Sonuçlar: Evonuz Dizel mi Benzinli mi ?

Katılımcı sayısı
498. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 1.3 16v Mjet 75 BG

269 54.02%
  • 1.4 8v Fire 77 BG

180 36.14%
  • 1.4 16v Multiair 105 BG

49 9.84%
Sayfa 39/46 İlkİlk ... 19353637383940414243 ... SonSon
905 sonuçtan 761 ile 780 arası

Konu: Evo'cular Buraya - Evo Kardeşliği :)

ali ....
    yolcu27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 214

Alıntı evo_dynmc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben en basta kia ceed düşünüyordum ama maddi durumdan dolayı biraz da eşimin isteğiyle evo aldım ama iyiki de bunu almışım diyorum şu anda, çok memnunum. Allah herkese kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
    avatarınızda çok tatlı çıkmış kırmızı. araç sizin mi sizin çekiminiz mi acaba?

Güney ...
    evo_dynmc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 31

Alıntı yolcu27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    avatarınızda çok tatlı çıkmış kırmızı. araç sizin mi sizin çekiminiz mi acaba?

teşekkür ederim benim araç da kırmızı ama bu resim benimkine ait değil, internetten buldum tam da uydu aslında

Eser Paratutmaz
    paratutmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Plaka
    34GC0471
    Edilen teşekkür: 6

merhaba arkadaşlar,

Bugün aracımın yağ seviyesinde eksilme farkettiğim için servise bıraktım. Aracım 11,250 km de. Maslak akpınar da şu an. Servisten bana bildirilen bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim..

Fiat tüm servislerine yaptığı bir güncellemede Multiair motorlar için 5496 nolu tamim adında bir duyuru yayınlamış.Bu işleme göre sanırım sibop ayarları ile ilgili bir bakım yapılıyormuş.. garanti kapsamında ve ücretsiz..Benim araca bu güncellemeyi yapacaklar bugün.

Konu hakkında ayrıntılı bilgisi olan bir arkadaş detay paylaşırsa sevinirim.

syg.

ali ....
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı paratutmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar,

Bugün aracımın yağ seviyesinde eksilme farkettiğim için servise bıraktım. Aracım 11,250 km de. Maslak akpınar da şu an. Servisten bana bildirilen bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim..

Fiat tüm servislerine yaptığı bir güncellemede Multiair motorlar için 5496 nolu tamim adında bir duyuru yayınlamış.Bu işleme göre sanırım sibop ayarları ile ilgili bir bakım yapılıyormuş.. garanti kapsamında ve ücretsiz..Benim araca bu güncellemeyi yapacaklar bugün.

syg.
    bir multiaire sahip olan arkadaşa da mesaj gelmişti sanırım forumda güncelleme için servise çağırılmış o da. gayet olağandır benide yolcu hava yastığı ile ilgili bir güncelleme için çağırmışlardı.

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

merhaba arkadaşlar,

syg.
    bende de yag eksiltme oldu kullama klavuzunda da yzaıyor ilk 6000km yag eksiltme oabilir diye. kullanma tarzına göre degişebilirmiş. bende eksilttigini görünce kızmıştım sonra gösterdiler yazdıgını. ikinci konuda belli şase aralıklarına yapılacakmış. digerlerinin yazılımı zaten güncelmiş...

Eser Paratutmaz
    paratutmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Plaka
    34GC0471
    Edilen teşekkür: 6

Öncelikle teşekkürler. az önce servisten aradılar ve yağ-yağ filitresi ve hava filitresi değişimi için 215 TL alacaklarmış. Ayrıca ilk yağ değişiminden sonra yapılan bir temizlik varmış bu fiyatın içinde( motoro bi kimyasal konup 1 saat rolantide çalıştırılıyomuş vs.. ) bana fazla bi tutar gibi geldi siz nedersiniz?

Halit BEBEK
    nerhal61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON
    Edilen teşekkür: 257

Öncelikle teşekkürler. az önce servisten aradılar ve yağ-yağ filitresi ve hava filitresi değişimi için 215 TL alacaklarmış. Ayrıca ilk yağ değişiminden sonra yapılan bir temizlik varmış bu fiyatın içinde( motoro bi kimyasal konup 1 saat rolantide çalıştırılıyomuş vs.. ) bana fazla bi tutar gibi geldi siz nedersiniz?
    Carbon clean işlemidir. İyi de bu km deki araca neden bu yapılır? Tamamen işe yaramayan ama jest olsun diye bir işlem bence. Ne koydukları da belli olmaz şimdi.

215 TL'lik işlem dışarıda kabaca 110-120 TL ye yaptırılabilir ama servis bakımı garanti olayı işte....

Güneş Göztepe
    sunlogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 4

selam arkadaslar, 11.01 tarihinde aracıma kavustum. bundan onceki aracım otomatik vitesti. s&s ozelligine alısmam biraz zaman alıcak gibi. arac devir dusurdugu zamanda bile frene basmadan motor durduruyo ve hemen calıstırıyor. yakıt tasarrufu acısından ii bi ozellik ama trafigin cok sıkısık oldugu durumlarda kullanmak ne kadar faydalı bunu zamanla goricem. sanki arac surekli s&s ozelligini kullanırsa bozulacakmıs gibi geliyo . benim acımdan s&s devreye girmedigi zamanlarda ise geri kaydırması biraz sıkıntılı tabi herkes bu sekilde dusunmeyebilir. dusuk hızda or:60 ile giderken vitesi 5' e geciyor. servise sordugumda daha az yakıt harcaması acısından boyle kurgulanmıs arac. arac ben dahil goren ve aracın icine binen herkes tarafından cok begenildi. insallah beni uzmez. kullandıkca yasadıgım deneyimlerimi buradan paylasıcam.

ali ....
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı sunlogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam arkadaslar, 11.01 tarihinde aracıma kavustum. bundan onceki aracım otomatik vitesti. s&s ozelligine alısmam biraz zaman alıcak gibi. arac devir dusurdugu zamanda bile frene basmadan motor durduruyo ve hemen calıstırıyor. yakıt tasarrufu acısından ii bi ozellik ama trafigin cok sıkısık oldugu durumlarda kullanmak ne kadar faydalı bunu zamanla goricem. sanki arac surekli s&s ozelligini kullanırsa bozulacakmıs gibi geliyo . benim acımdan s&s devreye girmedigi zamanlarda ise geri kaydırması biraz sıkıntılı tabi herkes bu sekilde dusunmeyebilir. dusuk hızda or:60 ile giderken vitesi 5' e geciyor. servise sordugumda daha az yakıt harcaması acısından boyle kurgulanmıs arac. arac ben dahil goren ve aracın icine binen herkes tarafından cok begenildi. insallah beni uzmez. kullandıkca yasadıgım deneyimlerimi buradan paylasıcam.
    aracınız hayırlı olsun. servisin de dediği gibi eco modunda düşük devirlerde vites yükseltiyor ki az yaksın

Halit BEBEK
    nerhal61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON
    Edilen teşekkür: 257

Eco modu rampalarda can sıkabilir. Ancak alıştıkça gaza köklediginizde 1 sn civarında dogru vitesi vuldugunu göreceksiniz. Sonucta tam otomatik bir şanzıma degil. otomatik modda iken yuvadan cıkartmadan vites arttırıp azaltabileceginiz nadir belki de tek otomatik fiattadır. Eco dan cıkartıp normal auto modunda da kullanabilirsiniz. Sonuçta yarı otomatik oldugu için sürüş modu programlaması tam otomatiklere göre daha azdır ve bazen siz müdahale etmek durumunda kalıyorsunuz. Benzinli bir araçta düşük devir yüksek vites ekonomik olmak zorunda.Ben genellikle rampalarda eco dan cıkartıyorum ve auto da devam ediyorum.İniş ve düz yollarda ise eco hep acık.

Yakıt tüketimim ilk 12 bin km de 7.5 lt/100 km civarında idi. Sonra sıfırladım ve kış etkisiyle 8.4 lere cıktı...Benzin fiyatları da artınca lpg taktırdım artık. Daha yeni takıldıgı icin net bir tüketim veremeyecegim ama 33 kuruşluk bir tüketim yerine kabaca 20 kuruş bile iyi bir tüketim. İlk depo bitmeden fullemiştim ve 16 kuruş yakmıştı. Ama dedigim gibi 1-2 depo bitince net yazılabilir.

Selamlar

fırat ceran
    fcevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 21

Arkadaşlar evo tamponlarını boyatan var mı ben aracımı mart basında teslım alıcam beyaz ve tamponları ınanılmaz gozume batıyor boyatan var mı fotoları olan

cenk bugdayci
    arillius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2

mümkün oldukca forum ve bloglarla gorus ve sorunlarınıza yanıt vermeye calısacagim.
    kampanya ve diger knoularda da sizi bilgilendirecegim.
    arac konusunda bilgi destegi duyarsanız mail yoluyla yazarsanız size 1 gün içinde donmeye calısırım.
    arac tavsite-takas-alım-sigorta-öneri gibi her knouda mail yoluyla kısa bir ihtiyacınızı belirten yazı ve iletisim adresinizi bırkaırsanız size donmeye calısırım.
    fiat konusunda her turlu beklenti ve sikayetinizi de yazarsanız bunları merkeze ileteceğimden emin olabilirsiniz.
    görüş ve fikirlerinizi öğrenmek ve FIAT'dan istediginizi geri almanız için burdayım.
    Saygılarımla;
    Cenk Bugdaycı
    Pazarlama Uzmanı
    cenk@enrikoaliberti.com
    FIAT Enriko Aliberti Otomobilcilik Tic.San.AŞ.

cenk bugdayci
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Standart fiat konusunda her konuda çekinmeden yazın 35540 izmir :)) barış abimi de anmış oldum

mümkün oldukca forum ve bloglarla gorus ve sorunlarınıza yanıt vermeye calısacagim.
    kampanya ve diger knoularda da sizi bilgilendirecegim.
    arac konusunda bilgi destegi duyarsanız mail yoluyla yazarsanız size 1 gün içinde donmeye calısırım.
    arac tavsite-takas-alım-sigorta-öneri gibi her knouda mail yoluyla kısa bir ihtiyacınızı belirten yazı ve iletisim adresinizi bırkaırsanız size donmeye calısırım.
    fiat konusunda her turlu beklenti ve sikayetinizi de yazarsanız bunları merkeze ileteceğimden emin olabilirsiniz.
    görüş ve fikirlerinizi öğrenmek ve FIAT'dan istediginizi geri almanız için burdayım.
    Saygılarımla;
    Cenk Bugdaycı
    Pazarlama Uzmanı
    cenk@enrikoaliberti.com
    FIAT Enriko Aliberti Otomobilcilik Tic.San.AŞ.

cenk bugdayci
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Standart şokkk kampanya benzinli fiyatına dizel linea---2000 tl daha ucuz

BENZİNLİ FİYATINA DİZEL KAMPANYASI:

son mısır krizi ve gleen yeni finansal raporlara göre petrol fiyatları 100 doalr seviyesinden ki bi haftada 87 $ dan bu seviyeye geldi.
    150 ve 200 dolarlı seviyeler konuşuluyor.
    ayrıca dizel satışları 2010 da 50 % den 65 % e fırladı.ayrıcaq
    2.elde de yüksek deger elde edeceğini hesaba katınca fiat ın düzenlediği bu kampanyadan herkesin yararlanması gerektigini düsünüyorum.

özellikle 2011 de filo alımı yapacak rent a car firmaları lineanın bu indirimle sınıfındaki dizel rakiplerinden 2000 tl ucuz kaldığını unutmaması gerek diye düsünüyorum.

Cenk Bugdaycı

Pazarlama Uzmanı

cenk@enrikoaliberti.com

Kendi isteğiyle forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 660

Alıntı arillius Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

BENZİNLİ FİYATINA DİZEL KAMPANYASI:

son mısır krizi ve gleen yeni finansal raporlara göre petrol fiyatları 100 doalr seviyesinden ki bi haftada 87 $ dan bu seviyeye geldi.
    150 ve 200 dolarlı seviyeler konuşuluyor.
    ayrıca dizel satışları 2010 da 50 % den 65 % e fırladı.ayrıcaq
    2.elde de yüksek deger elde edeceğini hesaba katınca fiat ın düzenlediği bu kampanyadan herkesin yararlanması gerektigini düsünüyorum.

özellikle 2011 de filo alımı yapacak rent a car firmaları lineanın bu indirimle sınıfındaki dizel rakiplerinden 2000 tl ucuz kaldığını unutmaması gerek diye düsünüyorum.

Cenk Bugdaycı

Pazarlama Uzmanı

cenk@enrikoaliberti.com
    Tanışma kısmında kendinizi tanıtırsanız daha faydalı olacaktır. Eski bir satış danışmanı olarak aramıza hoşgeldiniz diyorum.

Kendi isteğiyle forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 660

Alıntı fcevo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar evo tamponlarını boyatan var mı ben aracımı mart basında teslım alıcam beyaz ve tamponları ınanılmaz gozume batıyor boyatan var mı fotoları olan
    Forumdan bir arkadaş boyatmıştı yanlış hatırlamıyorsam..

Aydin Dalsiz
    aydintap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 21

1- Halit BEBEK - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Beyaz -S&S
    2- Emrah Atış - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Active - Beyaz
    3- Burak Balcı - Balıkesir - 1.4 Fire ?????? Evo Active - Kırmızı
    4- Hakan Karataş - Mersin - 1.4 Fire Manuel Evo Dynamic - Siyah
    5- İlker ESENER - İSTANBUL - 1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Siyah -S&S
    6-Aydın Dalsız- Gaziantep- 1.3 multijet dynamic

Adem okcu
    sos.bil.öğrt. alfo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 9

Evo dinamik 1.4 77 beygir milas muğla

emrah atış
    skyline28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 163

Alıntı alfo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evo dinamik 1.4 77 beygir milas muğla
    hemşeriyiz hayırlı olsun

cenk bugdayci
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Alıntı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tanışma kısmında kendinizi tanıtırsanız daha faydalı olacaktır. Eski bir satış danışmanı olarak aramıza hoşgeldiniz diyorum.

izmirde ikamet ediyorum.

elimden geldiğince fiat calısanı olarak arac alım-servis gibi konularda ihtiyac ve sikayetelrinizi dinlemek için burdayım.
    izmir ana bayısıınde görevliyim.ama sirket kimligini katmadan su asamada yazısmay ıtercih ediyorum.

bu nedenle fiyat isteyen ya da bir sorunu ileten arkadaslar tel bırkaıp mail yoluyla kontak kurarlarsa daha seri dönebilirim.

tüm forumları 2-3 günde bir check edebiliyorum.ama maillere her gün donuyorum.

saygılarımla;

cenk bugdayci