Sayfa 8/9 İlkİlk ... 456789 SonSon
171 sonuçtan 141 ile 160 arası

Konu: Önceki Araçlarınız ,Gp Kaçıncı Aracınız ?

Alper dağdemiR
    Auto engineeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06AD9158
    Edilen teşekkür: 504

fiyat-bravo kısmında sana katılamayacağım...

serwis konusunda fiata laf etmemelisin, kesinlikle birçok markada en iiler.. ki far we serwis desteği nedeniyle fiata sığınmadık hiçbir zaman

murat sarışen
    ms06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 14

1.arabam 1995 uno s (ikinci el) 2.arabam 2007 grande punto (sıfır)

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı chn73 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu konu altındaki cevapları inceliyorum da,genelde her kez tofaş la başlayıp tofaş la devam etmiş.büyüklerimizden bize gelenek olsa gerek
    ama ne yazık ki gp ler bu markada geleceğimiz son nokta gibi görünüyor.
    bir üst sınıftaki açığı kapatmak için çıkarılan bravolar fiyat olarak bende hayal kırıklığı yarattı.kalite olarak hiçbir zaman volkswagen,opel,honda markalarına yaklaşamayacak olan fiat lar fiyat o onları yakalamış.üzülerek söylüyorum ki gp bindiğim son fiat olacak.
    otomobil jan jan lı farlardan,ışıklı göstergelerden ibaret değildir.güçlü bir servis desteği ister.ne yazık ki tofaş ta bunu göremedik.küçük problemlerde bile büyük sıkıntılar yaşadık.
    bir çoğumuz benim gibi düşünüyor olsa gerek.
    Ben pek katılmıyorum açıkçası.Hep söylediğim gibi Tr de tüm servisler sorunlu.Fiat ın da sorunlu servis ve ustaları var kesinlikle.İyi bir servis ve usta bulursanız diğer tüm marka araç sahiplerinden daha şanslı konuma gelirsiniz inanın.

Kalite olarak Bravo Civicten daha iyi.Sadece iç mekan işçilik ve malzeme kalitesi olarak Almanların biraz daha üstünlüğü var ama Fiat, Bravo ile bu eksikliğini önemli ölçüde gidermiş kesinlikle.Bunun dışında hiçbir yönden (Donanım-tasarım-güvenlik ve motor teknolojileri...) Fiat ın diğer markalardan aşağı kalır yanı yok kesinlikle ve hep söylediğim gibi tasarım ve motor konusunda Fiat Grup dünyanın sayılı firmalarından...
    Konu ABNEW tarafından (09/04/2008 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.

Ahmet Hakan
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. jkn20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34jkn20
    Edilen teşekkür: 157

1-2006 palio 1,4 77 fire active
    2-2007 GP
    En az 5 sene böylede kalır gibi geliyor

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 88

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben pek katılmıyorum açıkçası.Hep söylediğim gibi Tr de tüm servisler sorunlu.Fiat ın da sorunlu servis ve ustaları var kesinlikle.İyi bir servis ve usta bulursanız diğer tüm marka araç sahiplerinden daha şanslı konuma gelirsiniz inanın.

Kalite olarak Bravo Civicten daha iyi.Sadece iç mekan işçilik ve malzeme kalitesi olarak Almanların biraz daha üstünlüğü var ama Fiat, Bravo ile bu eksikliğini önemli ölçüde gidermiş kesinlikle.Bunun dışında hiçbir yönden (Donanım-tasarım-güvenlik ve motor teknolojileri...) Fiat ın diğer markalardan aşağı kalır yanı yok kesinlikle ve hep söylediğim gibi tasarım ve motor konusunda Fiat Grup dünyanın sayılı firmalarından...
    Bu paraya alabileceğim en iyi araba gp diye düşündüm ve tereddüt etmeden aldım.ama arabaya ödeyeceğimiz rakam yükseldikçe beklentiler artar.40 milyar civarında parayı araç bravo da olsa hiçbir zaman bir fiat a verip maceraya atamam.tercihim vw veya opel den yana olur.bu da benim düşüncem

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı chn73 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu paraya alabileceğim en iyi araba gp diye düşündüm ve tereddüt etmeden aldım.ama arabaya ödeyeceğimiz rakam yükseldikçe beklentiler artar.40 milyar civarında parayı araç bravo da olsa hiçbir zaman bir fiat a verip maceraya atamam.tercihim vw veya opel den yana olur.bu da benim düşüncem
    Günümüzün c segmenti araçlarının hepsi 30000-40000 arası maalesef.(Sınıfının premiumlarını hesaba katamayız tabi)Bunda Devletimizin Vergi Sisteminin de payı var.Bravo da bu sınıfta ve diğer araçlarla çok rahat başedebiliyorken rakiplerinin istediği fiyattan azını verecek olmak bence Markaya haksızlık olur.Tabi beğenenler olacağı gibi beğenmeyenler de olacaktır.Opel i tercih edip servisten çıkamayan arkadaşlarım da var ama markayı kötüleyemem,

Tercihinize de saygı duyarım tabi...

Ah-MeT
    Ziyaretçi Ah-MeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2008 GP ilk arabam

Güntaç Kölay
    guntac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 SN 890
    Edilen teşekkür: 38

1. 1969 WV Tosbağa
    2. 1987 Toyota Corolla
    3. 1998 Opel Astra
    4. 1982 WV Golf (1 kasa) - Halen bende
    5. 2008 Fiat GP
    6. 2008 veya 2009 Fiorino golf'ün yerine hedefliyorum yaz sonuna. Belki de Fiat 500 sonuçta 2. araç

alp bal
    alpbal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 67

1998 renault twingo
    2008 fiat grande punto

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

1997 renault europa 1.8 rti (performansı çok iyiydi ama yaştan dolayı sorunlar başlamıştı)
    2008 g.p. 1.4 fire active...(düşük km.li 2.el almaktansa 0 tercih ettim...3650km oldu şimdilik bir sorun yok..Arabamı çok seviyorum

Orhan Yücal
    oyucal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 0

Merhaba Arkadaşlar

Foruma yeni üye oldum. Konu ile ilgili yazılanları inceledim ve büyük çoğunluğun GP'sinden memnun olduğunu gördüm. Bende şu an 2. el olarak kendi paramla aldığım 2002 model hyundai accent 1.3 lx ac ab abs aracım var. Dizel bir araç ve özellikle dış görünüşünü beğendiğim GP almak istiyorum. Artıları ve Eksileri konusunda yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Yada sitede bu konuyla ilgili açılmış konu varmı bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.

HH TT
    mimarchi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 9

Bizim evin 3. arabası.Benim kendi paramla aldığım ilk arabam...
    İlk göz ağrısı başka oluyor.(Gerçi tam anlamıyla çözemedim aracı,işkence veriyor olabilirim.)

Murat Guneral
    wisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Arizona Bej
    Edilen teşekkür: 8

1-1993Lada Samara (Zamanında çok severek kullandım.)
    2-1998 1.4 palio ( Sevimli arabaydı. Motor yada donanım sorunu çıkarmadı)
    3- 2001 Honda Civic 1.4ie (Kasa olarak çok şık arabaydı. Ama 1.4 hataydı)
    4-2004 Peugeot 307 sw (Hala kullanılıyor. Konforundan ve sürüş keyen dolayı vazgeçemiyoruz))
    5-1998 Uno sxie (2. el olarak almıştık. Hiç memnun kalmadık)
    6-2000 WV Polo Classic 1.6 (İnanılmaz ivmelenmesi ile spor araba kullanma hissi veriyordu. Genelde memnunduk. Sorun da çıkarmadı.)
    7- 2006 GP Multijet (Benzinden bunalınca 2.el olarak aldık. Hem çizgileri ile çok şık hem de dizel olması ile tasarruf sağlarız diye düşündük. Ancak tasarruf maalesef son zamlarla önemli avantajını kaybetti)

ufuk bozkaplan
    ufukbzk84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326
    Edilen teşekkür: 102

1990 3,16 i O km almıştık
    1993 toyota corona orjinal japon 0 km
    1997 kartal slx 0 km
    1999 doblo ilk çıkan serilerinde 0 km
    2003 doblo 0 km
    1998 model uno/ ikince el olarak aldım kendi şahsıma ait ilk arabam anlamı büyük benm için
    2007 doblo premio pederin ortak kullanıyoruz
    2007 grande punto kendi şahsıma ait ikinci arabam ve bu kadar arabanın içinde en sevdiğim...
    2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...

o a
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. sorumsuzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 23

1- 1992 hyundai excel(ilk arabam 4 sene önce para biriktirerek almıştım 8 ay kullanıp sattım hiç bir sorun çıkarmadı)

2- 2000 seat toledo signo(hyundai satıp biraz daha para biriktirip birazda pederden destek alarak aldım. çok fena yakıyordu benzinle 1 sene kullandıktan sonra sıralı sistem lpg bağlattım. yakıt haricindede ocağıma incir ağacı dikti diyebilirim çok arıza çıkarıyordu ve parçaları çok pahalıydı)

3- 2008 grande punto(çok severek ve beğenerek aldım inş. hep böle devam eder)

bekir emrah
    manivela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 18

1. 97 civic 1.4 sedab
    2. gp... oleyyy

Baran
    Ziyaretçi Baran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlk aracım 86 model eski kasa doğan, ikincisi 89 yeni kasa doğan, üçüncüsü 96 model tipo sx, dördüncü ve son arabam 2008 fiat grande punto, içlerinde en çok sevdiğim ve en çok memnun olduğum ise 96 model fiat tipom du...

Not: Punto kariç hepside 2. eldi
    Konu Baran tarafından (20/04/2008 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.

Ercan ERKÜ
    eerku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 1

benim 3. arabam. ilk ehliyeti 1975 model renault 12 tl de aldım. 3 yıla yakın kullandım. ardında palio 1.4 el ye geçince eşekten ata geçmiş gibi oldum. şimdi gp.... bakalım ben herhalde fiattan fiattan giderim... bekle beni bravo

Serkan ALTUNAY
    MethyLen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 BOR 65
    Edilen teşekkür: 83

ilk aracım 87 model şahindi ikinci el ve 2003 yılında babamın tır almasıyla bana kaldı. Araçta aldığımda ön koltuklar opel vectra idi. ve şimdi ki gp'nin sürücü koltugundaki yukarı aşağı hareketi, benim ön iki koltukta hemde 87 şahinde vardı. Headers mevcuttu , çelik jantlar, renkli cam filmi, ses ve ısı izalasyonu ,xenon farlar vs. vs. dönemin imkanlarıyla mükemmel donanmış diyebileceğim bir araçtı. Antalya'ya sattım değerinden çok çok daha fazla bir fiyata. Puntomla karşılaştırdığımda şahini özlemiyor değilim. Ama aklımda fikrimde tek bir şey var Punto'yu modifiye etmek.
    Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..

karahan k kaya
    Rolantide çalışıyor... kukart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Yok
    Plaka
    55
    Edilen teşekkür: 350

ikinci aracım
    ilk aracım sıfır Hyundai getz almıştım .. o aralar dizel en uygun araç getz di performansına hasta olmuştum 88 bg fişekk gibi kalkışı var aracın ama çok cabuk sıkıldım geçen hafta sattım 4 gün geçmedi GP aldım...performans getz kadar olmasada diğer özellikleri tatmin edici...

o t o b i y o g r a f i :
    2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
    2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
    2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
    2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
    2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
    2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
    2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
    2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /

█▌
    █ █ ▌▌▌║│

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 456789 SonSon