hm süpermiş hocam da yüzde 90 değil yüzde yüzünü onların karşılaması lazım..
Selam arkadaşlar benim aracım 2006 1.3 mjet 60000km de benim aracımdada direksiyon aşırı titremeye başladı bi kaç keresindede direksiyon ışığı yandı araç giderken direksiyon kitlendi allahtan çok yavaş gittiğim bi andı. Aracı eskişehir birmota götürdüm direksiyon komple değişecek dediler 2000 tl ama fiata mail atıcaz garanti kapsamına sokucaz dediler geçen gün aradım %90 ücretsiz değişecek parçayı sipariş verdik kesin yazıyı bekliyoruz fiattan dediler haftaya belli olacak bakalım sonucu paylaşırım sizinlede
hm süpermiş hocam da yüzde 90 değil yüzde yüzünü onların karşılaması lazım..
selam arkadaşlar. bende de 2006 gp var aynı arıza benim araçtada mevcut. kronik bir arıza artık bu. garantide iken defalarca direksiyonda sorunlar olduğunu söyledim ama hep çözünler geçici oldu. 4442255 i aradım 1 ay evvel
1 hafta da ücretsiz değişim olacağını söylediler ama daha değişecek parça gelmemiş öyle diyorlar. bu olay amerikad olsaydı fıatın satışı yasaklanırdı. türkiye cumhuriyeti vatadandaşının devleti nezdinde hiç bir değeri yok. sahipsiz halkız gelen vuruyor giden vuruyor. saygılar.
geçmiş olsun daha önce bu problemi yaşayan arkadaşlar sürecin neticesini söylerse bizde fikir edinmiş oluruz.
umarım yeni versiyon araçlarda bu tür sıkıntılar olmaz, özellikle hızlı bir yolculuk esnasında 1. önem derecesinde bulunan direksiyon hakimiyeti hayati bir konudur. böyle bir kronik sorun varsa fiat-tofaş üzerine düşeni yapmalı ve gerekli hassasiyeti göstererek tüm sorunlu direksiyon ve city mode motorlarını değiştirmelidir.
ay sonu aracım geliyor, bu benim ilk "0" km aracım ve ilk fiat'ım umarım pişman olacağım bir şey yapmıyorumdur. bu tür konuları görünce beynim kaynıyor resmen.
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
daha önce bir ton bu sitede servo motor arızası başlıkları gördüm. Niye kimse yardımcı olup kendi arızalarının bi örneğini veremiyor? Hiç yardımcı olunmadı bence..
sırf bu konu ile ilgili yapışkan başlık var arkadaşlar yapmayın bence gayet yardımcı olunmuş..
Evt arkadaşlar sonunda servis aracımı ücretsiz olarak yaptı, beş kuruş bile ödemedim. Dün teslim aldım ve şuan gayet iyi durumda. FIAT'a çok teşekkür ederim...
Ücretsiz değiştirildi yalanına kimse inanmasın. ücretsiz değiştirildi diye yazanlar Fiat ın kendi adamları. Fiat ı iyi göstermeye çalışıyorlar itibar etmeyin. Bir tanesi çıksın cep telefonu, adres versin, belge versin. VEREMEZLER .Yalan söylüyorlar. Araçlarının değeri düşmesin istiyorlar. FİAT KESİNLİKLE ÜCRETSİZ ONARIM DEĞİŞİM YAPMIYOR.
kesinlikle yalan söylüyorlar arkadaşlar. yaklaşık 1000 tl ye yakın işçilik ücreti adı altında ücret istiyorlar
Bence yapıyorlardır. Çünkü, eğer firma %50 indirimle yaparız diyorsa, arıza ile ilgili hatayı kabullenmiş demektir, arızayı kabullenmeleri sorunun tamamen kendilerden kaynaklandığını açıkça ortaya koyar. bu da zararın firma tarafından karşılanması demek oluyor. ben de aracımı dün servise götürdüm ve sadece, iyi niyet adı altında parça değişimini ücretsiz yaptıran arkadaşlar var dedim. Bu cümle %50 ye yettiyse biraz uğraşla %100 de olabilir. bugün müşteri hizmetlerini aradım, ilgili birimin geri döneceğini söylediler. Bakalım ne olacak.
