Normalde hızlı gitmek pek adetim değildir ama sıfır asfalt atmışlar kaymak gibi yolda test amaçlı olarak bastımİnsanın başına ne gelirse meraktan gelir ayrı tabi
Birde önümde audi a5 vardı. Önde rehber gibi oldu iyi oldu
![]()
yasamak güzel hele evoyla harika o yüzden kontrol herzama iyidir bu genç yaşta ölmek yada saktlanmak istemem ya okadar hızda onunde hersey cıkabilir o yüzden sakat bence he mıcırlar tam tehlike
Aslında arabayı tanımak bakımından şartlar elveriyorsa! denemek lazım. Öte yandan burası Türkiye otobanda bile önünüze insan, tahta sandık, kamyon lastiği çıkmayacağının garantisi yok.
ben 97 oktan derım sebebıne gelınce 95 oktan aldığımda mesut sen bılırsın zorkun yolunu rampası meşurdurorda arac şakır şakır avans vurdu neden yapar bu yenı araba dıye dusundum sonra 97 oktan aldım ve zorkun yaylasının yolunan tekrar cıktım test için ve hiç bir ses kalmadı o gunden sonra 97 aldım fakat lpg taktırınca sadece ara ara 97 oktan benzin alıyorum
Selam arkadaşlar.
Bende yeni evo cuyum
Yalnız bir sıkıntım var. Sizlerle paylaşmak istiyorum. Arabam 1.4 fire 8v 77 hp. Çok severek aldım. Dynamic versiyon. Henüz 1 hafta oldu. 500 km yapmadım bile. Benim aracımdan mı kaynaklanıyor emin olamadım. Ancak ben araç vites değiştirme istediği anlarda vites değiştiriyorum. Ancak 4. viteste bile 110 km. yi geçemedim. Beşe atıyorum o zamanda ancak 120 yi buluyorum ve daha da araba gitmiyor. Tamam ben çok usta şöför değilim ama , daha önce 1.25 fiesta vardı 98 model. Onla bile ben 4. viteste 120 yi çok rahat yapıyordum... Yeni olması ile ilgili midir? Servise telefonla danıştım, 5000 km. yapmadan aracın yakıt ve sürüş karakteri tam yerine oturmayabilir gibi esnek bişeyler söylediler... daha detaylı şikayette bulunmadan önce bi sorayım dedim sizlere.
Herkese iyi günler diliyorum...
vites degiştirme istegi anda vites degiştiriyorum demişsin. eger evoların ekonomik kullanımındaki arabanın istedigi vites artırmaysa kastettigin 1500 devirde vites yükselt diyodu ben kullanırken 1.4 multiair.. zaten araba fazla hız istemiyor kendine yük bindirmiyor motor rahat çalışıyor keyifli keyifli vede yakıtta bunla orantılı düşüyor..sen başla düşük viteslerden devire en yüksek torku bulunca 120 simi kalır ...
1000km yaptıktan sonra 1 vitesten itibaren 3500-4500 devir arasında vites degistir birde öyle dene ama 1000km tamamla öncelikle her ihtimale karsı.ben ilk galeriden cıkardım 165 yaptım ama saglıklı degil bu olay yeni arabada.
EVOEVOEVOEVOEVO
Bilgi veren arkadaşlara ayrı ayrı Teşekkürler.
Arabam mültiar değil. 77 hp Fire bu arada. Bende 1000 km yi beklemeyi düşünüyorum.
Vites değişimlerini , genelde 3000 deviri geçince yapıyorum. Zaten araçta bunu istiyor. Had hayırlısı bakalım. Umarım bir problem yoktur... arabamı çok seviyorum ama... bu iş canımı sıktı
Herkese tekrar teşekkür. Gelişmeleir sizlerle paylaşırım yine. Sağlıklı ve keyifli sürüşler diliyorum...
Halil aracın hayırlı olsun,
bence aracını tanıyıp,alışana kadar sabret derim.
Ilk 1000-2000 km arabanın limitlerini çok zorlama,vites değişimlerini ş.içinde 2000-2500 devirler arasında yaparsan benzin sarfiyatında düşük olur.
Aracının performansının yavaş yavaş arttığını göreceksin.
ARKADAŞLAR çok severek aldığım Punto evomu satıyorum. Evo siyahı sky dome 2011 model. İsteyenler arayabilir:0536 419 23 25
Nedeni ise beni hayal kırıklığına uğratması. Hemen bir C-3 alacağım.
bizim bir arkadaş düşünüyordu... ne kadar diyorsunuz??? kilometresi azdır ama yazarsanız ona göre arkadaşıma bilgi vereyim aklına yatarsa görüşürsünüz...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri