evet beyler.
hemen halledelim.
birmota gidip işi bitireyim.
hadi göreyim sizleri.
nick işi olmasın o zmn ben arkadşa kastırıyorum 1-2 güne biter en geç inş. bu arada dier arkadaşlarda tasarım yaparlarsa bi alternatif olur oylama yapılır boş durmayın bence yapıcak arkadaşlar![]()
Demon Driver|Damien|
evet beyler.
hemen halledelim.
birmota gidip işi bitireyim.
hadi göreyim sizleri.
DeXigner arkadaşımız arka logo içinde bir 3D çalışma hazırlıyor. İkisi de bitince altına bir ufak Zincirlikuyu Birmot veya Sponsored By Zincilikuyu Birmot yazar baskıya geçeriz. Bence Gri Mavi süper olmuş.
nick işi de yalan olur. Şimdi 400 adet bastırıp isteyen üyelere gönderelim dye düşünüyoruz. Bi ara bedava sticker dağıtıyoruz diye bangır bangır bağırdık 50 kişi zor iism yazdırdı. şimdi inanıyor musunuz herkes ben istyorum diye isim yazdırsın bi haftada. Hadi nickleri üyelistesinden alalım bastıralım desek üye olup da sonradan uğramayan 200 tane adama da haybeden tişört bastırmış oluruz evde yatar öyle. İsteyen yeni üyeyede üstünde başkasının nicki var sana vermeyiz demek zorunda kalırız. Fantazi olur yani.
Konu Mısafir tarafından (20/03/2007 Saat 12:56 ) değiştirilmiştir.
kaan da hazırlıyor bir arkadaşıyla.
onlar da bir kola bimot zincirlikuyu diğer kola da abarth logosu yapalım diyorlar.
artık hangisi güzel olursa onun üzerine oynarız.
hepsi güzel olur süper iş tebrikler önemli olan aynı olması
tişört bende istiyorum 06 ati
baskı konusunda bende yardımcı olurum
T-Shirtler bastırıldığında isteyen herkese dağıtılacak. Baskı ve T-Shit temini işini Polat arkadaşımız üstlenmişti. Bi aksilik olursa bağlantıya geçeriz.
üzerinde www.GrandePuntoTR.com yazısı oLmayacak mı ki? sırf birmotunki oLacaksa ne anLamı kaLır ki işin.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bizim net adresimiz tabi ki olacak. yapmayın beyler allah aşkına.
bizsiz olur mu hiç ya.
her tarafı bizim için olacak araya bir yere de zincirlikuyu birmotu sıkıştıracağız.
Hocam arkaya stickerdaki logoyu eklemeyi düşünüyoruz. Biraz 3D katılmış halini. Sonra da birmot yazdığımız yere yine yazıyla www.grandepuntotr.com yzarız
beyler şimdi düşündüğüm taslağı söliyim size kalbin üstüne gelen kısımda metal p logosu arkasında mavi alevler sağlattan da üzerinde abarth yazan akrep logosu yanlız bu logo sadce kırmızı çizgiden oluşucak ve büyük olcak çapraz bi şekilde akrebin kuyruğundan sonrası t-shirt e sığmamış havası verilcek arka taraf içinden ensenin altına sticker daki logo gelicek kollarada birmot yazılcak diye düşündüm![]()
Demon Driver|Damien|
Abart logosuna gerek var mı?
Yani demek istediğim t shirt un heryerinde bir seyler olmasın. Öyle reklam panoları gibi dolaşmıyalım ortada..
Konu İbrahimKC tarafından (20/03/2007 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir.
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Akrep işine bi bakmak lazım ama. TAhmin ettiğin kadar hoş durmayabilir
Ben bunları beğendim, ellerine sağlık DeXign3R
Ama üsttekini saha çok beğendim ne yalan söyliim...
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
bence alttaki daha güzel. ama logo kalbimizin üzerine gelse (hem diğer yana bir mot ve bizim siteyi yazarız) daha güzel olurmuş gibi geldi. reklamı kollarada alabiliriz.
benim de bi fikrim geldieeee söliebilir miyimm :icon_redface:
bence iki farklı renk olsun, biri bayanlar için mesela pembeli ya da kırmısılı..
biri de beyler için mavi ya da alev renkli punto simgeli..gerçi bayanlar t-shirt mevzusuna dahil mi bide bunlar ne için tam bilemiyorum ama, biras göbekinden girdim mevzuya galiba..( yeni üyeyim, kusura bakmain )
neyse eğer hem bayan hem bay içinse, ölçü ve renk farklılığı olursa hoş olur..
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
uni olcak t-shirtleröle pembeli olmaz sanırım tasarımına uymıcak fon olarak siyah t-shirt e göre yapılıyo bütün tasarımlar :ok:
Demon Driver|Damien|
aslında bnmde bi fikrim var bu alewli metal p harfini arka tarafa 2 kürek kemiği hizasına geleck şekilde yapsak ve altına www.grandepuntotr.com yazsak ön tarafta kalp hizasına gelecek şekilde bi abarth amblemi olsa dier sol göğs tarafına birmotun reklamını yazdırsak güzel olur die düşünüyorum ve kollara bu sitenin punto logosu varya sadece onları yaptırsak nsl olur??? sadece bi öneri
Gazla..yanla..el freni çek..3 ten 2 ye at..ibre redline'a gelsin..tesisatı aç..gözün sadece yol çizgilerini görsün..gazı kökle..ara gazı ver..vites değiştir.. motorun sesine kulak ver..makasa gir..arabanı yıka..jantları parlat..sanroof u aç..kalamışa geç..ordan fenerbahçe tesadüf..ordan caddeye in..önce bir kırıntı yap kayıntı vakti..ordan gazı kökle..yap serenatını ..aç parçanı..koltuğuna yaslan..kapatma camı..volümü de kökle..aman camlar patlamasın..tesisat sağlam yola dewam...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri