Sonuçlar: Evonuz Dizel mi Benzinli mi ?

Katılımcı sayısı
498. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 1.3 16v Mjet 75 BG

269 54.02%
  • 1.4 8v Fire 77 BG

180 36.14%
  • 1.4 16v Multiair 105 BG

49 9.84%
Sayfa 19/46 İlkİlk ... 15161718192021222339 ... SonSon
905 sonuçtan 361 ile 380 arası

Konu: Evo'cular Buraya - Evo Kardeşliği :)

Hasan Kabalak
    Hass Kabal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı hsyn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hosgeldiniz kendinizi tanısma bölümünde tanıtırsanız daha iyi olur.aracınız hayırlı olsun.forumu begenmeniz güzel bir olay forumda aktif oldukca dahada seveceksiniz eminim.navigasyon düsünüyorsanız arama bölümünden aratabilirsiniz konular detaylı incelendi bulabilirsiniz benim önerim piranha I GO lar var bunlardan yana olur tavsiye ederim.4.5 yada 5 inc olanları ideal olur.
    Teşekkür ederim.
    Arama yaptım bakınıyorum şuan. Yahu birde bizim arabaların orta konsol piano black tasarım olduğundan aynı öyle bir navigasyon cihazı arıyorum. Uyum sağlasın diye.

Hüseyin Can
    hsyn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 339

Alıntı Hass Kabal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim.
    Arama yaptım bakınıyorum şuan. Yahu birde bizim arabaların orta konsol piano black tasarım olduğundan aynı öyle bir navigasyon cihazı arıyorum. Uyum sağlasın diye.
    Hepsiburada.com : Piranha Leon 5.0 İnç Bluetooth + Fm Transmıtter + Vıdeo In + Üç Boyutlu (3D) Navigasyon Sistemi + 81 İl Destekli 2009 Harita | Oto Aksesuar

linkteki uyum saglar gibi duruyor onun haricinde herhangi bir piano black renkte bulamadım.
    EVOEVOEVOEVOEVO

MURAT ULGEN
    dinomani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 8

peki evo dynamic de kapılarda ışıklandırma varmı cam açma düğmesi haricinde ön göğüste iç renge göre ışık haricinde.

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı dinomani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki evo dynamic de kapılarda ışıklandırma varmı cam açma düğmesi haricinde ön göğüste iç renge göre ışık haricinde.
    evet var kapı acma kolları üzerinde ön sag ve solda var birde torpido üstünde ic tarafta loş ısık veren uzun led serit var fakat ısık görünmüyor sadece loş ışık veriyor ortama.
    EVOEVOEVOEVOEVO

MURAT ULGEN
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Beyaz

evet var kapı acma kolları üzerinde ön sag ve solda var birde torpido üstünde ic tarafta loş ısık veren uzun led serit var fakat ısık görünmüyor sadece loş ışık veriyor ortama.
    teşekkür ederim şu punto nun kataloğunu ben yapacaktım kimsenin aklında soru işareti kalmıcaktı ama işte elden birşey gelmez.

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı dinomani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim şu punto nun kataloğunu ben yapacaktım kimsenin aklında soru işareti kalmıcaktı ama işte elden birşey gelmez.
    bende evonun ön tasarımını yapmak isterdim ama olmuyo işte
    EVOEVOEVOEVOEVO

Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

alıştım ben ön tasarıma süper geliyor artık

MURAT ULGEN
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Beyaz

gerçi daha arabam gelmedi ama antalyadaki yetkili özel servis pınarbaşı yarış arabalarıda hazrırlıyor. Hatta bu benim eski gp nin doblo 1.9 motorlu 200 bg versiyonu vardı üstünde 3 tane doblo 1.9 debriyajı var diyodu usta her neyse konuya dönelim evo 1.3 75 bg için chip ile garanti bozulmadan 95 bg ve 210 nm tork yapalım dediler 750 tl gibi bişey tutar diyolar. ama benim aklıma garati olayı takıldı sizce mantıklı bir işmi olur.

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

yetkili servis derken fiat servisiyse yaptırın bi sıkıntı olmaz düsüncesindeyim 750 TL fiyat uygun gibi geldi bana yaptıran arkadaslar var ama GRANDE PUNTO ya onların acıklamaları var sitede okuyun kararınızı ona göre verin.
    EVOEVOEVOEVOEVO

Halit BEBEK
    nerhal61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON
    Edilen teşekkür: 257

Alıntı byspayn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hele ilk aldığımız gün ilk 10 km içerisinde resmen bize multijetmi verdiler dedim Kır kır kır yapıyordu resmen. Şu an için biraz daha kabul edilebilir bi sesi var benzinli motorlara göre.

Klima konusuna gelirsek ilk açtığınızda 16c de mi çalıştırıyorsunuz? Bende pek beceremedim klima işini. soğutuyor ama bunalıyo gibi oluyorum aracın içinde. 19c ye 19c çalıştırmıştım...?? Havalar ısınsın bi daha deneyeceğim..
    Ben klimada yazın en sıcak anında bile 20-21 dereceleri kullanıyorum ve full autoda cok verimli bir şekilde sogutuyor bence...Ama unutmayın full autodayken üfleme gözlerinden birini seçerseniz full autodan cıkıyor.

Ben sabahları garajdan cıkarken ve kızımı kreşe götürürken öveçler rampasını tırmandıgım icin bu güzergahta motor bagırıyor, ama bu 1-2 km icinde motor ısınıyor ve ses oldukca azalıyor. Subapların yağlanma süresine baglı olarak ses ilk etapta oluyor. Bu selenia yağ mevzusu tamamen ticari, ben ilk yağ değişiminde castrol koydurmayı düşünüyorum. O yağı kullandıgım araçlar ilk çalıştırmadan hemen sonra subap sesini kesiyordu, ama bu selenia aynı değil...Tamamen bir dayatma...Motor yağı da sesi etkiliyordur diye düşünüyorum

Halit BEBEK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON

bende evonun ön tasarımını yapmak isterdim ama olmuyo işte
    Ön tasarımla ilgili çalışılması gerektiğine ben de inanıyorum ama arabanın bu haliyle de cok güzel bir görünümü var. Çoğu kişi aracını gp ye benzetmeye calısıyor ama bence ufak oynamalarla kat be kat üstün olur...Kimi arkadaş ön kromu bile boyatmış ama bence gereksiz.

Benim aracım beyaz ve dün krom kapı çıtaları ve bagaj cıtası için sanayiye gittim şaşmaza...Aksesuarcılar da tam soyguncu onu belirtmek isterim. Sonuç olarak çıtaları taktırdım ve öndeki kromla araç artık tam bir bütün oldu. Resimleri yakında eklerim, malum ankara rizeyi gecti yağmur konusunda yıkayınca eklerim.

Fiyatlara gelince...Krom aksesuarda omsayı önerir herkes ve ben de onu aradım. 50 liraya 6 parça kapı çıtaları ve 30 liraya da arka çıta olmak üzere 80 liraya hallettik. Kapı çıtalarına siyah ve cok az silikonla destekledik. Arka beyaz oturdugu icin herhangi bir sey ilave ettirmedim.

50 liraya aldıgım cıtalar icin 3-4 yer en fazla 65 e indiler. Arka için de 40 a indiler. E gezince ii bir satıcı da bulduk. Adam 36 Euro fiyatı var diyor, euroyu da 2.20 den hesaplayıp fiyat cekiyor. Dedim euro kaç oldu haberin var mı diye, ama biz 2.20 den aldık diyor. 80 lira dan pazarlık yaptı cogusu..Ama dedim ya sonunda kesemize göre bi yer bulduk işte....İsteyene arabadaki karttan tam adresi verebilirm ama şaşmaz 1.cadde üstündeki sağlı sollu yerlerden birindeydi...Ara sokakta

Bir diğer konu ise;
    hepsiburada da satılan takmatik bot güneşlik perde için bauhausta 2 parça olarak (arka cam yok) satılyıordu ve punto listede olmasına ragmen kalmamıştı, alamadım. üzerindeki etiketten ankaradaki baran oto aksesuarcısı tarafından yapıldıgını gördüm. bauhaustayken telefon ettim, ordakiler 2 parça bizde 3 parçası var dediler. Bu arada bauhaustaki 45 lira 2 parça olan...Kaç para dedim baranda, 115 dedi, e yuh dedim 1 parça ilaveye bunu mu istiyonuz burda 2 parçayı 45 e satıyolar dedim. Onlar 200-300 tane alıyo falan filan satıcı ayagı cekiyor. dedim 80 olursa alayım. yok olmaz dedi. cam cıtaları icin gittigimde oraya da ugradım, bayilere bile 95 ten veriyoz 95 olur dedi. ben de olmaz dedim almadım ama haberiniz ola, 3 parça bod perdeyi barandan 95 e alabilirsiniz.

Gerçi cıtaları takan aksesuarcı arkadaş da onlar işe yaramaz dedi, o delikler güneşte yine göz alıyor, kesin çözüm sürgülü perde ama puntolarda güzel durmaz falan dedi, en olabileceği cam filmi dedi ama ben de bu aralar polisler takmış durumda dedim, evet biliyorum dedi kimse taktırmıyor bi süredir dedi...

Herkese selamlar

Halit BEBEK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON

Bu arada evo modifiye bölümünde ön ve arka tamponun gövde rengine boyanması ile ilgili bir arkadaşfilm kaplattır demişti ama cam çıtalarını taktırdıgım yerdeki usta tamponlar tam düz yüzeye sahip olmadıgı için randıman alamazsın dedi, tutmaz dedi bilginize...

Ayrıca bu aksesuarcıda gp arka spoiler vardı beyaz hazır...120 lira dedi pazarlık etmedim almayacağım için...Ama o da çok güzel durdu hakkatten, üzerinde bi baktık 1-2 dakka adam almayacağım dediginde cıkardı ve araba cıplak oldu sanki Spoiler cok hoş oluyor arkadaşlar...
    Konu nerhal61 tarafından (11/06/2010 Saat 12:04 ) değiştirilmiştir.

Hasan Kabalak
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı nerhal61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ön tasarımla ilgili çalışılması gerektiğine ben de inanıyorum ama arabanın bu haliyle de cok güzel bir görünümü var. Çoğu kişi aracını gp ye benzetmeye calısıyor ama bence ufak oynamalarla kat be kat üstün olur...Kimi arkadaş ön kromu bile boyatmış ama bence gereksiz.

Benim aracım beyaz ve dün krom kapı çıtaları ve bagaj cıtası için sanayiye gittim şaşmaza...Aksesuarcılar da tam soyguncu onu belirtmek isterim. Sonuç olarak çıtaları taktırdım ve öndeki kromla araç artık tam bir bütün oldu. Resimleri yakında eklerim, malum ankara rizeyi gecti yağmur konusunda yıkayınca eklerim.

Fiyatlara gelince...Krom aksesuarda omsayı önerir herkes ve ben de onu aradım. 50 liraya 6 parça kapı çıtaları ve 30 liraya da arka çıta olmak üzere 80 liraya hallettik. Kapı çıtalarına siyah ve cok az silikonla destekledik. Arka beyaz oturdugu icin herhangi bir sey ilave ettirmedim.

50 liraya aldıgım cıtalar icin 3-4 yer en fazla 65 e indiler. Arka için de 40 a indiler. E gezince ii bir satıcı da bulduk. Adam 36 Euro fiyatı var diyor, euroyu da 2.20 den hesaplayıp fiyat cekiyor. Dedim euro kaç oldu haberin var mı diye, ama biz 2.20 den aldık diyor. 80 lira dan pazarlık yaptı cogusu..Ama dedim ya sonunda kesemize göre bi yer bulduk işte....İsteyene arabadaki karttan tam adresi verebilirm ama şaşmaz 1.cadde üstündeki sağlı sollu yerlerden birindeydi...Ara sokakta

Bir diğer konu ise;
    hepsiburada da satılan takmatik bot güneşlik perde için bauhausta 2 parça olarak (arka cam yok) satılyıordu ve punto listede olmasına ragmen kalmamıştı, alamadım. üzerindeki etiketten ankaradaki baran oto aksesuarcısı tarafından yapıldıgını gördüm. bauhaustayken telefon ettim, ordakiler 2 parça bizde 3 parçası var dediler. Bu arada bauhaustaki 45 lira 2 parça olan...Kaç para dedim baranda, 115 dedi, e yuh dedim 1 parça ilaveye bunu mu istiyonuz burda 2 parçayı 45 e satıyolar dedim. Onlar 200-300 tane alıyo falan filan satıcı ayagı cekiyor. dedim 80 olursa alayım. yok olmaz dedi. cam cıtaları icin gittigimde oraya da ugradım, bayilere bile 95 ten veriyoz 95 olur dedi. ben de olmaz dedim almadım ama haberiniz ola, 3 parça bod perdeyi barandan 95 e alabilirsiniz.

Gerçi cıtaları takan aksesuarcı arkadaş da onlar işe yaramaz dedi, o delikler güneşte yine göz alıyor, kesin çözüm sürgülü perde ama puntolarda güzel durmaz falan dedi, en olabileceği cam filmi dedi ama ben de bu aralar polisler takmış durumda dedim, evet biliyorum dedi kimse taktırmıyor bi süredir dedi...

Herkese selamlar
    Merhaba Halit bey;

Bende kapı çıtalarını düşünüyorum. Fotoğraflarınızı en kısa zamanda bekliyorum.

Teşekkürler.

Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

Bu arada evo modifiye bölümünde ön ve arka tamponun gövde rengine boyanması ile ilgili bir arkadaşfilm kaplattır demişti ama cam çıtalarını taktırdıgım yerdeki usta tamponlar tam düz yüzeye sahip olmadıgı için randıman alamazsın dedi, tutmaz dedi bilginize...

Ayrıca bu aksesuarcıda gp arka spoiler vardı beyaz hazır...120 lira dedi pazarlık etmedim almayacağım için...Ama o da çok güzel durdu hakkatten, üzerinde bi baktık 1-2 dakka adam almayacağım dediginde cıkardı ve araba cıplak oldu sanki Spoiler cok hoş oluyor arkadaşlar...
    halit kapı eşiklerinede krom çıta taktır ,hem güzel duruyor hemde ayakkabıların boyayı çizmesini önlüyor.serviste çifti omsa marka 45 tl.takma dahil

Halit BEBEK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON

Alıntı taneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    halit kapı eşiklerinede krom çıta taktır ,hem güzel duruyor hemde ayakkabıların boyayı çizmesini önlüyor.serviste çifti omsa marka 45 tl.takma dahil
    Kapı eşiklerine olan hangisi? Şu punto yazısının üstüne aynen konan kromajlı olan mı?

Halit BEBEK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON

Alıntı Hass Kabal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Halit bey;

Bende kapı çıtalarını düşünüyorum. Fotoğraflarınızı en kısa zamanda bekliyorum.

Teşekkürler.
    Az önce iyi bi yağmur yağdı araba yıkandı sayılır. Resimleri ekliyorum...

Tabi son resimdeki benim modifiye tampon sanal denemem...krom çıtalarla gri ön tampon daha bir kafama yatmaya başladı...

Ufuk Orhan
    ufuk_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    33fv137
    Edilen teşekkür: 279

Hakan CAN
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah

Kapı eşiklerine olan hangisi? Şu punto yazısının üstüne aynen konan kromajlı olan mı?
    https://www.fiat.com.tr/Images/Model...suar_popup.jpg

KROM EŞİK ÇITASI
    Konu taneren tarafından (11/06/2010 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.

Hakan CAN
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah

Alıntı ufuk_punto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [ımg]https://i46.tinypic.com/le0wn.jpg[/ımg]
    ufuk gerçekten çok güzel olmuş.

Hasan Kabalak
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

O çıtaların (kapı eşiğine konulan) EVO yazılı olanı yokmu? Bizim arabada da eşikte plastik Evo yazıyor. O krom olsa çok güzel duracak...