skydome Nickli Üyeden Alıntı
efendim bahsettiğiniz bazı konulara katılsam da bazılarına katılamayacağım...Öncelikle eski kasa focusun fiyatları gerçekten olması gerekenden en az 2000 tl daha pahalı haklısınız...ara hızlanması özellikle 3. vitesi tadından yenmiyor...Ama gelgelelim ikinci kasasına göre çok ilkel bir araç plastik malzemesi olsun teknik donanımı olsun...yeni fiesta derseniz şu anda yeni kasa fiesta titainum tdci kullanıyorum...Bir kere puntoyu da kullandım fullünü kullandığım fiesta da full+lp...Her tarafından ses gelme olayı diye bir şey yok ben özellikle bunu karşılaştırırsam punto için söyleyebilirim...Plastik malzeme kalitesi olarak bi kere dağlar var aralarında.140-150 sonrası fiesta güven verirken puntoda 120 den sonra yüreği ağzına gelmeye başlıyor insanın...hafif rüzgarda puntonun yolda gezinmesi var arkadaşlar abartmıyorum aynı yerde iki aracı da kullanmışlığım var...1,4 dizel motor müthiş ekonomik.500 km yolu full bagaj ve bütün koltuklar full dolu halde 4,6 lt/100 km gibi çok komik bir değerle aldım:)yüksüz de 3,5 olur diye düşünüyorum kaldı ki kullanma kitapçığında sonradan açıp baktığımda fabrika verisi olduğunu gördüm 3,5 in:Darkadaşım 1,3 corsa cdti aldı yeni onu da inceledim.o da fena değil daha makul fiyatı ama ne kadar ekmek o kadar köfte:)bence ben de olsam gp multijet beklentilerimi fazlasıyla karşılardı ama emin olun fiesta tabii ki daha üstün...bu arada bende bravo var bahsettiğim fiesta annemin fiestası yanlış anlaşılmasın marka sempatizanı değilim:D