Gecmis olsun.
Selam arkadaşlar. Geçen hafta bir kaza yaptım. Hemde durduğum yerde. saat 19:00 sularında sıkışık bir trafikte ilerlerken arkamdan gelen ford transitbodoslama geçirdi bana. Bende o şiddetle öndeki nissan micraya vurdum. Moralim çok bozuldu arabamın orjinalliği gitti :********(
Arabamın bagaj kapağı arka ve ön tamponu ve arka paneli hasar gördü. ön farların ayakları kırıldı bende onları *** versiyon taktırıyorum.
Neyseki servis yabancı değil aracımı hemen önde aldılar ve bugün boyandı yarın toplanıp verecekler ama çok üzüldüm dertleşeyim dedim...Göze geldi güzelim arabam...
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Yaz tatili yolunda üye arkadaşlarla yolda karşılaştım selamlaştık...Sadece arka camdaki sticker sayesinde...![]()
Gecmis olsun.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Geçmiş olsun talihsiz bir kaza olmuş ve servisde farlar kararmış![]()
gecmis olsun serhat, umarim bir daha boyle bir durumu yasamazsin
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
farlar kararmadı ben özellikle istedim *** model farları
İnşallah yaşamam kimse de yaşamaz Allah kimseye göstermesin böyle kazalar
gecmis olsun serhat
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
Büyük geçmiş olsun. Orjinalliği bozulmuş ama üzülme, sende bişey olmasında.
geçmiş olsun allah cana bişey vermesin diyelim mal önemli deil
buarada sanırsam bizim araçlar biraz teneke gibi gördüğüm kadarıyla transitin sadece plaka düşmüş ama bizim aracın arka baya bi gitmiş. tabii burda çarpmanın şiddeti ve transit olmasının önemi var fakat, bundan önceki aracım astra iidi arkadan 50-60km/hz ile şahin vurdu benim arka tampon sadece çatladı, fakat şahinin önü radyatöre kadar gitmişti ve araç yüzüreyemez hale gelip çekici ile gitmişti. o şiddete ben dedim benim herhalde arka koltuga kadar gitti araç fakat bakınca sadece tampon çatlaması beni çok şaşırttı.
geçmiş olsun üzülmeyin cana geleceğine mala gelsin allah kimseye kaza bela vermesin...
Elbette insan aracına orjnalliğine üzülüyor ama ya daha büyük bişi olsaydı.... allah daha beterinden korusun ufak husumetler büyük kazaları önlermiş
Geçmiş olsun ..
Geçmiş olsun... İftar saatine yakın zamanlarda trafikte herkes bir tuhaflaşıyor. Acele ediyorlar.
Geçmiş Olsun Bidaha BöyLE Bişi basına gelmez inş =(.. Siyah farların cok güzel yalnız =)
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
geçmiş olsun toprağım bende resimlere baktım dedim burası sakarya çok üzüldüm aracını görüyordum srt plaka neyse az bela çok beladan korur derler tkrr gçmş olsun![]()
çok geçmiş olsun dostum en kötüsü ve sonuncusu bu olsun.
çok geçmiş olsun masallah aracın cok guzelmiş nazara gelmiş. gercekten transitte bişey gozukmuyor ama bizim araba tampon kaput mahvolmus . peki bu durumda nissan micrayı senn sigortanmı odeycek
bizim arabalar gercekten tel maşa galiba geçmiş olsun kardeş allahtan büyük bir kaza deil ama araçta baya bi hasar gözüküyor
geçmiş olsun dostum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri