geçmiş olsun..sıkı vurmuş arkadan.. =(
Geçmiş olsun Serhat, trafikte bizler dikkatli olsak bile herhangi bir yerden dikkatsiz sürücüler çıkıp bu durumlara sebebiyet verebilmekte.En azında çarpan belli.Forumumuzda okuyoruz sıkça çarpıp kaçan kişileri de, tekrar geçmiş olsun, cana gelen mala gelsin...
geçmiş olsun..sıkı vurmuş arkadan.. =(
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
büyük geçmiş olsun
Sanki darbeyi alması gereken yer aşağıda kalmış. Vuran transit gibi yüksek bir araç yerine otomobil olsaydı bence bu kadar hasar olmazdı.
Geçmiş olsun.
Sırf bu yüzden kırmızı ışıkta beklerken ayağımı frenden çekmiyorum, arkadaki çarparsa bir de öndekine çarpmayayım diye, biraz da önümdekine mesafe bırakıyorum (1 metre kadar). Eğer arkamdaki araç durmayı başarabildiyse öyle yaklaşıyorum öne, daha önce bir tanıdığım bu şekilde kaza yaptığından beri böyleyim. Özellikle önden çekişli araçların önden darbe alması riskli, satarken de fiyatı etkilemesinden çekinirim hep.
Geçmiş olsun. Arkadan çarpma kötü oluyor gerçekten. İnşallah en büyüğü bu olur. Önceki gün de bana bir bayan kırmızı ışıkta dururken arkadan çarptı.Arabada hanım ve 10 aylık bebekte var. Onlar çok korktular tabi. Ben aynadan farkettim duramayacağını ve biraz daha ilerledim. Ama geldl geldi bindirdi. Tahminen 20 ile falan çarptı. Bir çatırdama oldu ve öne itelendik baya. İndim baktım bir şey yok. Ayağı frenden kaymış hanımefendinin. Bayan da birşey yok birşey yok dedi hemen bindi arabaya. Hemen önümde de trafik polisi var. İftara da 15 dak. var. Ben de uzatmadım bindim arabaya. Bayan arkadaşlar kusura bakmasın ama o kadına ehliyet verenlere içimden baya bir sövdüm. Kardeşim araba sürüyorsan düzgün ayakkabı giy. Bahaneye bak ya ayağım frenden kaydı.
![]()
kardes gecmiş olsun) kızma yya bayanlarda kullanacak arabayı şakir
)
Çok geçmiş olsun..
O ön tarafta uzanan şerit gibi şey ne![]()
Genellememek Lazım Ama trafikte Bayan Görünce Kaçıorum valla![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Geçmiş olsun. Yerlerde kayganmış, malesef insanlar ıslak zeminlerde hala kuru zeminde gider gibi gitmeye devam ediyorlar. Sonuç ta, malesef bazen bu şekilde üzücü oluyor. Tekrardan çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun allah daha beterinden korusun size bir şey olmamışya önemli olanda o malın nasılsa telafisi var.
Oğulcak sana katılmadan edemiyeceğim, bayan sürücüler alınmasın sözüm sadece trafikte kurallara riayet etmeden dikkatsiz araç kullananlaradır, nerede dengesiz sağına soluna bakmadan sinyal dahi vermeden yada ara yollardan dikkatsiz çıkan varsa dikkat ediyorum çoğunlukla bayan sürücü çıkıyor birde uyardığın zaman sanki sen suçluymuşsun gibi bakmıyorlarmı deli oluyorum, o yüzden bende trafikte önümde solumda sağımda bayan sürücü varsa daha fazla dikkat ediyorum bu tarz bayan sürücüler yüzünden defalarca kazanın eşiğinden döndüm.
Çok üzüldüm bu halini görünce arabanın ama neyseki sana birşey olmamış.Geçmiş olsun takma kafana.
Geçmiş olsun Allah başka kaza vermesin
Geçmiş olsun Allah bir daha tekrarını yaşatmasın. Orjinalligi bozulma olayı cok da kafaya takılacak birsey degil bence. Nihayetinde cok sevsek de altımızdakiler araç. Hiçbir zaman can olmayacak hep mal olarak kalacak. O yuzden Mal'a gelirse gelsin orjinalligi bozulursa bozulsun, saglıklı olduktan sonraa...
StrucTuraL EngiNeeR
Trafikte iki tür sürücüden çekinmek gerek.
Birincisi, riske girerek kullananlar(gereksiz sürat, teyple oynama, direksiyon başındayken etrafı kesme, alkol, v.s.). İkincisi ise acemiler. Bayan erkek ayrımı yapmıyorum ben. Hangisi daha tehlikeli tartışılır.
![]()
serht geçmiş olsun. canını sıkma servis orjinal gibi yapar.
Çok geçmiş olsun Serhat, unutma beterin beteri vardır. Allah daha büyüğünden korusun .Üzülme ,servis orjinali gibi yapacaktır umarım.
Arabam kaskolu. Benim kaskom transitin kaskosundan rücu ediyor. Öndeki Nissanı da transit ödüyor. Nissanla aramda 2 metre fark vardı ben transiti görünce duramayacağını farkettim ilerledim ama amcam nerden baskan 60-70 geliyordu yapacak bişey kalmadı.
Neyseki yıllardır bu işlerin içindeyim prosedür kısmında bi sıkıntı yaşamadım. Anlaşmalı tutanak olayında çok geriyiz kimse bilmiyor. Bilginiz olsun bu tür 3lü kazalarda 2 tane tutanak doldurmak zorundasınız. En öndeki ve ortadaki bir tutanak, ortadaki ile arkadaki bir tutanak doldurmak zorunda...
Eksperlerde tanıdık olunca işler daha çabuk yürüdü kaskodan yedek araç falan hepsi çözüldü.Neyseki arabam yarın çıkıyor kavuşuyorum Punto'ma
Herkese güzeldileklerin dolayı teşekkür ederim. Allah kimsenin başına vermesin.
Konu serhatartun41 tarafından (17/09/2009 Saat 22:00 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri