Şimdi tanıdım Kaan:) Hayırlısı olsun diyelim...
Printable View
Cevaplarınız için teşekkürler.
Corsa 1.3 cdti essentia ( baz modeli ) 32.000 TL.Cmon paketiyle geliyor araçlar,fakat içindeki opsiyonlar 2 airbag,düz klima,2 cam otomatik,elektrikli aynalar.Yol bilgisayarı bile yok,ESP,ESR,hill holder,7 hava yastığı,4 cam otomatiği,bunlardan bahsetmiyorum bile.Bence corsa ve polo kalitelerine rağmen opsiyon olmamasından dolayı fiyatlarını haketmiyorlar.
Fiyat aslında bana çok cazip değil henüz.1.750 lira koç ailem indirimi var ve bunu fabrika karşılıyor.Yani bayi karından bi indirim yapmadı.Forumdan takip ettiğim kadarıyla iyi pazarlıkla 2.500 3.000 lira indirim alan arkadaşlarımız var.Ben koç ailem üzerine 1.000 lirada bayi karından düşürtmeye çalışıcam.Fiyatı 34.000e çekersek süper olur :)
Bu arada evo sahibi çok üyemiz yok heralde,çok fazla bilgi alamadık yeni araçtan. :)
Araç daha yeni olmasına rağmen tahmini 15 civarında yeni evo kullanan arkadaşımız var şu anda yorumlar iyi yönde işalalh hep böyle gider...
EVO dan önce 2006 opel astra ve ford fiesta kullandım bir arkadaşım 2010 opel corsa aldı EVO ile karşılaştırdık gerçekten artı yönleri diğer 3 modele göre çok çok iyi bu donanıma bu fiyat süper..
EVO ile ilgili merak ettiklerinizi sorun cevaplayalım
bende corsa, evo ve fiesta arasında baya bi gelip gittim ama evo bana daha bi hoş göründü. opsiyon olarakta. ancak
fiesta dizel 1.4 titanium+gp+lp yani full peşin 36000,
evo 1.3 dizel dynamic s&s+spk+fk+ak 38400,
corsa 1.3 dizel 75 hp enjoy sport+görüş p 35500,
bu fiyatlara rağmen evo gerçekten bana göre çok daha güzel...
ahmetcim
benim 2010 evo 1.4 77 bg frie
en yakin arkadaşimdada 2007 gp 1.4 77 frie var
- motor tamamen ayni
- diş tasarimda ön arka tamponlar, farlar ve stoplar yenilenmiş
- iç ise komple ön göğüs ve koltuk kumaşlari yenilenmiş
bunun dişinda araba ayni kasa( ön kaput bile ayni ) hiç bir farki yok.kullanimi bile ayni.
fiesta konusunda size katılıyoyorum ama
benim aracım engelli arabası markaların bana verdiği fiyatlar.
Honda jazz - 25.000 tl en baz modeli
Ford fiesta - 23.000 tl 1.4 titanyum metalik ,benzinli
Vw polo - 23.000 tl en baz modeli,opak
Fiat evo - 19.400 tl 1.4 77 bg dinamik
kararı siz verin
ben evo ma 01.06 da aldım özellikle performan konusunda çok aşırı memnunum bundan önce focus um vardı bence focusdan çok daha iyi performans olarak.. yakıt konusundada suanda aynı şeyleri soyleyebilirim serviste demişledi 8 bin km den sonra daha da azalaacak :) arabamı alıp depomu doldurdum ve sakaryadan kocaeline gelirken yol bilgisayarında 1180 km daha gider yazııyodu..8 bin kmden sonra ccok merak ediyorum özellikle yakıtını..
arkadaşlar arkadaşlaaar yollarda çook golf tsi tokatladım 105 bg multijet bravomla...wv traktör teknolojili motoruyla ancak fiat motorlarının egsoz dumanını yutar....bi kere adamlarda yeni teknoloji motor yok olanlar da cortladı...fsi neden kaldırıldı acaba hala 100 bg lik düz motor satarken...
fikrimi belitecek olursam...focusun ilk kasasıyla ikinci kasası gibi bahsettiğin olay...bende 2001 focus varken 2005 te yeni kasaları çıktı ve beğenmedi çoğu kimse ancak zaman geçtikçe herkes alıştı ve teknik olarak da konfor olsun motor olsun aradaki dağlar kadar olan uçurumu görünce o beğenmeyenler de ağzını açamadı durum böyle bi şey herkes evoya alışacak.evo alanların parası boşa gitmiş değil bence...
Kimsenin parası boşuna gitmez elbette ki böyle birşey söz konusu değildir ve tartışmaya da gerek olmaz. Araba işi zevk meselesidir, herkesin beğendiği farklı bir model, farklı bir marka olabilir. Karşılaştırma yapabilmemiz için, ancak ve ancak eşit şartlarda tüm araçları kullanmış olmamız gerekir.
Benim EVO ya herhangi bir lafım yok. Sadece kendi içimin ısınmadığını söyledim hepsi bu, paranız boşa gitti demedim, elbetteki güzel bir araba.
Ama yeterince param varsa, DSG li bir Golf GTI almayı düşünürdüm :)
allah onu da nasip eder inşallah herşey gönlünce olsun:)
Sağolasın kardeş, inşallah senin de :)
arkadaşlar bende ford ta çalışıyorum ama puntoya biniyorum.eknomik ve şehir içinde pratik bir araç.zafer bey focustan sonra punto daha atak gelmesini çok anlamadım.benzinli 1.6 100 ps eski kasa focus belki ilk kalkışlarda geri kalsada ara hızlanma ve son hız olarak 1.3mj puntodan daha iyidir.araba kalitesi vs hiç katmıyorum.focus 2 alıştı demişsiniz kullanıcılar.ilk kasa focus hala populer ve özellikle hb modelleri bana göre olması gerekenden daha pahalı bir piyasası var.yeni araç alacak olsam ne alırdım.fiesta demiyeceğim çünkü ban göre tek artı yanı dış tasarımı.motor 1.4 cansız :( arkası dar.içi ışık almıyor.her yerinden ses geliyor.evo puntonun tasarımı kayıp balık nemo gibi olmuş.içi 10 numara ama dıştan kötü.ben alacak olsam opel corsa enjoy 1.3 cdtı alırdım.motoru iyi dış tasarımı iyi.malzeme iyi.2.el değeri çok iyi :)