arkadaşlar beni yanlış anlamışsınız biraz emin olun bugün getirseler dynamic mi fun mı tercih edersin deseler yine fun alırdım.Birkere ben genç adamım öğrenci arabası olarak kullanıp satıcam aracımı ve buda arabamla aşşağı yukarı 4 sene gibi bir zamanı kaldığını gösteriyor aracımı almadan önce kesin tavırlarımı belirlemiştim ben araç mutlaka 2 kapı olacak ve siyah olacaktı.Ayrıca konfordan ödün veririm ama performanstan asla diyordum konfordan ödün verdim ama performans olamadı mesela bu araçta Ama bu aracın dizel oluşu en büyük artısı bana göre.Benim zaten kıyaslama yaptığım araçlarda her zaman spor araç olmuştu ama benim söylemek istediğim bu aracın sınıfındaki spor araçlara göre olan eksiklikleriydi....Yoksa benim için kliması otomatik olmuş , 4 cam otomatik olmuş değil önemli olan...hatta iyiki yanlızca 2 camım açılıyor bir örnek daha verebilirimki , bugün yeni bir araç daha bakmaya gittim peugeot 207 ve 308 baktım puntomun ön konsolu ikisinide ezdi geçti benim gözümde.Gerek malzeme kalitesi gerek spor tipi o karbon kaplamalar direksiyon simidi fln..iyiki punto almışım dediğim zamanlarda olmuyor değil kısaca