city modu probleminin ne oldugunu ögrendim sayenizde ciddi bir problem bu ama city modunu kullanacagımı dusunmuyorum 106 dan sonra çok hafif gelecegıne eminim direksiyonun ama tabi o problemin olmasını istemem
city modu probleminin ne oldugunu ögrendim sayenizde ciddi bir problem bu ama city modunu kullanacagımı dusunmuyorum 106 dan sonra çok hafif gelecegıne eminim direksiyonun ama tabi o problemin olmasını istemem
City Motoru sen arabayı city modu acık bir vaziyette cok kulandın diye bozulan birşey değilmiş. Forumda daha detaylı okursan konuyla ilgili mesajları, city motoru nedir, nasıl çalışır, neden ve neresi bozulur, bu soruların tümünün cevabını resimleriyle beraber arkadaşlar eklemişler sağolsunlar. Yani sen city modunu hiç kullanmasan bile o canı isterse arıza yaparBiraz şans meselesi yahu . City motoru arıza yapacak diye de punto almaktan vazgecme. Sen sadece özelden attıgım mesajı dikkate al diyorum ben şiddetle!!
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri