aha benOley beee
Teşekkr ederim
aha benOley beee
Teşekkr ederim
Artık Fiorinolu
valla çok sağolun gelsin hemen yapıştıracağımmm....
hangi kargo firmasıyla gönderdiniz takip edelim....
kargolar aras kargo ile gönderiliyor..
ya arkadaşlar sticker olayı iiyide dogrusunu soylemek gerekirse...dikizden baktığım zamana bana cok büyük geliyor ve beni rahatsız ediyor.....arka cam için daha ufak fosforlu birsey (şöyle köşelere olacak arma gibi)... yada bagaj kapağındaki punto yazısının oralara iz bırakmadan yapıştırılacak plastik kabartma olması iyi olur gibime geliyor...Sadece bir fikir...Lütfen Eleştiri olarak almayın...
Yanlız şöyle bir şey var dikizden baktığınız da neredeyse görünemeyecek bir yerde kalıyor zaten. ben dün üstte bulunan fren ışıklarının altına ortalı bir şekilde yapıştırdım bagajıda kapattım ve dikiz aynasında gördüğüm tek şey. www.grandepuntotr.com yazısının altlarıydı sadece...
Artık Fiorinolu
ßizim Araba Gelmedi Gelene Kadar Sırtıma Yapıştırayımmı hhaha![]()
ASLINDA PUNTOLARIN ARKA CAMININ ORTASINABUNU YAPIŞTIRCAN
BU DA OLABİLİR....
Sticker ve kartlar elime ulaştı....
herkese çok teşekkürler...
özellikle sticker rengine bayıldım.....
Ben hiç bayılmadım rengine. Eski beyaz rengi daha güzeldi.
bence çok güzel bir renk göz alıcı.... dikkat çekici
stickerım sonunda geldi.ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.ayrıca rengi beyaz gayet hoş![]()
Bana niye turuncu geldi ya. Ben beyaz seviyordum. Yapıştırdım ama keşke beyaz olsaydı
Fırat idare edeceksin artıkönemli olan stiker rengi değil
yapıştırmasaydın değiştirirdik. turuncu sevenlerdenim
![]()
Arabalarımızda aynı renkmiş![]()
evetalırken aklımda sadece siyah ve kırmızı vardı.sonra babam devreye girdi ve gri oldu
şimdi alıştım ama en azından tozu belli etmiyor.
Daha doğru bir tercih olmuş.
oh beeeeee bugun geldi emegi geçen herkeslere teşekkur ederim....................
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri