Güle güle kullanın kullandıkca beni hatırlayın![]()
Yanlız şöyle bir şey var dikizden baktığınız da neredeyse görünemeyecek bir yerde kalıyor zaten. ben dün üstte bulunan fren ışıklarının altına ortalı bir şekilde yapıştırdım bagajıda kapattım ve dikiz aynasında gördüğüm tek şey. www.grandepuntotr.com yazısının altlarıydı sadece...
Artık Fiorinolu
Evet Erkan bende bu şekilde yapıştırdım hiçbir şekilde görüşü engelleme durumu yok.
eve gidince ilk işim yapıştırmak oldu......
işte problem orda ben yapıştırdım, gece olunca ustune fren lambasının kırmızı ışıgı yansıyor ve dikizden bakıncada işık çok dağılıyor...
gerçekten ilginç suat :s acaba göz alışamadı ondan mı diyecem. dün akşam baya bi gezdim dolaştım da gözüme hiç takılmadı benim...
Artık Fiorinolu
Stickerların tek elden dağıtılma mantığını anlamıyorum. Sonuçta bunların hepsi reklamcıda kesilmiyormu. Corel Draw formatındaki (yada başka formattaki) dosyayı foruma yükleyerek, isteyen herkesin indirmesini ve reklamcıda kestirmesini sağlayabiliriz. Bu sayede beklemek yok, kargo masrafı yok![]()
GP in mirror is faster than they appear !
aynen katılıyorum..
her ne kadar sivri dil gibi görünsede bilgi paylaşımı diye ben buna derim..
ama tabi sticker ile siteye ek fayda sağlanıyorsa onu bilemiyorum...
konu başlığına gelecek olursam..
gereksiz fikir; benim için fikir değildir...
siteyi bazen fiat genel müdürlüğü gibi görüp yorum yapan arkadaşlara da şaşmıyor değilim...
profesyonellik ile amatörlük arasındaki kalın çizgiyi görmek kadar güzel bir olgu yoktur...
bilgi paylaşımı yapmak ile bir markanın holiganı olmak arasındaki farkı da görmek güzeldir...
Senin yaptığında eleştriden çok taşlama gibi olmuş ,, site stickerden ne kazanabilir sizce ücretsiz gönderiyor Daha büyük yazabilirim ÜCRETSİZ
Sitede bu stickerin corel dosyası var hemde 2007 den beridir , ama her ara isteyen olur gündeme gelir sonra tekrar unutulur biz türk milletiyiz uğraşmayı değil kolay yolu severiz (yanlış anlaşılmasın) Dosyayı kopyalayacaksın bir reklamcı bulacaksın reklamcını gönlü olacak sana bir tane basacak (fiyatta cabası ) bana sorarsan bu şekilde en fazla 10 kişi yaptırır peki geriye kalan 8890 kişi ne yapacakSticker talebini doldurup sadece 3,80 kargo ödeyip hazır eline kartvizit ve sticker gececek ,
Mantık olarak söylediğiniz çok güzel ama malesef bunu yapacak olan çok az kişi var bizde bu çok azı göze almak istemiyoruz mümkün olduğunca çok olmasını istiyoruz .. ve emin olun bu stickerlerden el altından el üstünden hiç bir şekilde para talep etmiyoruz evet tamamen babamızın hayrına yaptırıyoruz
Diğer eleştrilerinizide katılmıyorum herkesin ruh hali anlayış tarzı hitap edip anlatım tarzı farklı olabilir , herkesin içinde bir holiganlık vardır dışarıda holigan olacağına sitede olsun zarar gelmez![]()
Konu femoli tarafından (06/04/2010 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.
sitemizin stıckerlarını bütün üyelerimize ücretsiz veriyoruz
2007 yılından beride hiç bir zaman üyelerimize kar amacı güderek yada ticari hedef koyarak hizmet vermedik
eleştri yaparken bunlarıda ilk önce araştırın sonra eleştride bulunun
foruma söylediğiniz lafa gelince fiat genel müdürlüğü neymiş
en büyük biziz www.grandepuntotr.com
forumda ki her arkadaşımın düşüncesi ve mesajı benim için fiat genel müdürlüğünün mesajından daha değerlidir
saygılar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
evet hak veriyorum..
fiat olmasaydı bu site olmazdı...
yeterli benim için sticker ile ilgili açıklamalar; femoliye teşekkür ederim...
diğer "en büyük biziz cümlesi"ne ise ikinci satırda yorum yaptım...
daha profesyonel bakış açısı ile yaklaşmam da mümkün fakat bilgi paylaşım sitesi olduğu için asgari zekaya göre açıklama yapmayı yeterli buluyorum...
katılmıyorum
sizin gibi benim gibi ve diğer arkadaşlarım gibi üyelerimiz olmasaydı
bu site olmazdı
takdir edersinizki fiatın kuruluş amacı otomobil üretmek
internet sitesi kurup
benim sayem de varlar demek değil
bu forum olmasaydı sende şu anda burada olmazdın birde bu açıdan düşün
saygılar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
son bir mesaj yazıp bu konuyla da ilgimi kesiyorum; çünkü yeterli...
FIAT var, FIAT araç alanlar var, FIAT kullanıcılarının bilgi paylaşma isteği var (ki arkadaşlarımızın hepsi büyük şehirlerde herkese sağlanan servis bilgi ve imkanlarına sahip değiller) ve böyle bir site var...
fiat kurulduğunda zaten internet yoktu ve kesinlikle bu basit işlerle profesyonel firmalar ilgilenmezler...
çünkü onlar pofffffffffff yazmicam
gerek duymuyorum..anlaşıldığımı düşünüyorum...
sonuçta paralı bile olsa kesinlikle alınır.
kimse kimseye bedava göndermek zorunda değil. ama bu arkadaşlar gönüllerini vermişler bu işe....
Sticker gönderiminde emeği geçen herkese teşekkürlerimi bir kez dah gönderiyorum........ EYVALLAH...
konu yavas yavas amacindan sapmaya basladigi icin, kilitlendi, konu disi mesajlar silindi.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri