Zaten gp farkımızda buradan çıkıyor.halk araba alırken wv-toyota-honda- bi zamanlar opel gib markalarına göre isim arabası alıyorlardı.hala da öyle.kendi adıma söyleyim ki gp alanlara hep sorarım biz arabamızı markaya göre (fiat) değil, gp mizi sevdiğimiz için aldık.
Piyasa potalsiyeli belli,nüfus belli,alınabilecek araba sayısı belli.Fiatın yaptığı en büyük yanlışlık satana kadar mantığı.elindeki müşterileini korusa oda yeter ona.satış sonrası hizmeti gelişletse, aksesuar imkanını genişletse, ek donalım altyapısını geniş tutsa bugün fiatın toyotadan-hondadan hiç farkı kalmaz.En basit örneği corolla alan bi arkadaşım 3 ay sonra double din orjinal üretim (araca göre yapılmış) bi teyp takabilmesi.biz ise daha bırakın özel yapımı double dini takacak yerimiz bile yok.daha cd track larla tırmalıyoruz.ha diyebilirsiniz onlar tonlarca para veriyor, e bizde az para vermiyoruz hani.gp yi bugün toyota yapsa gene gp alırdım.tek farkı 25000 değil,35000 verirdim.olsun toyotanın verdiği hizmet,aksesuar,altyapı,üstyapı,donalım ekleme imkanını eklerseniz bizde hemen hemen o kadar masraf yapmıyormuyuz.
sıkıntım gp değil, sonuna kadar da gp mi severim.sıkıntım fiatın hizmet politikası.