valla çok sağolun gelsin hemen yapıştıracağımmm....
hangi kargo firmasıyla gönderdiniz takip edelim....
Printable View
valla çok sağolun gelsin hemen yapıştıracağımmm....
hangi kargo firmasıyla gönderdiniz takip edelim....
kargolar aras kargo ile gönderiliyor..
ya arkadaşlar sticker olayı iiyide dogrusunu soylemek gerekirse...dikizden baktığım zamana bana cok büyük geliyor ve beni rahatsız ediyor.....arka cam için daha ufak fosforlu birsey (şöyle köşelere olacak arma gibi)... yada bagaj kapağındaki punto yazısının oralara iz bırakmadan yapıştırılacak plastik kabartma olması iyi olur gibime geliyor...Sadece bir fikir...Lütfen Eleştiri olarak almayın...
ßizim Araba Gelmedi Gelene Kadar Sırtıma Yapıştırayımmı hhaha :D
ASLINDA PUNTOLARIN ARKA CAMININ ORTASINA :P BUNU YAPIŞTIRCAN
:dilcikartma: BU DA OLABİLİR....
Sticker ve kartlar elime ulaştı....
herkese çok teşekkürler...
özellikle sticker rengine bayıldım.....
Ben hiç bayılmadım rengine. Eski beyaz rengi daha güzeldi.
bence çok güzel bir renk göz alıcı.... dikkat çekici
stickerım sonunda geldi.ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.ayrıca rengi beyaz gayet hoş:)
Bana niye turuncu geldi ya. Ben beyaz seviyordum. Yapıştırdım ama keşke beyaz olsaydı
Fırat idare edeceksin artık :)önemli olan stiker rengi değil :)yapıştırmasaydın değiştirirdik. turuncu sevenlerdenim :)
Arabalarımızda aynı renkmiş :)
evet:)alırken aklımda sadece siyah ve kırmızı vardı.sonra babam devreye girdi ve gri oldu :)şimdi alıştım ama en azından tozu belli etmiyor.
Daha doğru bir tercih olmuş.
oh beeeeee bugun geldi emegi geçen herkeslere teşekkur ederim....................
benimki de turuncu valla süper oldu mavi ile çok uydu emeği geçen arkadaşlar sağolsun
bu arada bursa da o kadar çok punto var ki trafiğe her çıktığımda bedavamı dağıttılar diyorum adım arası GP :) ama bugüne kadar hiç sticker lı punto görmedim forumdan haberleri yok herhalde
benim de elime ulaştı stickerim en sonunda. Yanında bir sürü de kart vardı :D yarından itibaren gördüğüm bütün puntoların bi tarafına takıştıracam.