Alıntı jakabo_ank Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben 2 ay önce aldım aracımı benzinliydi. garantisine bile bakmadan gidip atiker marka lpg taktırdım. garanti dışına çıkacağını söylediler servistekiler. dedimki garantiden neleri yapıyonuzki zaten. azıcık dumur oldular. km. de 16 kuruşa kadar düştü şehir içi. lovato 1250 ye kadar düştü fiyat olarak. çokta kaliteli. atikerde beklediğimden daha iyi çıktı. garanti sadece city direksyonda gerekli. onuda zaten sıkıntı çıkmadan serviste bakımını yaptırırsanız zaten fiat hallediyor. bir seçeneğiniz daha var. en mantıklı olanda bu. uzatılmış garantiniz varsa gidip bir fiat servisinde lpg taktırın. adamlar işi çözmüşler. bilgisayara aracınızın lpg li olduğunu işlemiyorlar. bütün bakımları orda yaptırırsanız eğer 1500 tl gibi bir rakama garantinizide bitirmeden brc marka lpg kiti takıyorlar.
Bu garantiyi bozmadan BRC takan yer neresi kardeş? Uzatılmış garanti yoksa olmuyor mu? Ve de ciddi bir porblem cıktıgında serviste bir porblem yasarsanız, anında işlemezler mi lpg lidir diye? Ve de ruhsatta da yazacak lpg li diye, yani nasıl yapıyorlar? Biraz daha açar mısın?
Teşk.