Adamın biri içinde örümcek ağına kadar saçmalamış , bence beyni ağ tutmuş.

Erdemin dediği gibi biraz beklentiyle alakalı
Eski fara oranla biraz düşüş olacaktır sonuçta mercekli takıyorsun ,ayar konusuna gelince ayar yapan nasıl yapıyor beceriksiz birinin eline düşersen ayarıda bozar vidayıda kırar suda aldırır örümcek ağlı üründe alır.. Kendi aracımda daylight lardan var ve gerçekten çok memnunum kısalarda uzunlarda harıka kısalara xenon uzunlara als taktım uzunları çaktığımda yol görüntüsünü merak eden izlesin ..

Grande Punto Day Lighting Mercekli Far KEMAL OTO | İzlesene.com

Velhasıl eleştri yaparken asla yada mümkün değil yerine kişiye göre değişir ben beğenmedim yada şu kısımları benim hoşuma gitmedi diyebilirsiniz.. her malı herkes beğenecek diye bişi yok beklenti farklı olunca beğendirmekte sorun olur..

Su alma olayınada farların etrafına incecink bir silikon sıkabilirsiniz motoru yıkattığınızda yada çok su birikintisine girdiğinizde belki hafif buharlama yapar (belki yapmaz) ama hemen geçecektir .

Bazı kişiler hep şunu bekliyor aracıma herşeyi yapayım ama hiç bir şeyden ödün vermeyeyim , yay takarsın aracın konforu düşer , film takarsın görüş düşer ,eksoz takarsın gürültü artar, Sorun olmayanları sorun haline getirsen hiç bir şeyden zevk alamazsın ..