Yollar yüzünden ısıklar yüzünden gereksiz kavşaklar yüzünden olan kazalar ne olcak? ben sadece kendim 30 tane yer sayarım bursa da. Dönüş yapan araca yeşil yanerken yayada yeşil yakan mı ararsın ne ararsın hepsi var. önce yollar işaretler düzelsin
aynen burda da var. "sağa dönerken yayaya yol ver" yazıyo yani biliyo kabahatini o zaman ışık niye koyuyosun!!
vociay Nickli Üyeden Alıntı
Aslen trafik bir toplumun sosyo ekonomik durumundan, eğitim durumundan tutun,o toplumdan yaşıyan insanların birbirlerine olan tolerans ve saygısına kadar pek çok görünürde alakasız sayılabilecek aslen dolaylı olarak çok daha fazla alaka arz eden olguyla şekil bulur.Özlemini çektiğimiz Avrupa ve diğer gelişmiş ülkelerdeki trafik işleyiş ve düzenine ulaşabilmemiz genel anlamda gelişmişlik düzeyimizle yakından ilgili olucağı şahsi fikrimdir.
Saygılar...
aynen katılıyorum. sorun trafik problemi değil kültür problemi..
eğitim sistemi dandik ama insanlarda kendini geliştirmiyor.
Konu GP COSKUN tarafından (10/02/2010 Saat 22:00 ) değiştirilmiştir.
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri