bugün bağdat caddesinde tanıtımı yapılıyordu aracı ilk kez gördüm ama benim tek hoşuma giden yanı arka stopları oldu GPyi oyuncak etmişler sanki, görsel bir ağırlığı kalmamış...
Bugün balgat kartaşta evoyu inceleme fırsatım oldu.İçi gerçekten güzel olmuş.Dış görünüşte sadece siyah güzel.Öbür renklerde baya sırıtıyor tamponu.105 BG lik multi air 1.4 motor aksesuarlı olarak 34,000 fiyat verdiler.Bakalım ocaktan sonra neler olucak.
bugün bağdat caddesinde tanıtımı yapılıyordu aracı ilk kez gördüm ama benim tek hoşuma giden yanı arka stopları oldu GPyi oyuncak etmişler sanki, görsel bir ağırlığı kalmamış...
Bu sabah beylikdüzü birmotun bahçesinde kırmızı evo gördüm çokta kötü değil en kısa sürede yakından inceleyip görüşlerimi bildireceğim![]()
Ben henüz yakından görme fırsatı bulamadım. Mutlaka bizimkilerden üstün özellikleri vardır. Ama resimlerden gördüğüm kadarıyla iç tasarım hoş ancak dışı için aynı şeyleri söyleyemiycem. Bizimkiler daha iyi gibi duruyor. Belki de gözümüz alışmadığı içindir, belki de zamanla hoşumuza gidecektir.
suan gördüğüm renklerden en çok siyah hoşuma gitti.Oda içindeki simlerinin kırmızı bordo tonlu olmasından
yaa bu yeni evo iç görüntüsü ve sürücüye sağladığı sürüş keyfi bi harika olmalı zaman kaybetmedenh test sürüşüne çıkmalı....
az önce bayiye uğradım bi bakayım diye.yoruma gelince diğer birçok arkadaşın söylediği gibi dış tasarım olmamış iç tasarım çok iyi.yani dışı grande punto içi evo olursa araba çok iyi.fiyatına gelince 1.3 dynamic tüm indirimlerle 29000 tl.dedim ki benim arabayı vereyim.2009 fun 6500 km.hiç hatasız haziran trafiğe çıkışlı ne fark istersiniz,8000 tl dediler yani benim fun a21000 tl fiyat veriyorlar.içimden ananız güzelmi dedim ama dıştan sadece gülüp geçtim.yuhh yani..
Konu ik77 tarafından (24/12/2009 Saat 15:29 ) değiştirilmiştir.
bence sadece içi güzel ama ön tamponlar fazla abartılı geldi bana yani grande puntonun o asi bakışları kaybolmuş pek uysal geldi bana...
Herkese merhabalar, buralarda yeniyim. Yarın akşam bir adet siyah renklli Punto Evo Dynamic 1,4 77hp sahibi olacağım. Umarım ki pişman olmayacağım (inşallah)
Gp sahibi olarak beğenemedim, sanki estetiği gitmiş yenilik yapmak için zorla bi yerleriyle oynanmış gibi. Alışmak zaman alıcak sanırım, Gp daha karizma bana göre şu an.
Arkadaşlar ben aldım Grande Punto Evo 1,3 Dynamic + Assist Pack metalik siyah. 28500tlye. Türkiye çapında ilk 250 araca 2000 tl indirim var şu an o yüzden renk seçemiyorsunuz. Aracı gayet beğenerek aldım tek göze hoş gelmeyen nokta ön ve arka tamponlardaki bakalit (siyah) parçalar ama arabayı siyah alınca böyle bi problemde kalmadıbu arada merak eden olursa assist pack yağmur sensörü, cruise control içeriyor ve diğer özellikler bana şimdilik gayet yabancı, bayiilerde katalog mevcut değil. 26500e GP 1,3 active almaktansa Evo 1,3 dynamic bana mantıklı geldi. Aracı Ocak ayının ilk haftası teslim alıyorum, kavuştuktan sonra izlenimlerimi paylaşırım
)
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın işallah.Fiyatta iyi gibi sanki.
Assist Pack var Türkiye'ye gelen araçlarda, eğer bayiiden söyledilerse ellerindeki araçlarda olmadığından uydurmuşlardır. Şu an çok sınırlı sayıda araç varmış piyasada, Tofaş'ın sene sonu hareketlenmesine yetiştirme çabası yüzünden böyle bi sıkıntı doğmuş. Çok bilmiş gibi oldu ama daha önce Fiat'ta satış danışmanıydım![]()
Detaylı bir araç alacaksanız ve yeterli paranızda varsa acele etmeyin ocak ortalarında yeni parti gelecek![]()
Ben bu işten hiçbirşey anlamadım arkadaşlar. Bayilerde katalog yok, internette Fiat'ın kendi sitesinde araçla ilgili doğru dürüst bilgi yok, teknik özellik yok, donanım seçenekleri yok, fiat listesi yok, ancak piyasada araç var ve kimi arkadaşlar farklı farklı fiyatlar almış bayilerden, kimi arkadaşlar da satın almış. Satın alanlara hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin de, ben bu bayilerin yaptıkları işi anlayamadım açıkçası. Olay öyle bir hal aldı ki, sanki Türkiye'de satışı yasak olan bir aracı el altından, kimseye duyurmadan ve fiyat açısından tutturabildiklerine satıyorlar. Böyle bir durum çıkıyor ortaya.
Kesinlikle haklısınız altyapı oluşturmadan yıl sonu kar oranlarını tutturmak için giriştikleri akılalmaz çaba ..
Daha katalog baskıları dahi gelmemiş ama onlarca evo satılmış alanlara hayırlı olsun ne diyelim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri