arkadaşlar merhaba. 1 hafta önce punto evo 1.4 multiair + skydome + AK siparişi verdim. metalik beyaz, bordo döşeme tercih ettim. Araç İtalya'daymış. 20 gün sonra geleceğini söylediler. sabırsılıkla bekliyorum. bu donanımlarla araç bana 30.750 ye mal oldu. sizce uygun mu? 20 günde de gerçekten gelir mi bu araç?
fiyat güzel gibi. hayırlısı olsun öncelikle kazasız belasız diyelim ama italyadan 20 günde zor gelir ben ankaradan 15 günde getirtemedim okadarda baskı yaptım fakat gemide falansa gelebilir. inşallah fazla beklemezsin ama 1 ayı bulur gibi gelio normalde itaLyadan siparişle 2 ayda getiriyorlar.
Repair
Fiyat çok iyi. Gerçi sitedeki çoğu kişi benim gibi yüksek meblağlar verip aldı arabasını. O yüzden fiyat bize iyi geliyor olabilir.
Bu arada benim evoda geldi 3 hafta oldu gezmekten yazamamışım![]()
1400 km yaptım 3 haftada![]()
Metalik beyaz skydome asist kit skydome kit 1.3 multijet + No:2 Cam filmi.
Devamı gelicek :=)
bende izmirden 1.3 dynamic beyaz
slm arkadaşlar bende aranıza konya dan katıldım adım şevki. aracım EVO 5K DYNAMIC 1.3 MULTIJET 75HP. aracımı 5 gün önce aldım ve 1080 km oldu.
Arkadaşlar evolarda bu aralar patlamamı var nedir? Gp görmeye alışık oldugum sokaklarda artık sürekli evo görüyorum.
Herkese iyi haftalar
Arkadaşlar kış için lastik aldınız mı?
Ben uygun fiyata aldım..Syron Everest 1 195-60-15
Aracın üzerindeki yazlık lastiklerden daha az ses alıyor, ilginç...
90 TL/adet
Herkese Merhaba,
Bende cumartesi günü itibari ile bir evo kullanıcısıyım. 1.4 Dynamic 77 bg. Asist Kit'li Evo Beyaz'ı
Teşekkürler........
muhammed enes işçi-inegöl 1.3 punto evo dynamic sahibiyim...
Merhaba arkadaşlar bende Ankaradan aranıza yeni katıldım.
Aracım
Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic (Pop Kit) Evo Grisi
Puntolarda patlama olmasının nedeni sanırım fiatın tatil döneminden sonraki ilk sevkiyatını gerçekleştirmiş olması. Haliyle baya sipariş birikmiş sanırım. Alana kadar bende görmüyordum şimdi sürekli görmeye başladım her renk desen desen![]()
Yaklaşık 15 gün önce Punto Evo 1.4 Dynamic ile aranıza katıldım arkadaşlar
Arkadaşlar bu arada güncel yakıt sarfiyatı bilgisi verim6700 km Ankara Beypazarı Beypazarı Ankara. İstanbul Yolunda sıkıştığım trafik Beypazarı içinde gezdiğim müddet dahil 5.6 l/100 km yolu denk getirdiğim an da 120 de sabitlemeye çalıştım hızı.
Tüm yeni katılan arkadaşlara bu faydalı ve seviyeli foruma hoşgeldiniz diyorum.
Konuyu açtığım ilk zamanlar bir evocular listesi yapmıştık ve sanıyorum 50 lerde kamlıştı evo sayısı; ama şimdi 100 ü geçer diye tahmine diyorum. Listeyi hortlatmak isterseniz tekrar oluşturabiliriz.
Tüketim verileriniz çok iyi...Yarın gece ben de Trabzon'a doğru yola çıkacağım. Km'yi sıfırlayıp 700 km öncesi ve sonrasını paylaşacağım. Hedefim 5 lt/100 km'lik ortalama...Hadi hayırlısı
İyi Geceler
Bende Ankaradan Evo 1.3 Multijet Active ile aranızdayım![]()
1100 km oldu , ortalam yakıt 5,4lt/100 km şehir içi + dışı karışık ... sanırım bir süre sonra daha da azalacak...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri