fiyat-bravo kısmında sana katılamayacağım...
serwis konusunda fiata laf etmemelisin, kesinlikle birçok markada en iiler.. ki far we serwis desteği nedeniyle fiata sığınmadık hiçbir zaman
Printable View
fiyat-bravo kısmında sana katılamayacağım...
serwis konusunda fiata laf etmemelisin, kesinlikle birçok markada en iiler.. ki far we serwis desteği nedeniyle fiata sığınmadık hiçbir zaman
1.arabam 1995 uno s (ikinci el) 2.arabam 2007 grande punto (sıfır)
Ben pek katılmıyorum açıkçası.Hep söylediğim gibi Tr de tüm servisler sorunlu.Fiat ın da sorunlu servis ve ustaları var kesinlikle.İyi bir servis ve usta bulursanız diğer tüm marka araç sahiplerinden daha şanslı konuma gelirsiniz inanın.
Kalite olarak Bravo Civicten daha iyi.Sadece iç mekan işçilik ve malzeme kalitesi olarak Almanların biraz daha üstünlüğü var ama Fiat, Bravo ile bu eksikliğini önemli ölçüde gidermiş kesinlikle.Bunun dışında hiçbir yönden (Donanım-tasarım-güvenlik ve motor teknolojileri...) Fiat ın diğer markalardan aşağı kalır yanı yok kesinlikle ve hep söylediğim gibi tasarım ve motor konusunda Fiat Grup dünyanın sayılı firmalarından...
1-2006 palio 1,4 77 fire active
2-2007 GP
En az 5 sene böylede kalır gibi geliyor
Bu paraya alabileceğim en iyi araba gp diye düşündüm ve tereddüt etmeden aldım.ama arabaya ödeyeceğimiz rakam yükseldikçe beklentiler artar.40 milyar civarında parayı araç bravo da olsa hiçbir zaman bir fiat a verip maceraya atamam.tercihim vw veya opel den yana olur.bu da benim düşüncem
Günümüzün c segmenti araçlarının hepsi 30000-40000 arası maalesef.(Sınıfının premiumlarını hesaba katamayız tabi)Bunda Devletimizin Vergi Sisteminin de payı var.Bravo da bu sınıfta ve diğer araçlarla çok rahat başedebiliyorken rakiplerinin istediği fiyattan azını verecek olmak bence Markaya haksızlık olur.Tabi beğenenler olacağı gibi beğenmeyenler de olacaktır.Opel i tercih edip servisten çıkamayan arkadaşlarım da var ama markayı kötüleyemem,
Tercihinize de saygı duyarım tabi...
2008 GP :D ilk arabam :)
1. 1969 WV Tosbağa :)
2. 1987 Toyota Corolla
3. 1998 Opel Astra
4. 1982 WV Golf (1 kasa) - Halen bende
5. 2008 Fiat GP
6. 2008 veya 2009 Fiorino golf'ün yerine hedefliyorum yaz sonuna. Belki de Fiat 500 sonuçta 2. araç
1998 renault twingo
2008 fiat grande punto
1997 renault europa 1.8 rti (performansı çok iyiydi ama yaştan dolayı sorunlar başlamıştı)
2008 g.p. 1.4 fire active...(düşük km.li 2.el almaktansa 0 tercih ettim...3650km oldu şimdilik bir sorun yok..Arabamı çok seviyorum:cool0000:
Merhaba Arkadaşlar
Foruma yeni üye oldum. Konu ile ilgili yazılanları inceledim ve büyük çoğunluğun GP'sinden memnun olduğunu gördüm. Bende şu an 2. el olarak kendi paramla aldığım 2002 model hyundai accent 1.3 lx ac ab abs aracım var. Dizel bir araç ve özellikle dış görünüşünü beğendiğim GP almak istiyorum. Artıları ve Eksileri konusunda yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Yada sitede bu konuyla ilgili açılmış konu varmı bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.
Bizim evin 3. arabası.Benim kendi paramla aldığım ilk arabam...
İlk göz ağrısı başka oluyor.(Gerçi tam anlamıyla çözemedim aracı,işkence veriyor olabilirim.)
1-1993Lada Samara (Zamanında çok severek kullandım.)
2-1998 1.4 palio ( Sevimli arabaydı. Motor yada donanım sorunu çıkarmadı)
3- 2001 Honda Civic 1.4ie (Kasa olarak çok şık arabaydı. Ama 1.4 hataydı)
4-2004 Peugeot 307 sw (Hala kullanılıyor. Konforundan ve sürüş keyen dolayı vazgeçemiyoruz))
5-1998 Uno sxie (2. el olarak almıştık. Hiç memnun kalmadık)
6-2000 WV Polo Classic 1.6 (İnanılmaz ivmelenmesi ile spor araba kullanma hissi veriyordu. Genelde memnunduk. Sorun da çıkarmadı.)
7- 2006 GP Multijet (Benzinden bunalınca 2.el olarak aldık. Hem çizgileri ile çok şık hem de dizel olması ile tasarruf sağlarız diye düşündük. Ancak tasarruf maalesef son zamlarla önemli avantajını kaybetti)
1990 3,16 i O km almıştık
1993 toyota corona orjinal japon 0 km
1997 kartal slx 0 km
1999 doblo ilk çıkan serilerinde 0 km
2003 doblo 0 km
1998 model uno/ ikince el olarak aldım kendi şahsıma ait ilk arabam anlamı büyük benm için
2007 doblo premio pederin ortak kullanıyoruz
2007 grande punto kendi şahsıma ait ikinci arabam ve bu kadar arabanın içinde en sevdiğim...
1- 1992 hyundai excel(ilk arabam 4 sene önce para biriktirerek almıştım 8 ay kullanıp sattım hiç bir sorun çıkarmadı)
2- 2000 seat toledo signo(hyundai satıp biraz daha para biriktirip birazda pederden destek alarak aldım. çok fena yakıyordu benzinle 1 sene kullandıktan sonra sıralı sistem lpg bağlattım. yakıt haricindede ocağıma incir ağacı dikti diyebilirim çok arıza çıkarıyordu ve parçaları çok pahalıydı)
3- 2008 grande punto(çok severek ve beğenerek aldım inş. hep böle devam eder)
1. 97 civic 1.4 sedab
2. gp... oleyyy :)
İlk aracım 86 model eski kasa doğan, ikincisi 89 yeni kasa doğan, üçüncüsü 96 model tipo sx, dördüncü ve son arabam 2008 fiat grande punto, içlerinde en çok sevdiğim ve en çok memnun olduğum ise 96 model fiat tipom du...
Not: Punto kariç hepside 2. eldi
benim 3. arabam. ilk ehliyeti 1975 model renault 12 tl de aldım. 3 yıla yakın kullandım. ardında palio 1.4 el ye geçince eşekten ata geçmiş gibi oldum. şimdi gp.... bakalım ben herhalde fiattan fiattan giderim... bekle beni bravo :D :D
ilk aracım 87 model şahindi ikinci el ve 2003 yılında babamın tır almasıyla bana kaldı. Araçta aldığımda ön koltuklar opel vectra idi. ve şimdi ki gp'nin sürücü koltugundaki yukarı aşağı hareketi, benim ön iki koltukta hemde 87 şahinde vardı. Headers mevcuttu , çelik jantlar, renkli cam filmi, ses ve ısı izalasyonu ,xenon farlar vs. vs. dönemin imkanlarıyla mükemmel donanmış diyebileceğim bir araçtı. Antalya'ya sattım değerinden çok çok daha fazla bir fiyata. Puntomla karşılaştırdığımda şahini özlemiyor değilim. Ama aklımda fikrimde tek bir şey var Punto'yu modifiye etmek.
ikinci aracım
ilk aracım sıfır Hyundai getz almıştım .. o aralar dizel en uygun araç getz di performansına hasta olmuştum 88 bg fişekk gibi kalkışı var aracın ama çok cabuk sıkıldım geçen hafta sattım 4 gün geçmedi GP aldım...performans getz kadar olmasada diğer özellikleri tatmin edici...