Alıntı nerhal61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı olsun....
Multiarin gücünü ben de merak ediyporum dogrusu. 1.4 ve 105 bg...

Hakan'ın dediği gibi kulak asma...Bence bırakın ses almasını sınıfının ve üst sınıfın bircok araçtan daha sessiz. Kapılar ben de neredeyse 1 yl oldu ve ön kapılar gayet iyi de arka kapılar cok sert hala. Önler de oyleydi ama düzeldi. Demek ki sık kullanılması ile de ilgili...
Direksiyon gerceken güzel , ama bırak forumu tv testlerinde bile "evonun direksiyonunun ergonomisini begenmedik" diyenler oldu. Güldüm. Gerhalde köşeli olsun istiyorlardı
İç mekan cepleri de küçük bir araba icin uzun seyahatlerde cok ise yarıyor. GP lerde olmayan kapı şişe cepleri ve orta konsoldaki blue me almadıysanız yeri boştur ve oraya da eşya konabiliyor. orta kolçak bardaklık cebi de yeterli. Dynamicilerdeki kolçak da güzel. Bagajı 285 lt gayet yeterli.

Velhasılı ben yakıt yüzünden lpg taktırdım. ve araçtan memnunum.

Selamlar
Saol dostum kazasız günlerde sağlıkla binelim...

105 beygir güzel diyebilirim. Tabiki böyle bastığın anda seni yapıştırmıyor ancak 2500 devirden sonra çıkan sesi duymanızı isterim, çok tatlı azcıkta olsa bir hırıltı ile çok güzel bir ses geliyor içeriye kapıları hiç ama hiç takmıyor be dostum tek zorlu yanı o olsun hehe...cepler yeterli kolçak güzel ve rahat içine ıvır zıvır koyuyorum, blue me yok orasıda boş, navigasyonda yok orasıda boş süper yani...dostum yakıt olayına henüz yorum yapamıyorum, dün 7.4 dü yol bilgisayarı, bugün işe gittim geldim Aselsan A.Ş' de çalışıyorum batıkentte oturuyorum 7,6 oldu az önce eve çıkmadan baktım, ama akıllı sürünce yıpratacağını sanmıyorum...kısaca çok memnunum şu anda...bu arada sende ankaradasın görüşelim o tanımladığım sesi duy dostum uygun anda...