evt. arkadaşlar harika olmuş.ellerinize sağlık...
budur abi ne zmn elimzde olur![]()
***GFB***
evt. arkadaşlar harika olmuş.ellerinize sağlık...
t-shirt rengini siyah yapmasak daha iyi olmaz mı?ayrıca abarth amblemini erdinin koyduğu amblemle değiştirebiliriz.bir de öndeki logo ortada olsa daha şık durabilir ya da solda durup tek tarafa alev gibi şeylerden konulabilir..
Süper olmuş abi, bugun bekleyin dediğin kadar varmış yani..
Bende ön taraf için şeklin birazda küçültülmesinden yanayım..
Emiğinize sağlık. Süpersiniz...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
bence herşey tam olmuş gerçekten kaan zevkini konuşturmuşsun polat sıra sende ozaman ne zamana biter bu işler?
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
mükemmelllllll olmuş ellerinize sağlık :icon_eek:
Ben de çok beğendim. Ama tercihim ön taraf ilk dizayndaki gibi (logo ortada olan) arkası ise ikinci dizayndaki gibi olmasından yanaGerçi senin tercih, benim tercih diye uzatırsak hiçbişi yapamayız. Nasıl olursa olsun ben istiyorum. Mümkünse 15 Nisanda giyelim
![]()
Hülya Çorakçı Ertan
vay vay vay olaya bak helal olsun beyler elinize sağlık hiçbir katkı yapmadım ama bende istiyorum:acim:
Kaan güzel iş çıkartmışsın herkesin hemfikir olduğu gibi arka için söylenecek şey bulamuyorum gerçekten harika olmuş yanlız ön taraftaki logoyu ortaya alsak yada biraz daha küçültsek daha güzel olucak gibi.
Kaancım ellerine sağlık.Arka taraf tam istediğimiz gibi, bene ön tarafta ya ilk dizayn yada senin yaptığında kalbin üsütnde değil de ortada olması taraftarıyım.Sadece "P" yi kullansaydık kalbin üstünde güzel dururdu, fakat desenler olduğu için bence ortada olması daha mantıklı. Tekrar emeğine, yüreğine sağlık.
bence o tribal tasarım olmalı orda arkayla uyumlu olması için ama dilerseniz ortaya alırım kalbin üstünden
@kadoku
kadir abi sadece p olursa pazardaki t-shitr taklidi yapan toz bezlerinden farkı kalmaz
Konu AWD tarafından (22/03/2007 Saat 11:01 ) değiştirilmiştir.
Demon Driver|Damien|
Budur. (Dexigner ın ön logo daha hoşuma gitmişti ama.) Bunun arkası da oldukça hoş.)
abi şimdi harika olmuş ama birde arkadaki grandepuntotr linkinede bir tane tıklama oku koysak hani tıkla der gibi nasıl olur sadece fikir..
ben ikinci tasarımı beğendim sol tarafta olanı. arka tarafta değişiklik yapılabilir tabi
Fiat Grande Punto 1,3 Multijet Active E.Kırmızı +......+......+......+......+
Walla ii iş çıkartmışınız :ok: Aklıma gelen bi-iki şeyi paylaşmak istiyorum...
T-Shirt' lerin yakaları V olabilirmi acaba? Belki bi kısmı! Hoş durabilir. Ayrıca FIAT' ın adı weya ne bilim logosu hiç bi yerde geçmiycek mi? Mesela Birmot' un yazdığı tarafta olabilir... Sadece fikir
yakaların kenarlarınıda kullanabiliriz biraz daha ağırlık katar bence yaka...
Evet evet benimde hoşuma gitti görüntüsü hiç fena değil.. :ok:
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri