Alıntı pdr42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aslında elimzde saglam veri yok kıyaslama yapılmıs bir calısma da yok. sadece yerli ve yabancı arasında tercih yapıyoruz. yerliye de cok fazla guvenmedigmiz icin yabancı agırlıklı oluyor. bu alanda kendini ispatlamıs dunya markası olarak prins soylenmekte. benim merak ettigim konu aynı motor aynı marka araca bir prins bir atiker bir lovato bir vs vs taktırıp deneme yapmak lazım. acaba daha mı tasarruflu daha mı farklı bunu görme acısından. bunu yapacak ta kimse yok dolayısıyla kendimiz kulalndıgımız markayı mecburen ön plana cıkaracagız. cunku onu biliyoruz. ben bu firmalardan birisi olsam bu çalışmayı kesinlikle yapar ve paylasırdım. işte o zaman hangisi iyi hangisi kötü veyahutta farkı var mı yok mu görürdük
Ben de bundan önce 2 aracımı benzinli alıp brc taktırmıştım. birisi honda civic birisi opel astra idi, bir de üzerinde atikerli lagunam vardı. BRC montajlarının da basından sonuna ordaydım. BRC lerde takan yerden cıkışım o çıkıştı bi daha ugramadım, sorunsuz ve cok cok ekonomik idi. Yaklaşık 10-15 bin km yaptım her ikisinde de, atikerli olan laguna da ise enjektörler gitmişti daha 20 bin olmasına ragmen, garantiden degismiştim ve araba stop ediyordu. Nerde nasıl takıldı bilmiyorum ama ben tecrübemle sabit dedigim BRC den şaşmam sanırım....Esasen Ankara Mocan neyi takarsa ondan taktırırım da diyebilirim. Sahipleri mühendis ve en sorunsuz bayii ödülü almışlardı ana distribitörden....