.
tesekkurederım sansımı yıne denıcem,değişim için fiat müsteri hizmetlerınle gorustunuzmu pekı?
ben servise gittim bana direksiyona bakmaları gerektigini ve ucret karsılıgında olacagını soyledıler aracın uzun bir işlemi var dediler ve bana gün verdiler.. airbaglerden olabılır dıyolar.. aracın arıza ısıgı yanmadıgından dolayı hak da ıddaa edemıyorum musterı hızmetlerıımı aramalıyım ???
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri