serkan bence gerek yok
kiralık arabalara güvenmem ben
Yenikapı-Bandırma otomobil ve tek yolcu 145 TL yapıyor. + Yolcu başı 25 TL. Yazık yani gerçekten.
Karadan giderseniz Otoban parasıda çok birşey değil en fazla köprü ve otoban 5 lira tutuyor.
Bu arada ben İzmir' den direk karayolu olarak İstanbul Bahçelievler civarına 75 TL tutarında yakıt ile gidiyorum. Yani kabaca ben karayolu ile gidip Yalova üzerinden Yenikapı' ya tek kişi otomobil ile 65 lira vermiştim. Ben bunda hiçbir tasarruf göremedim. Gittiğim yolda cabası.
Konu demon tarafından (21/03/2010 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir.
serkan bence gerek yok
kiralık arabalara güvenmem ben
Kendi aracınız varken cidden kiralık olayına girmeyin. Kiralık araba ile kaza yaparsanız başınız inanılmaz ağrır. Arabanın serviste yattığı her günün parasınıda sizden alırlar. Kazada siz hatalıysanız yine parasını sizden alırlar. Birde nereye gidiyorsunuz geliyorsunuz bunuda izliyorlar. Buda hiç hoş değil tabi.
kiralık arabayı budgettan kiralamayı düşünüyordum yani kaza durumunda eskisi gibi baş ağrıtmıyorlar en azından alkollü falan değilseniz hatta hemen yedek araba gönderiyolar bi multijet kiralamyı düşünüyordum açıkçası
arkadaşlar peki istanbuldan izmir foçaya arabaya yolcu nasıl bulabilirim. Tek başıma gidecem dizel araç ile
mazot fiyaları cep yakmaya başladı artık ama yinede en karlı gidiş kara yolu.
malum yolda uzun olunca fiyatı bir şekilde düşürmemiz lazım bu cumartesi (27.08) gitmeyi düşünüyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri