benım arabadaya yazıyor dıkkat yolda buzlanma olabılır sıcaklık genelde 0 derecede ıken kontagı ılk actıgımda cıkıyor
Printable View
benım arabadaya yazıyor dıkkat yolda buzlanma olabılır sıcaklık genelde 0 derecede ıken kontagı ılk actıgımda cıkıyor
öncelikle herkese ii akşamlar arkadaşlar ben bugün katıldım aranıza 7aydır GPm var ve yukarda saydıınız bütün özelliklerin eksikliklerini fazlasıyla hissediyorum Activimde:D En çok sis farları ve gövde rengi dış aynalar beni eksik hissettiriyor valla dinamikler funlar kıymetini bilin:D:D
Arkadaşlar Fire Active'lerde var ama Multijet Active'lerde yok maalesef.
Arda teşekkür ediyorum, sanırım Koçtaş'da görmüştüm bunlardan.
Cengiz forumdan bir arkadaş -kim olduğunu hatırlayamadım- serviste arka tarafa ön taraftaki aydınlatmanın aynısını taktırmıştı üstelikte aynı özelliklerde çalışıyor.
Nuri yukarıda da bahsettiğim gibi Fire Active'lerde var ama Multijet Active'lerde yok maalesef.
yolda buzlanma olabilir diye gerek kontagı ilk actıgınızda gerekse belirli periyodlarda sinyal sesiyle birlikte ekranda gosteriyor. yolcu koltugu agırlık sensörü eger gercekten denildigi gibi sorunlu olanlar varsa garantisi olanlar servise olmayanlar da bir elektrikciye gitsinler
torpitoyu açtıgınızda direkt karsıya koydum ve hafif bastırınca yanar bir daha bastırında söner cinsten :) müsait olunca unutmassam foto ceker eklerim.
bende yanına yapıştırdım sol tarafa gayet rahat kullanımı. aydınlığıda oldukça iyi çok net bir şekilde görünebiliyo...
Tolga benim hatırladığım konu buydu
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...n-lambasi.html
Benim 2006 GP 'da bu özellik var.2006 yok diye birşey yok isterseniz resimlerini yolarım