Merak edip fiat'ın sitesinden de sormuştum. Bugün aradılar punto'ların tamamının İtalya dan geldiğini söylediler![]()
Açıkçası üretimi orjinal markasının ülkesinde olmayan araçlara şüpheyle yaklaşıyorum. Sanki başka üretilen araca önem verilmiyormuş gibi geliyorSaçma belki ama hissiyat işte
![]()
1 depo ile 1000km benzinli araçlar yapmıyor dizel araçlar yapıyor o yüzden üzülmeyin. ayrıca 1000km yapmak için çok büyük sabır kerekiyor. uzun yolda 90km sabit hızda ve yolda rampa çıkışları çok yok ise 1000km rahat yapılır.
İlk 1000 km ye göre ortalamanız cok güzel. O ses dualogic şanzımanın, "ne oluyo biri mi biniyor, dur ayarlayayım" sesi
Evet ii sabır gerekiyor. Ben benzinli aracımda benzin alır almaz düz yolda kasarak giderken, yol bilgisayarı 1000 i gösteriyor. ama reelde kasarak ortalama 5 lt/100 km, ve depoda hic benzin kalmaz derecede ancak 850-900 km yapılabilir. ama düşük torklu bu motorla 90 ile gitmek dizele göre daha fazla sabır gerektirir![]()
evomla 11.000 km gördüm.sorun yaşamadan.yakıtta da çok mutlu ediyor beni.düzgün sürdüğümde 750km görüo şehr içi.full depo
ben ısık yanınca dolduruorm 100tl fln tutuo
Evocular şşşşşş siz ne ayaksınız bakimm Allah muhabbetinizi arttırsın![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
aracı bugün aldık aracı teslim aldığımız yerden benziye gittik 145 tl ye fulledi 47 lt
benim merak ettiğim Start&stop lu Evo ile Start&Stop olmayan Evo aynımı yakıyor bildiğim kadarıyla dizel motorlarda (Euro5- Euro4)farklılık gösteriyor zaten sonunda bastıra bastıra söylediğim yanlışı düzlmişler sitede. yakıt verileri değiştirilmiş https://www.fiat.com.tr/Pages/tr/oto...kniktablo.aspx
Nazar değmesin arkadaşlar daha evo larımızla ciddi sorun yaşayanımız olmadı
Yolda ne zaman evo görsem kornaya basasım geliyor![]()
Merak Ettiğim Bi Konu varda Yardımcı Olursanız Cok Mutlu Olacagım. Usb bellek deki Videoları Tomom İle İzleyebiliyormuyuz ? Blue&me ve Tomtom u Olanlar Cvp Verirlerse cok Mutlu olacagım![]()
Ben de bu hafta 1,3 M.jet Dynamic- Beyaz alıyorum inşallah. İç döşeme bordo olacak. Yalnız birkaç sorum olacak ön konsoldaki bordo malzeme kolay deforme olur mu sizce? showroom da fazla inceleyemedim, onu merak ediyorum. Bir de boya koruma ve yan camlara siyah film yaptırmayı düşünüyorum, var mı bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir yer.
onur ben alalı 6 ay dan fazla oldu,konsolda herhangi bir problem yok.
ama zedelenmeye ve kesilmeye karşı korumak lazım.yumuşak bir malzeme zarar görebilir.
Değişim dışında herhalde kaplatılabilir.
Chevrolet cruz ların ön konsolu koltuk döşemesiyle kaplı mesala,kullanıcılar sorun yaşamadıklarını söylüyorlar.
Ama benim ufaklıklar konsolu ısırırlarsa yandık valla.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri