Alıntı chngrrrrrr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynısını sende yaşadın mı cihan
kaça malolur bu iş
bi de yaptırmasak bişey olur mu
sinirimi bozdu bu olay ya
bi anda soğudum arabadan
bu forumda city sorunu mesajlarını okuduktan sonra
inşallah benim başıma gelmez bu sorun
az önce city motoru istatistiği konusunu inceledim
çok da yüksek değil oran.
içim biraz rahatladı allaha şükür
istatistiği nasıl yaptın bilmiyorum ama benim arabam 2006 model 1 ay öncesine kadar hiçbir sorun çıkarmamıştı ve bende bu sitede bu sorunun(city arızası) çok büyük bir oranda yaşandığını biliyordum.2 ay kadar önce direksiyondan acaip sesler gelmeye başladı,sola çevirirken sanki bir yere deyiyor gibi,serviste direk city motor arızası dediler,"eyvah korktuğum başıma geldi" diye düşündüm,çünkü garantisi de bitmişti ve masraf takriben 2000 tl tutacaktı.ama sağolsun servisteki arkadaşlar fiatla görüşüp belki olmayan garantiden değişebileceklerini söylediler.zannedersem bunda problemin kullanıcı hatasından çok aracın kendi probleminden kaynaklanması ve km min de 30 000 de olması etkili oldu.daha önceki bakımlarını yetkili serviste yaptırmadığım için ufak bi pürüz yaşadık ama onuda aracın 20 000 bakımını tekrardan serviste yapılıyomuş gibi göstererek (380 tl) hallettik.daha önceki arkadaşların yazdığı gibi direksiyon eskisine oranla daha sertleşti.ama bence olması gereken sertlik de bu zaten önceki abartılı bi şekilde hafifti.yani bence 2007 öncesi modellerde bu problem kaçınılmaz,ama başınıza gelirse hemen teslim olmayın,garantiniz bitmişse bile masrafı "fiatın" karşılaması gerktiğinde diretin,çünkü bu problemin kaynağı biz değil üretici dir.