Bir bravo kullanıcısı olarak aracımın vw den (fiyat performans) daha üstün özellikleri olduğunu ve daha ekonomik olduğunu biliyorum (her açıdan) o yüzden dünya yıkılsa hatta bu araçlar 10bin liraya düşse 2. eli yine de umurumda değil canı cehenneme satmıyorum kullanmak için aldım hakkını vererek de kullanırım nice jetta golf görüyorum ki şekil olarak görünüm olarak performans olarak benim bravom çok daha üstün. Ben bunu biliyorum onlar bilmiyorlar işte benim farkım bu gerisi umurumda da değil yok marka cartmış curtmuş vw birçok arabasını ispanyada seat fabrikalarında üretiyor gerçek alman değil ki artık tek araba tanırım o da mercedes dir. Onu da almaya TR de yürek ister. (paranız olsada alsanız almakla dert bitmiyor sonrasında bir dolu sıkıntı yaşıyorsunuz önecsinde kapalı bir otoparkınız ve bulunduğunuz semtin nezih olması gerekli bu arabayı alırken yoksa vergisine yetişseniz bile kasko ve diğer sebeplerden dolayı kısa zamanda sogursunuz araçtan.) Benim fikrim araç binmek için alınır tutulması için veya başkalarının fikirlerinden dolayı değil. Benim aracım dünyanın en rezil en dandik aracı da olsa sorunsuz kullanıyorsam maximum tatmini veriyorsa varsın türkiyede az satılsın böylece sıradışı olduğunuzu daha iyi anlıyorsunuz. Hani bi laf var nerede çokluk orada .....lukTrafikde o kadar az bravo var ki sanırım 20 ayda toplam 1500 tane satamamışlar ama aynı segmentte golf 5000 aracı geçmiştir.
Yer imleri