1)axa sigorta
2)anadolu sigorta![]()
1)axa sigorta
2)anadolu sigorta![]()
isimleri vermeden bana verilen 3 tane farklı fiyatı belirtiyim aradaki farkı siz anlayın, klozları üç aşağı beş yukarı aynı bu arada. 2500, 1700, 1050 önerilen rakamlar.
Tavsiye edebileceğim tek şey var içindeki maddeleri iyi incelemek kaydı ile en az 3-4 firmadan fiyat alın, olur da sorun olursa hizmet kalitesini başka yaptıranlara danışın.
2008 YILINDA aracımı aldığımda koç allianz da 850 ye yaptırmıştım 2009 da sigortacım axa ya geçirdi beni hasarsızlık indirimi ile 650 ödedik.Bu sene ufak bir kazamız oldu ve kasko bozuldu mart da yeni kasko olucak bakalım ne kadar cıkıcak.Ama axa iyidir bence.
Ya Hep Ya Hiç.
ödemeyi çıkarmak ne demek oluyor,2,5 ay gecikiyor demişsiniz.ben pek bilmiyorum kasko işlerini.teşekkür ederim
Ödemeyı gec cıkarmak;
Anladıgım kadarıyla kaza yaptıgınızda yada herhangı bır hasar olustugunda hasar bedelını sigorta sırketının sıze gec odemesıdır.
Bu yuzden sıkıntı yasayabılırsınız...
Ben herzaman kaskoda sınırsız temınata bakarım.limitsiz ibaresı olmalıdır buda sanırım sadece Anadolu Sigortada bulunmaktadır...
I ' m c a p u l i n g . . .
2010 grande puntoma 5k;30.000 üzerinden hesapladılar full kasko dediler ama yinede araştırıyorum.teşekkürler
sıfır araçlarda ındırım vardı Anadolu Sigortada %25 ındırım var
I ' m c a p u l i n g . . .
aXA Her zaman bir numaradır ürettiği poliçe tutarı olsun ödemiş olduğu hasar olsun şuanda 1.sırada axadan vazgeçmeyin
Hasar dosyası kapanmış olsa dahi toplam hasar tutarını diğer sigorta şirketleri aynı güm öderken güneş sigorta 2 ile 2,5 ay ileriye atıyo...
Fiyat olarak ne aldınız ve hangi şirketten teklif aldnız.
Sıfır araçlar herzaman ucuz çıkar.Kaskoda ters mantık çalışır araç eskidikçe fiyatta artar...
Ya Hep Ya Hiç.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri