Getirdiğiniz öneriler değerlendirilecektir.
Oruça katılıyorum
En güzeli anket sanırım
Getirdiğiniz öneriler değerlendirilecektir.
sehir gruplarına isim yazdıralımda konyanın başkanı kim??
arkadaşlar valla mükemmel olmuş.dicek hiç bişey yok.ve bişey sylemek istyorum t-shirt teki logoyu nerden bulabilirim,arka camda muhteşem görünüyo
eskişehirin başkanı kimdi?
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
Taşraya babalık yapıyolar sağolsunlar,bi sahip çıkan bulunuyor...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
anket yapalım acil olmazmı
bencede geç kalınmadıysa anket yapılsa iyi olur.
Bencede anket
süre yoksa anketi kısa süreli açıp anket isteyen arkdaşlarıda üzmemiş oluruz..buarada eskişehirde ben sorumluluk alabilirim bit tabi.
Emre bana uyar. seni eskişehir başkanı ilan ediyoruz. :ok:
bence ankete gerek yok nasıl isterseniz öyle olsun üstüme düşen birşey varsa bekliyorum
abi bence kaanın koyduğu t-hirt üstünde çalışılmış emek verilmiş bi t-shirt bence bunu daha fazla uzatıp lafta tutmayalım bir an önce icraata geçilsin
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
Bence de kesinlikle anketlik bir durum yok!
Önce anket gerekli mi diye anket mi açsak da bu iş iyice uzasa?![]()
![]()
Tişörtlerlerin son hali güzel olmuş..Vakit yoksa gerçekten anket olayına gerek yok zaten..Ellerineze sağlık.Israrla istiyorum bende 8O
yahu ankete girecek tasarım yokkiiii...olsa yapalım![]()
biz nasıl alacağız tişörtlerimizi
kocaeli bölgesinede mı gönderecek
bizi unutmayın sakın...
biri üstteki soruma bir cevap verirse
minnettar olacağım arkadaşlar...
Konu AWD tarafından (25/03/2007 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir.
tigis, biraz sabır! Yaptırılsın hele bir... Daha öncekiler gibi kargoyla ulaştırılır sana da
FRİENDS
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri