tasarımlarınızı anket açıp seçsek nasıl olur?
Henüz tasarım aşamasında.%100 diye bişey yok henüz...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
tasarımlarınızı anket açıp seçsek nasıl olur?
olabilir ama yıldıray abi zamanada önem weriyor belki zaman bakımından anket uygun olmayabilir.(bnce)
kısa açılır süresi anketin bence renk tasarım açısından anket daha doğru olur..
örnek leri bi arkadaşım sıra sıra koyup bu gece sonuna kadar da halledebiliriz..
t-shirt lerin adaletli bir şekilde çözüme ulaşması açısından anket yararlı olacaktır demek istiyorum.
mesela bugun saat 20.00 de başlarız 01.00 de biter.yada ne bileyim yarın verilir bi saat hemen seçip ,anketi tamamlayıp basıma hazır hale getiririz..
çok hoş olmuş gökhan ama yakayada bi kırmızı kuşak çekilse nasıl durur acaba
***GFB***
arkadaşlar aracların rengıne göre yapılması olabilrmi sadece öneri
gerçekten süper olmuş gökhan, birtek birmot yazısını kırmızı yapmasak orası o kadar hoş durmamış.
çok güzel yaa!
YA MİLLET BENİM SÖLEDİKLERİMİ KULAK VERMİYOSUNUZ SANIRIM URAŞICAZ KORAYALA BAZI DEĞİŞİKLİKLER OLCAK ACELEYE GELMESİN DİYE URAŞIYORUM DİYORUM HERKEZ BUMUDUR ŞİMDİ %100 BUMU YANİ FLN DİYİP DURUYOSUNUZ :mad:
Demon Driver|Damien|
Polo yaka olabilir mi? Daha hoş olur bence(Kaan fazla sinirlenme herkes heyecanlı malum
sen işine devam et
![]()
Hülya Çorakçı Ertan
Kaan merak etme, seni bekliyoruz yaw! Bunu saymazsak daha yorum bile yazmadım yani:ok:
Güzel çalışma olmuşTeşekkürler uğraşanlara...
Şu saat itibariyle bitmiş olup Kaan arkadaşımla saat 21:00' dan beri çalışmamızın ürünü.Huzurlarınızda arkadaşlar.
![]()
Naaptınız siz yaaa,böyle janjanlı olmuş valla elinize sağlık.
Göründüğü kadar sağlam ışık saçacaksa 1 numero olmuş![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
abi ben bi tane daha kasıyorum ama çok pis uykum geldi ya![]()
Demon Driver|Damien|
Bu da oldukça güzel olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık.Yalnız iki farklı dizayn yapılsa iyi olmaz mı?Yani biri sade diğeri yukarıdaki gibi?Tabi maliyet artar o da ayrı bir konu...
abi süper olmuş...emeği geçen herkese gönülden teşekkür..izmitte olsamda istanbuldaki buluşmaya katılıp tişörtten bir tane alacağım..
gökhan sticker ile ilgili bir gelişme varmı?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri