konu nerden nerye geldi yaw :D seat gayet kötü bi araba hatta wv da kötü oldu ama bence wv o kadarda kötü diil yaw :D
Printable View
konu nerden nerye geldi yaw :D seat gayet kötü bi araba hatta wv da kötü oldu ama bence wv o kadarda kötü diil yaw :D
seat sanki fazla satmaması için ayarlanmış gibi.
örneğin leon un içi eskiden olduğu gibi a3 ile aynı olsaydı eminim ki
ne golf ne de a3 satılırdı.
leon gerçekten tek kapı olsa bide biraz daha yassı olsa o zmn efsane olurdu işte :ok:
+ 1000
birde arkadaşlar vw sadece bizim ülkemizde sağlam bir üne sahip biraz araştırırsanız pekte türkiye de bilindiği gibi olmadığını göreceksiniz aynı durum opel içinde geçerli
paran çoksa ve adı olsun diye araba arıyorsan bmw mersedes te alamıyorsan git al bir vw biraz şeklin olur
taki servise gidene kadar ne kadar seklin olduğunu serviste gösteriyorlar adama :)
Hocam tamam GP ciyiz ama VW de o kadar kötülemeyelim.2 yılı aşkın passat kullandım ki amcam da kullandı aynı dönemde sıfır almıştık bir kere bile bakım harici servise gitmedik.He bende şimdiki kasa passatları sevmiyorum mesela.Birazda şans ve zevk meselesi.
Her modeline uygun bir araba tavsiye ederim demişsin biraz örnek verirsen sevinirim.
:)
Sevinirim :)
26 milyardan başlayan 4 yıldızlı abs ve metalik boya opsiyonel polo yerine gp
diğer donanım ve motor seçenekleri de dahil
36 milyardan başlayan düz donanım 100 hp golf yerine 115 hp astra enjoy+spor paket+metalik,auris ve bravo da geliyor.
passat yerine alfa 159,yeni mondeo geliyor
caddy yerine ya da doblo vip
tuareg yerine adam gibi arazi aracı range
fayton zaten satmıyor.
ne kaldı geriye jetta yerine corolla,civic
Hopps ben sadece passat için demiştim hocam.
Polo konusunda sonuna kadar haklısın.Zaten bunu daha öncede belirtmiştim.
Golf e gelirsek ben astraya karsılık fsi golf ü koşulsuz tercih ederim.VW in servisi sorunlu olabilir ama Opel kadar asla değil.Ayrıca Astra benim şahsi fikrim Golf kadar güzel bi görüntüye sahip değil.
Alfa 159 a gelince Alfa bambaşka bir araç bunu kabul ediyorum.Ama parça lazım olur,2 ay beklersin,satmak istersin herkese satamazsın.Ben bir çok Alfa sahibi tanıyorum 100000 den sonra dertleri bitmiyor.Tabi bu söylediklerim 156 için geçerli ama 159 larda nasıl olucak görücez.
Ayrıca Range 250 *300 bin ytl iken Toureg i 80-90 bın euro civarı bir fiyata alınabilir ki Range bana göre araziye uzak bir araba.
Arazi için Toyota Landcruiser.
bencede golf hertürlü astraya tercihtir alflarda fıratın dediği gibi parçası ve 2. el olayı kötü bide çok yakıyo ama paran varsa sorun yok sınıfının lideri kesinlikle bide toureg çok güzel
159 çıkalı çok zaman oldu.platform olarak vectra platformu gm-alfa ortak üretimi
parça problemi bütün ithal araçlarda ne kadar ise alfa da da o kadar.
golf satışlarda avrupa da 5. liğe düştü.öyle eski havası yok.
fsi sorunları da malum.1.6 fsi yeni kasa golf de yok.1.4 tsi 120 ve 150 hp
range araziye uzak diyorsan yanlış anlama ama ben seninle hiç tartışmam.
tuareg niye 90 bin euro olduğu da içindeki ahşap görünümlü plastik kaplamalardan anlaşılıyor.
merak ettiğim nokta. bu leon da ne var da gp ile aynı sınıfa girmiyor???????????????? gp nin sınıfı neden düşük? ben bir düşüklük göremiyorum. gp ile leon bence gayet aynı sınıfta . toledo deseniz neyse ama anlamış değilim..
Bir dakika şimdi araziden kasıt günümüz turbo charger lı rangelerden bahsediyorsan ben tartışmaya girmem.Çünkü bu dediğimi Land Cruiser a binmeden yada kullanmadan mümkün değil.
Yada Arap ülkelerine veya Afrika ülkelerine bakarsan tercihleri görebilirsin rahatlıkla.
He şu var eski model olarak tam bilmediğim rangelerden bahseiyorsan o zaman haklısın yada piyasada arazi aracı olarak gezinen jeep lere kasıtsa söylediğin arazide Tabiki range ile mukayese bile etmem ;)
Range Rover (Discovery) üstüne tanımam arazide.:)
arkadaşlar bu polonun neyi var? neden beğenmiyosunuz?
ben sağlam ve kaliteli olduğunu düşünüyorum(kendi çapımda yaptığım araştırmalarla).ha bu arada poloya daha hiç binmedim.motoruda belki şahane değil ama eminim bizimki kadar yalıtım ve malzeme zaafı yoktur.
Bu arada yanlış anlamayın ben gp mi çok seviyorum.ama keşke biraz daha az sorunlu olsaydı.
polonun zaten kaliteli araba olduğu kesin ama tasarım olarak vasat bi araba vw arabalarını çoğu tasarım olarak eksik zaten..En güzelide new beetle dır. :D
Polo bence de yeterince sağlam ve iç mekan olarak bizim araçlardan daha kaliteli.Ancak tasarım olarak neredeyse 10 yaşında.Revizyon şart.Ayrıca içindeki motor uzun ömürlü ama yakıt tüketimi yüksek ve performans kısıtlı(1.4)
Tdi ları ise 1.9Tdi lardan bozma herkesin de bildiği gibi(4-1 silindir:) ) ve oldukça gürültülü çalışıyor...