Şaka diimi? :)
Printable View
Bilgilendirme amaçlı:O tuşa basınca iç sirkülasyon,basılı değilse dışardan içerinin havasını değiştirmek için hava alır..Tozlu ve dumanlı ortamlarda açılmamalı..
önde kara duman atan kamyon-otobüs , çöp kamyonu vs gidiyorsa direk basıyorum ona koku moku gelmiyor :)
Ani frende dörtlülerin yanması özelliği sadece seri 2 grande puntolarda var denilmiş. Bu seri 1 seri 2 nedir arkadaşlar? Aracımızın hangi seri olduğunu nasıl anlarız?
Benim 2009 Active de var, ABS yi devreye sokacak kadar sert frende yanıyor.
buda benden arkadaşlar arka tampon altı sis parkı patlak olsada arıza yanmıyor öyle hatırlıyorum sanki:)
Bildiğim Kadarı ile Punto larda 3 seri var.
punto 3 : en son modelleri kapsıyor. Biri de Punto Abarth diğeride Evo olması lazım :))
gaza basınca araba gidiyor. buda benden olsun :)
bu arada bizim ülkemize getirilmemiş olan punto mk2a kasalar benim çok hoşuma gidiyor zaten o kasanın makyajlıs olan mk2b kasalar ki bizim ülkemizdede satılıp tutulmadı çok hayal kırıklığı yarattı bilhassa İtalya da zaten fiat tan apar topar fazla geçmeden 2 sene sonra gp yi çıkararak hatasını düzeltmiş oldu ama orjinal italya plakalı mk2a ları arada şehirler arası yollarda görünce içim gidiyor özellike ön tarafı çok güzel
https://u1306.hizliresim.com/1b/w/pp5jv.jpg
https://p1306.hizliresim.com/1b/w/pp5kf.jpg
sis veriyor.
aynen sis veriyor, kendimden biliyorum :)
Haklısın Emre,
Mk2b kasa benim ilk puntomdu :) Bir iki ay önce sattık :( Türkiyede pek tutulmadı.Zaten buraya gelen ilk punto olduğundan tutulma ihtimali düşüktü.GP ile büyük bir atağa kalktı punto,
Mk2a ise bence de çok daha güzeldi.Fazla bir fark olmasa da mercekli ve ince farlar aracın görünümünü tamamen değiştiriyordu.Çok güzel, spor ve güçlü modelleri vardı ama bizler göremedik maalesef....
arkadaşlar camların inmesi için kilit açmaya basılı tutup veya anahtarı takıp çevirip orda tutarak denedim ama olmuyor ne yaptıysam aracım yeni punto 1.3 easy spor kit ?? acaba 4 cam otomatik değil ondan olabilir mi ? cevap yardımm !
Daha önce biri yazdı mı bilmiyorum ama geçenlerde keşfettim:
Emniyet kemeri ikaz sesini geçici olarak devre dışı bırakabiliyorsunuz( o anki çalıştımadan, kontak kapatana kadar).
Şöyle oluyor;
Araca binip kemeri takıyorsunuz,
Kontağı marş konumuna getiriyorsunuz ve 20sn bekliyorsunuz,
Daha sonra kemeri çıkarıp aracı çalıştırıyorsunuz ve yol alıyorsunuz ve kemer ikaz ışığı yanmasına rağmen uyarı sesi çıkmıyor. Ta ki siz kontağı kapatana kadar.
Test edildi. Gizemli bir araç her an farklı bir özellik keşfedebilirsiniz.
https://img716.imageshack.us/img716/1747/gzf.png
:icon_smile_8ball:
bende geçen gün uzun yolda 110 km hızla giderken direksiyonu hafif aşağı indireyim dedim ama hareket etmedi direksiyon. demek ki yüksek hızlarda yükseklik ayarı olmuyor.
merhabalar...
2006 model Grande Punto 1.3 mjet emotion 90hp aracım var... sorunum, araç soğukken çalıştırdığımda devir saati 800-1000 arasında yaklaşık bi on defa inip çıkıyor... enjektörler temizlendi, başka enjektör takıldı, akışmetre değişti, rail sensörleri değişti, aküyü bile değiştirdim ama sorun hala düzelmedi... bu konuda bilgi sahibi ve başına böyle bi olay gelen var mı? yaklaşık 6 aydır bu sorunum var...
Arkadaşlar punto aracımı yeni aldim. Acmıs oldugunuz konuyu bastan sonra okudum sayılır :) Dıjıtal Klımanın devır saatı olarak kullanılması, aracın durduktan sonra yolu 30 sny aydınlatması, camların otomatık ınıp kalkması, anı frende flasorların yanması, bagaj kapağının hareket halindeyken açılamaması, yüksek hızlarda direksiyon ayarının yapılamaması, hosuma gıden ozellıkler oldu.. Bugün eve donerken hepsını deneyecegım :)
Ben de hareket halindeyken el freninin tutmadığını gördüm :) yanlayayım bakalım el freni nasıl dedim. İkaz sesi verdi tutmadı. Araç durur vaziyette iken el frenini çektiğimde yerinden kıpırdamıyor.
Vallaha çok canlı yanlıyorum bilginiz olsun öyle tutmama falanda yok yani
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Ya el frendi dediğimiz arka kampanaları sıkan teli çekiyoruz el freni ile :) tutmaması imkansız el frendi dediğimiz şey eskiden kullandıgımız bisiklet frenleriyle aynı mantıkta çalısan bi ekipman :) bence yanlayım derken el ayak titredi tam çekemediniz :) Ayrıca stock amortisor helezonlarına sahip puntolarda denemeyin yan falan vermeyi araç çok savrulup toparlanamıyor tehlikeli :)
bende sureklı cty acıp kapatırken basıcam dıye korkuyodum bagaja bılmıyordum boyle bısey oldugunu tesekkurler
emniyet kemeri ikaz ışığı yanmasına rağmen bazen sesi çıkmıyor puntomun
Beni en çok şaşırtanlardan biri ön silecekler açıkken geri vitese taktığımızda arka sileceklerin otomatik olarak çalışması...
Benimkinin en büyük özelliği kapı açık uyarı lambasının devamlı yanması.. ve götürdüğüm iki elektrikçiye rağmen düzelmemesi..
Bir diğer özelliği de beni bir driftçi olarak yetiştirmesi. Üstün yol tutmama özelliği sayesinde bir kaç defa spin atmışlığım var..
Ha bi de neden bilmiyorum anahtarım depo kilidini kitlemiyor..:)
Sağ kapıdan acaip bir gıcırtı geliyor.. falan filan daha sayarım da sonra bazı arkadaşlar kızar. Kötülüyorum falan diye.. ben ise ona insan gibi yaklaşıyorum hergün konuşuyorum:))
Bir özellik daha keşfettim. :)
Direksiyon üzerindeki tuşlardan sesi açmak istediğim zaman bazen mute a geçiyor. Bu da kulak sağlığımı düşündüğü için sanırım.
sesi açarken mute olayı bende de var demekki fiat bizim kulak sağlımızla yakından ilgileniyor hoparlörlerin kalitesinide ona göre yapmış :)
inanırmısınız bende cumartesı fark ettım bu ozellıgı :D
Bir özellik daha keşfettim... :) artık Bagaj kapağını canı isterse açıyor canı istemezse açmıyor..
Resmen yaşıyor bu araç :)
bilgi için teşekkürler. Ben de ilk defa sizin sayenizde duydum.