1.3 Multijet dynamic + skydome + kit + asist kit 35.500 Nasıl sizce fiyat?
bu arada bugun bakınırken şunu gördüm.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ctive-4/detay?
Konu wepster tarafından (13/07/2010 Saat 14:16 ) değiştirilmiştir.
Fiyat konusunda yorumlarınızı bekliyorum hala.
Evet evo.
1.3 dynamic liste fiyatı 34.750 skydome 1750 + kit 1000 + asist kit 400 = 37.900
Daha önce benzinlisi icin fiyat aldım. onada aynı donanımla 31.250 fiyat vermişlerdi. Fiyat icin bundan daha aşağı yapamıyorlarmış.
tamam teşekkürler.
Bu fiyatlara şimdi aklım takıldı bende evo 1.3 + start stop + skydome + popkıt + assıt kıt 36.000 tl ye anlaştık gerçi daha araba gelmedi ama (aklım ford ranger da kaldıda) sizce bu fiyat pahalı herhalde.
yapar bizim gp ler bazen böyle şakalar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Yazılımsal bi problemdir abi dert etme![]()
bazen oluyor ya sadece puntoya özgü değilkontağı açıp bekletmeden çalıştırınca bizdeki Fiorino ABS uyarısı verdi yol bilgisayarında yola devam etmeyiniz yazısı çıktı vs. sanayiye gösterdik baktılar 2 dk usta dedi herhangi bir bişey gözükmüyor frenlerde bir sorunda yoktu neyse çalıştırdık normale geldi 45.000 km de tık yok arabada çok şükür
çok şakacı bunlar ya tedirgin oluyor insan
ikaz lambaları sönmeden çalıştırmayınız,çalıştırırken çoğu kişi önemsiz görüyor ama o 2-3 saniye önemli
![]()
Konu EvoKoray tarafından (15/07/2010 Saat 02:49 ) değiştirilmiştir.
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Evet her markada var. Daha dün şirket aracı son model jetta otomatik dizel ile yola gittim. Bi baktım yolcu airbag off oldu. Araştır et derken torpidonun içindeki mandalı off konumuna gelmiş tekrar. Çevirdik düzeldi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri