Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
87 sonuçtan 81 ile 87 arası

Konu: Punto Evo alsam mı?

ŞENOL KARASU
    skydome - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 237

Alıntı mgraf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende ford ta çalışıyorum ama puntoya biniyorum.eknomik ve şehir içinde pratik bir araç.zafer bey focustan sonra punto daha atak gelmesini çok anlamadım.benzinli 1.6 100 ps eski kasa focus belki ilk kalkışlarda geri kalsada ara hızlanma ve son hız olarak 1.3mj puntodan daha iyidir.araba kalitesi vs hiç katmıyorum.focus 2 alıştı demişsiniz kullanıcılar.ilk kasa focus hala populer ve özellikle hb modelleri bana göre olması gerekenden daha pahalı bir piyasası var.yeni araç alacak olsam ne alırdım.fiesta demiyeceğim çünkü ban göre tek artı yanı dış tasarımı.motor 1.4 cansız arkası dar.içi ışık almıyor.her yerinden ses geliyor.evo puntonun tasarımı kayıp balık nemo gibi olmuş.içi 10 numara ama dıştan kötü.ben alacak olsam opel corsa enjoy 1.3 cdtı alırdım.motoru iyi dış tasarımı iyi.malzeme iyi.2.el değeri çok iyi
    efendim bahsettiğiniz bazı konulara katılsam da bazılarına katılamayacağım...Öncelikle eski kasa focusun fiyatları gerçekten olması gerekenden en az 2000 tl daha pahalı haklısınız...ara hızlanması özellikle 3. vitesi tadından yenmiyor...Ama gelgelelim ikinci kasasına göre çok ilkel bir araç plastik malzemesi olsun teknik donanımı olsun...yeni fiesta derseniz şu anda yeni kasa fiesta titainum tdci kullanıyorum...Bir kere puntoyu da kullandım fullünü kullandığım fiesta da full+lp...Her tarafından ses gelme olayı diye bir şey yok ben özellikle bunu karşılaştırırsam punto için söyleyebilirim...Plastik malzeme kalitesi olarak bi kere dağlar var aralarında.140-150 sonrası fiesta güven verirken puntoda 120 den sonra yüreği ağzına gelmeye başlıyor insanın...hafif rüzgarda puntonun yolda gezinmesi var arkadaşlar abartmıyorum aynı yerde iki aracı da kullanmışlığım var...1,4 dizel motor müthiş ekonomik.500 km yolu full bagaj ve bütün koltuklar full dolu halde 4,6 lt/100 km gibi çok komik bir değerle aldımyüksüz de 3,5 olur diye düşünüyorum kaldı ki kullanma kitapçığında sonradan açıp baktığımda fabrika verisi olduğunu gördüm 3,5 inarkadaşım 1,3 corsa cdti aldı yeni onu da inceledim.o da fena değil daha makul fiyatı ama ne kadar ekmek o kadar köftebence ben de olsam gp multijet beklentilerimi fazlasıyla karşılardı ama emin olun fiesta tabii ki daha üstün...bu arada bende bravo var bahsettiğim fiesta annemin fiestası yanlış anlaşılmasın marka sempatizanı değilim

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı skydome Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    efendim bahsettiğiniz bazı konulara katılsam da bazılarına katılamayacağım...Öncelikle eski kasa focusun fiyatları gerçekten olması gerekenden en az 2000 tl daha pahalı haklısınız...ara hızlanması özellikle 3. vitesi tadından yenmiyor...Ama gelgelelim ikinci kasasına göre çok ilkel bir araç plastik malzemesi olsun teknik donanımı olsun...yeni fiesta derseniz şu anda yeni kasa fiesta titainum tdci kullanıyorum...Bir kere puntoyu da kullandım fullünü kullandığım fiesta da full+lp...Her tarafından ses gelme olayı diye bir şey yok ben özellikle bunu karşılaştırırsam punto için söyleyebilirim...Plastik malzeme kalitesi olarak bi kere dağlar var aralarında.140-150 sonrası fiesta güven verirken puntoda 120 den sonra yüreği ağzına gelmeye başlıyor insanın...hafif rüzgarda puntonun yolda gezinmesi var arkadaşlar abartmıyorum aynı yerde iki aracı da kullanmışlığım var...1,4 dizel motor müthiş ekonomik.500 km yolu full bagaj ve bütün koltuklar full dolu halde 4,6 lt/100 km gibi çok komik bir değerle aldımyüksüz de 3,5 olur diye düşünüyorum kaldı ki kullanma kitapçığında sonradan açıp baktığımda fabrika verisi olduğunu gördüm 3,5 inarkadaşım 1,3 corsa cdti aldı yeni onu da inceledim.o da fena değil daha makul fiyatı ama ne kadar ekmek o kadar köftebence ben de olsam gp multijet beklentilerimi fazlasıyla karşılardı ama emin olun fiesta tabii ki daha üstün...bu arada bende bravo var bahsettiğim fiesta annemin fiestası yanlış anlaşılmasın marka sempatizanı değilim
    Fiesta 1.4 Tdci yi ben de inceledim.İç mekan işçilik ve plastik kalitesi Puntodan iyi değil kesinlikle, belki aynı seviyede denebilir.Hatta belirli bölgelerde daha da düşük.Özellikle de Evoya göre,

Ancak iç mekanın orijinal, yani oyuncak gibi oluşundan sana farklı gelmiştir Şenol,

Hep söylediğim gibi Fiestanın da güzel görünen bir araç olduğunu belirteyim

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

Alıntı KaGaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Engelli indirimleri bir hayli fazla oluyor heralde 19,400 gerçekten çok komik bir rakam buakdar dolu ve donanımlı sıfır bir araç için

kdv 'yi ödüyorsun ,ötv'yi ödemiyorsun.oada yaklaşık %30 luk bir indirim demek.
    19.400'lük fiyat gerçekten çok iyi,kampanya fiyatıydi
    şimdi alsam 23.000 den aşağıya vermezler.
    Konu taneren tarafından (01/02/2010 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Alıntı taneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kdv 'yi ödüyorsun ,ötv'yi ödemiyorsun.oada yaklaşık %30 luk bir indirim demek.
    19.400'lük fiyat gerçekten çok iyi,kampanya fiyatıydi
    şimdi alsam 23.000 den aşağıya vermezler.
    Güle güle kazasız belasız kullanın gerçekten rakam çok ama çok komiğime gitti

Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

Alıntı KaGaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güle güle kazasız belasız kullanın gerçekten rakam çok ama çok komiğime gitti
    teşekkür ederim...
    gönül isterdiki o indirime hiç ihtiyaç duymasaydım.
    Konu taneren tarafından (01/02/2010 Saat 01:36 ) değiştirilmiştir.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Alıntı taneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim...
    gönül isterdiki o indirime hiç ihtiyaç duymasaydım.
    Tabiki keşke ihtiyaç duymasaydınız.

zafr gvn
    zafer0060 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Evo Kirmizi
    Edilen teşekkür: 14

Alıntı mgraf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende ford ta çalışıyorum ama puntoya biniyorum.eknomik ve şehir içinde pratik bir araç.zafer bey focustan sonra punto daha atak gelmesini çok anlamadım.benzinli 1.6 100 ps eski kasa focus belki ilk kalkışlarda geri kalsada ara hızlanma ve son hız olarak 1.3mj puntodan daha iyidir.araba kalitesi vs hiç katmıyorum.focus 2 alıştı demişsiniz kullanıcılar.ilk kasa focus hala populer ve özellikle hb modelleri bana göre olması gerekenden daha pahalı bir piyasası var.yeni araç alacak olsam ne alırdım.fiesta demiyeceğim çünkü ban göre tek artı yanı dış tasarımı.motor 1.4 cansız arkası dar.içi ışık almıyor.her yerinden ses geliyor.evo puntonun tasarımı kayıp balık nemo gibi olmuş.içi 10 numara ama dıştan kötü.ben alacak olsam opel corsa enjoy 1.3 cdtı alırdım.motoru iyi dış tasarımı iyi.malzeme iyi.2.el değeri çok iyi

orda benim bi hatam var focus tabikii özeelikte 2.vitesden sonra çok daha iyi ama özellikle eğimli rampa çıkarken ve 1-2 vitesin ilk baslarında punto daha iyi .. focus la punto yu kıyaslamam bile kesnlikle focuss derim artısı çok fazla sonucta farklı sınıff araclar

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345