Orhan Okay
Yaşar Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi
ABNEW, arslanbicakci, clabnick, dgn, Erdem Bozdağ, ERDEM1907, erhan, EviLDoeR, febahadir, gokhantr, Halook!!!, HugemaN, krasimir, melgkn, mustafaf, NeoN, no_fear, ocean_1919, Ogulcan.Öğüt, okn53, onurcan, ozgurdincer, OzzY, pdr42, plastro, PLaTiNuN, Punto_Can, rational, StrawBeeRy, Yarasa
gerçekten çok net fotolar
tam olarak ortaya çıktı bu fotolarla
ben yine söylüyorum çok beğendim![]()
paylaşım için teşekkürler
hemen itiraf edeyim arka stopları hoşuma gitti
piyasa çıkar çıkmaz alıp eskileriyle değiştircem stoplar çok hoş geldi gözüme
10 üzerinden 10 numara bir degişim olmuş ama dahada yenilikler yapılabilirdi arkadaşlar şu istanbul toplantısı hakkında birşeyler yapmaya nedersiniz? konuya kimse hakim degil bu konuya bir el atarsanız sevinirim...![]()
Ben de özellikle iç tasarımı beğendim. Bravo ile aynı çizgi yakalanmış. Yol bilgisayarına entegre takılıp çıkarılabilir ve taşınabilir TomTom Navigasyon sistemi de çok akıllıca. Kabinde daha yumuşak malzemelerin tercih edilmesi de doğru bir karar. Grande Punto bu yönde çok eleştiri almıştı. Ön ızgara için petek desen kullanılması ve yeni jant tasarımları da oldukça sportif bir etki katmış. Ön ve arka farlardaki tasarım revizyonu da dikkat çekici. Ben kişisel olarak kabinde el fireni ve vites kolunun olduğu yerde de bir revizyon bekliyordum açıkçası ama beklediğim olmadı, yalnızca yolcu tarafı için mecmua gözü ile yetinilmiş. Ön ve arka tampondaki iddialı değişiklik zaman içinde oturur ve eminim yakında herkes beğenmediği bu yeni çizgiye alışır ve arar olur...
Orhan Okay
Yaşar Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi
Arka stoplarda bizimkilerin parmagı var. kendileri yaptılar tasarımlarını. Lakin sorun yokta değil. Ledlerden dolayı iç hatlar arası mesafe az bu nedenle yüksek voltajda akım atlaması yapıyor. O sorunla bogusuyorlardı. Onların meşur 1000 volt testi vardır. akım atlama yapıyormu diye. Şu an içn cıkamıyor diye biliyorum.
bu arada Ben ön ve arkaların gövde rengi olmasını tercih ederdim.
stoplr çok hoşuma gitti onun dışınca tasarım grandeyi çok aratcak gibi begenmedim ...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
ben oynamıyorum arkadas bu ne ya sogutacaklar beni arabamdan
içi güzel fena değil.bir abi arnavutlukta görmüş orada piyasaya çıkmış bile bizim grandelere göre geniş olmuş dedi.fotolara göre reelde gerçekten güzel olmuş dedi.bakalım ggelince görücez meraklar bekliyoruz.
Ön tanponu çok kötü olmuş çok abartılı iç dizay tam bir bravo çakması olmuş keşke puntoya özel bir tasırm olsaydı
GRANDE PUNTO 1.4 FİRE ACTİVE 77 BG 3K
çok güzel ben beğendim değişiklikleri
Dediğim gibi fıat 500 g.p abarth ve bravo sentezi bi çalışma yapmışlar ve tamamen trim ve aksesuar değişimi var bakalım kalitesi nasıl
akıllıca bir çalışma yapmışlar hem araç hemde parça satışında ek bir kar marjı olacak
tek icini begendim, dis dizayni sevemedim...
arabanın ön kısmı çok kötü çok basit durmuşş ve diğer kısımları
şahsen ben grande puntoyu çok çok daha beğeniyorum
bu arabandan
Bizimkiler çok daha güzel bence.. bu olsa olsa bizim GP lerin çakması olur.
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
bencede guzel omuş ama takıldıgım nokta başka....
evo ismini nasıl kullanabiliyor bıldgınız gibi mıtsubıshı evo var
Waoow diyebileceğim bişey göremedim. Küçük eklentiler dışında bizim arabalarla aynı bence. Bizim sitedeki gençler daha iyi sonuçlar çıkarabiliyorlar. Sitedeki arkadaşların araba resimlerine bakın kıyaslayın.
Konu serdar2362 tarafından (28/09/2009 Saat 13:16 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri