Ön tasarımla ilgili çalışılması gerektiğine ben de inanıyorum ama arabanın bu haliyle de cok güzel bir görünümü var. Çoğu kişi aracını gp ye benzetmeye calısıyor ama bence ufak oynamalarla kat be kat üstün olur...Kimi arkadaş ön kromu bile boyatmış ama bence gereksiz.
Benim aracım beyaz ve dün krom kapı çıtaları ve bagaj cıtası için sanayiye gittim şaşmaza...Aksesuarcılar da tam soyguncu onu belirtmek isterim. Sonuç olarak çıtaları taktırdım ve öndeki kromla araç artık tam bir bütün oldu. Resimleri yakında eklerim, malum ankara rizeyi gecti yağmur konusundayıkayınca eklerim.
Fiyatlara gelince...Krom aksesuarda omsayı önerir herkes ve ben de onu aradım. 50 liraya 6 parça kapı çıtaları ve 30 liraya da arka çıta olmak üzere 80 liraya hallettik. Kapı çıtalarına siyah ve cok az silikonla destekledik. Arka beyaz oturdugu icin herhangi bir sey ilave ettirmedim.
50 liraya aldıgım cıtalar icin 3-4 yer en fazla 65 e indiler. Arka için de 40 a indiler. E gezince ii bir satıcı da bulduk. Adam 36 Euro fiyatı var diyor, euroyu da 2.20 den hesaplayıp fiyat cekiyor. Dedim euro kaç oldu haberin var mı diye, ama biz 2.20 den aldık diyor. 80 lira dan pazarlık yaptı cogusu..Ama dedim ya sonunda kesemize göre bi yer bulduk işte....İsteyene arabadaki karttan tam adresi verebilirm ama şaşmaz 1.cadde üstündeki sağlı sollu yerlerden birindeydi...Ara sokakta
Bir diğer konu ise;
hepsiburada da satılan takmatik bot güneşlik perde için bauhausta 2 parça olarak (arka cam yok) satılyıordu ve punto listede olmasına ragmen kalmamıştı, alamadım. üzerindeki etiketten ankaradaki baran oto aksesuarcısı tarafından yapıldıgını gördüm. bauhaustayken telefon ettim, ordakiler 2 parça bizde 3 parçası var dediler. Bu arada bauhaustaki 45 lira 2 parça olan...Kaç para dedim baranda, 115 dedi, e yuh dedim 1 parça ilaveye bunu mu istiyonuz burda 2 parçayı 45 e satıyolar dedim. Onlar 200-300 tane alıyo falan filan satıcı ayagı cekiyor. dedim 80 olursa alayım. yok olmaz dedi. cam cıtaları icin gittigimde oraya da ugradım, bayilere bile 95 ten veriyoz 95 olur dedi. ben de olmaz dedim almadım ama haberiniz ola, 3 parça bod perdeyi barandan 95 e alabilirsiniz.
Gerçi cıtaları takan aksesuarcı arkadaş da onlar işe yaramaz dedi, o delikler güneşte yine göz alıyor, kesin çözüm sürgülü perde ama puntolarda güzel durmaz falan dedi, en olabileceği cam filmi dedi ama ben de bu aralar polisler takmış durumda dedim, evet biliyorum dedi kimse taktırmıyor bi süredir dedi...
Herkese selamlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri