Sayfa 8/10 İlkİlk ... 45678910 SonSon
181 sonuçtan 141 ile 160 arası

Konu: Punto EVO nun detaylı fotoğrafları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Sercan Çelik
    Evo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06EVA03
    Edilen teşekkür: 73

Arkadaşlar ben aldım Grande Punto Evo 1,3 Dynamic + Assist Pack metalik siyah. 28500tlye. Türkiye çapında ilk 250 araca 2000 tl indirim var şu an o yüzden renk seçemiyorsunuz. Aracı gayet beğenerek aldım tek göze hoş gelmeyen nokta ön ve arka tamponlardaki bakalit (siyah) parçalar ama arabayı siyah alınca böyle bi problemde kalmadı bu arada merak eden olursa assist pack yağmur sensörü, cruise control içeriyor ve diğer özellikler bana şimdilik gayet yabancı, bayiilerde katalog mevcut değil. 26500e GP 1,3 active almaktansa Evo 1,3 dynamic bana mantıklı geldi. Aracı Ocak ayının ilk haftası teslim alıyorum, kavuştuktan sonra izlenimlerimi paylaşırım )

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın işallah.Fiyatta iyi gibi sanki.

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Detaylı bir araç alacaksanız ve yeterli paranızda varsa acele etmeyin ocak ortalarında yeni parti gelecek

TOLGA YENİCE
    Intelligence Officer magic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 420

Ben bu işten hiçbirşey anlamadım arkadaşlar. Bayilerde katalog yok, internette Fiat'ın kendi sitesinde araçla ilgili doğru dürüst bilgi yok, teknik özellik yok, donanım seçenekleri yok, fiat listesi yok, ancak piyasada araç var ve kimi arkadaşlar farklı farklı fiyatlar almış bayilerden, kimi arkadaşlar da satın almış. Satın alanlara hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin de, ben bu bayilerin yaptıkları işi anlayamadım açıkçası. Olay öyle bir hal aldı ki, sanki Türkiye'de satışı yasak olan bir aracı el altından, kimseye duyurmadan ve fiyat açısından tutturabildiklerine satıyorlar. Böyle bir durum çıkıyor ortaya.

Eftal Eftal
    elegance020 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 4

Alıntı magic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu işten hiçbirşey anlamadım arkadaşlar. Bayilerde katalog yok, internette Fiat'ın kendi sitesinde araçla ilgili doğru dürüst bilgi yok, teknik özellik yok, donanım seçenekleri yok, fiat listesi yok, ancak piyasada araç var ve kimi arkadaşlar farklı farklı fiyatlar almış bayilerden, kimi arkadaşlar da satın almış. Satın alanlara hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin de, ben bu bayilerin yaptıkları işi anlayamadım açıkçası. Olay öyle bir hal aldı ki, sanki Türkiye'de satışı yasak olan bir aracı el altından, kimseye duyurmadan ve fiyat açısından tutturabildiklerine satıyorlar. Böyle bir durum çıkıyor ortaya.
    Fiat çatısı altında olsada sonucta şirketler yönetiyor. Onun için kar paylarını kendileri değiştirebiliyorlar. Dün bende bayiye ugradım..Yogun oldukları için aracın detaylarını alamadım. Ama verilen fiyat 33.000 tl. idi..araçra sis farı..park sensörü felan mevcuttu

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Kesinlikle haklısınız altyapı oluşturmadan yıl sonu kar oranlarını tutturmak için giriştikleri akılalmaz çaba ..

Daha katalog baskıları dahi gelmemiş ama onlarca evo satılmış alanlara hayırlı olsun ne diyelim

Gp gp
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Arkadaşlar anlaşılan her şehirde her bayide farklı farklı fiyat uygulaması yapıyorlar.En güzeli doğudan başlayıp batıya doğru farklı bayileri arayıp fiyat istemk olucak.Bu olay ocaktan sonra büyük ihtimal oturur,ama şimdi tutturabildiklerine veriyorlar arabayı.Anlaşılan bu.

TOLGA YENİCE
    Intelligence Officer magic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 420

Alan arkadaşlar için birşey söyleyemeyeceğim hayırlı olsun demekten başka. Ancak şu aşamada biraz daha beklemek de fayda var gibi geliyor bana bazı şeylerin oturması açısından.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ümit Fındıklı
    GP ÜMİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 132

ben evonun önünü hiç begenmedim.gözüm grande puntoya alışmış sanki bana önü bi acayip geldi.gözüm zamanla alışırmı bilemiyorum.

Eray YILDIZ
    terazi12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 13

Herkesin zevkleri farkli tabi. Ben cok begendim arabanin hem onunu hem arkasini... 2006 punto sahibi komsularimda benim arabayi gordukten sonra degistirip evo almaya karar verdiler. ic malzeme kalitesini zaten tartismaya bile gerek yok...
    Sozun ozu herkesin arabasi kendine guzel )

Gp gp
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Eray bey aracınız hayırlı olsun.Tabiki herkezin aracı kendine güzel.Ama çoğunluk beğenmediyse gerçekten bu işte bir iş var demekki...

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

zafr gvn
    zafer0060 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Evo Kirmizi
    Edilen teşekkür: 14

Alıntı KaGaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray bey aracınız hayırlı olsun.Tabiki herkezin aracı kendine güzel.Ama çoğunluk beğenmediyse gerçekten bu işte bir iş var demekki...
    punto evoyu begenmeyen coğunluğun grande punto kullandıgıda bi gercek.. ama grande puntosu olmayan bir çok kişi begeniyor diğer forumlardan araştırdıgım kdarıyla... zevkler tartısılmaz tabi )

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cuneyt kayakıt
    Cnyt01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905
    Edilen teşekkür: 94

Alıntı zafer0060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    punto evoyu begenmeyen coğunluğun grande punto kullandıgıda bi gercek.. ama grande puntosu olmayan bir çok kişi begeniyor diğer forumlardan araştırdıgım kdarıyla... zevkler tartısılmaz tabi )
    evo yu begenmıyor degılız. sadce fiat grande puntoyla tasarım cıtasını öyle üst seviyeye çektiki evo nun da ondan daha da iyi bi yerde olmasını bekledik. yani evo kötü değil sadece dış tasarımı beklediğimiz kadar iyi değil. Ya da bizim bekletilerimiz çok yukarlarda...
    gücü tecrübe kontrol eder...

17. Bu mesajı için 3 kişi Cnyt01'ye teşekkür etti:

zafr gvn
    zafer0060 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Evo Kirmizi
    Edilen teşekkür: 14

Alıntı Cnyt01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evo yu begenmıyor degılız. sadce fiat grande puntoyla tasarım cıtasını öyle üst seviyeye çektiki evo nun da ondan daha da iyi bi yerde olmasını bekledik. yani evo kötü değil sadece dış tasarımı beklediğimiz kadar iyi değil. Ya da bizim bekletilerimiz çok yukarlarda...

ben bütün yorumları okuyorum arkadasın yaptıgı yoruma cvb olarak yazmıstım ben o yorumuda.. bncede sizin dediğiniz gibi grande punto cok basarılı.. ama sonucta FİATT iştee evo da biraz daha farklı bi çizgi kimisine güzell kimisinee kötü geliyo.. anca bukadar olur fiat ın yapacagı.

Cuneyt kayakıt
    Cnyt01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905
    Edilen teşekkür: 94

Alıntı zafer0060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bütün yorumları okuyorum arkadasın yaptıgı yoruma cvb olarak yazmıstım ben o yorumuda.. bncede sizin dediğiniz gibi grande punto cok basarılı.. ama sonucta FİATT iştee evo da biraz daha farklı bi çizgi kimisine güzell kimisinee kötü geliyo.. anca bukadar olur fiat ın yapacagı.

hocam olur mu fiat'in yapacagından degil. bence bu paraya bu özellikleri baska markalarda almak hayal olur. ayrıca fiat diince eski tofas gelmesin akıllara... yeni nesil araclar bence cok farklı. gerci yasımız neki surda kaç senedir aracımız var o ayrı dava ama ... fiat hatayı surda yaptı icini bu kadar güzel yapmıcaktı evo'nun .=)
    gücü tecrübe kontrol eder...

onur elmacı
    sait onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 21

gostergeler sahane iç kısım arkadasların da dediği gbı cakma bravo ya kacıyor.onun dısında dıs tarafla cok oynamamıslar ön kısım daha guzel olabılırdı.sanıırım ön döş de kullanılan materyalde daha dayanıklı bır malzemeye benzıyor tabı fotolara bakılırsa.haydi hepimize hayırlı olsun...

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Taygun Mertcan
    taygunm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 12

Arkadaşlar öncelikli olarak alanlara hayırlı olsun diyeyim, bugün Ankara kartaşda aracı inceledim 2 dakika bile sürmedi, içine girip cıkıp hiç sarmadı bazı özellikleri cok güzel olmuş gündüz farı yan kapı cebinde su koyma yeri vs gibi, ancak puntonun o güzel kasasından eser yok, aracın içine girince puntonun o geniş ön göğsüde mazide kalmış ben kendi adıma hiç beğenmedim...

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

merve doganay
    mervv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    35 KMD 72
    Edilen teşekkür: 11

bnce ön tarafta sanki bi insanın alnı açılır saçı dökülür ya öyle bi ebleklik gelmiş. eski asiliği yok artık üzerinde.. katılıyorum bnde fiat 500 e benzemiş. bn ilk izmir birmot a serwise gittiğimde gördüm.ön göğüs iç dizayn çok güzel ama bnm baktığım baz modeldi ondan mı bilemedim albea kapılarını bilirmisiniz içi adi kumaştan kapatınca lok diye tok bi ses gelmez..işte o albea kapısını alıp buna takmışlar sanki çok itici geldi bna.. ama stoplar gerçekten çok hoş olmuş.çıksın bnde istiyorum

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Furkan Aras Alağaç
    Staje-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 31

Punto EVO Fiat'ın yapmış olduqu en güzel araçlardan birisi bence.Bu aracın tutulması lazım aslında.

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Arkadaşım zevkler tartışılmaz bunu sende söylemişsin herkes kendi fikrini söylüyor ben o aracı alırsam emin ol sadece iç dizaynı için alırım ,dış aksam çok çocuksu olmuş bana göre daha agresif çizgilere sahip olabilirdi ,grandepunto ile bunu başardığını gösterdi evodada bunu daha üst sınırlara götürmesini beklerdik sonuçta yine bir araç alacam ve oda punto olacak

28. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 45678910 SonSon