Alıntı serkanerkmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar siteye yeni kayıt oldum benim 17000 tl param var grande punto ve megan2 hb arasında gidip geliyorum punto aklıma daha yatkın geliyor ama açıkçası biraz çekiniyorum çünkü bir arkadasım punto aldı ve şanzıman problemi yasadı bendede para kısıtlı yani alacağım aracın problem çıkarmaması lazım punto da baktığım araç 75 lik hız benim için 2.planda bana yardıcı olursanız sevirim.sorunsuz güzel bir araç aramaktayım herkeze selam
Serkan öncelikle sitemize hoşgeldin,

İlk olarak karşılaştırdığın araçlar segment olarak farklı.Megane nın artısı iç mekanının biraz daha geniş olması ve daha fazla konfor sunması.Ancak ikinci elde dikkat edilecek en önemli noktalar, sorunsuzluk ve kazasızlık.Bundan sonra ise km, donanım, renk gibi kriterler gelmekte.Ben, Megane2 HB in tasarımının çok kötü olduğunu düşünüyorum.Zaten Megane3 ile bunu giderdiler.1.5dci ile 1.3mjtd performans ve tüketim olarak birbirlerine yakın makineler, hayırlısı olsun diyelim,

Sitemizde doğal olarak GP alman yönünde, Renault sitelerinde ise Megane ı alman yönünde görüş bildirilecektir İçinizden gelen marka ve modeli seçin derim

Forumumuza hoşgeldin...