Sayın site yöneticisi , city arızası ile ilgili konuları tek bir başlık altında toplamak adına yapışkan yapsanız en azından bize de kolaylık olur...
arkadaşlar benim 2009 yılında 2006 model aracımın servo motoru değişmişti uzatılmış garanti vardı lakin en önemli konu bu değişimle işgili hiç bir kağıt vermiyorlar verdikleri sadece iş açma emri ondada direksiyonda problem var yazıyordu özellikle öyle bir kağıdı istediğimde veremeyeceklerini belirtmişlerdi.demekki Fiat kendini böyle güvenceye alıyor elimize kanıt vermeyerek.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
2007 model grande puntom var 70.000 km de almıştım aldıktan 2 ay sonra stabilize çubuklarını rot başlarını değiştirdim bu normal olabilir 2. el bir araçta. sonra biri bana servo arızasından bahsetti sonra ben de kontrol ettiğimde hakikaten benimki de arızalıydı böyle bir arızadan haberim olmadığı için normal zannetmiştim. servise götürdüm 1900 tl istediler çok maliyetli olduğu için yaptıramadım. Sonra bu siteyle karşılaştım bedava yaptıranların olduğunu gördüm bidaha servise gittim meseleyi anlattığımda iyi niyet adı altında %40 indirim yaptılar. bu bile fazlaydı yaptıramicağımı müşteri hizmetlerini arayacağımı söyleyip çıktım. Nitekim aradım da aracın garantisinin bittiğini bu yüzden de sırf beni memnun etmek için %40 yaptıklarını daha da fazla bir indirim yapılmayacağını söylediler. gecenlerde direksiyonum kilitlendi allahtan aracımı yeni çalıştırmıştım park yerinde sanki arac çalışmıyormuş gibi oldu direksiyon. kontağı kapatıp açtığımda düzeldi 20 gün oldu tekrarlamadı bu durumda böyle binmek zorundayım allah göstermesin seyahat anında 90-100 ile giderken yapsa aynı arızayı aracın içindekilerin hali nice olur ve bunun hesabı kimden sorulur. Daha bitmedi bu sorunlarla uğraşırken viteslerim geçmemeye başladı 1.2.3.4.5.r. viteslerin hepsi de geçmiyor vites koluna yüklenince geçiyor kırılacak diye korkuyorum. ve dün de klimam bütün göstergeler çalıştığını gösteriyor ama ne kklima çalışıyor ne de fan üflüyor ilk çalıştırmada 3sn çalışıp kapanıyor. arac daha 84.000 de ve 14.000 km sini ben yaptım ve çok özenli kullanıyorum FİATIN ARAÇLARI MI SORUNLU YOKSA BUNLAR NORMAL Mİ? Bilemiyorum biri bizleri aydınlatsın lütfen! 84.000 km deki aracın böyle arızalar yapması normal mi?
Öncelikle yıllar önce başımdan geçen bir olayı anlatayım.
Sanırım 1999 veya 2000 yılları idi.
98 yılında,97 model olarak aldığım,ikinci el bir uno sx arabam vardı,bu aracımdan çok memnundum,daha sonra şirket araç verince kendi aracımıda otaparka çektim.
Şirketin bize verdiği araç palio idi,ilk defa hidrolik direksiyonlu bir arabaya binmişdim,şirketin aracı 365 gün 24 saat bizde olunca,benim arabayı yaklaşık (en az)bir ay,otoparkda bekletmek durumunda kaldım.
Bir hafta sonu,unoyu çalıştırıp biraz dolaşmak istedim,arabaya binip aracı çalıştırdım,geri vitese takıp,çıkmak için direksiyonu çevirdiğimde direksiyon dönmedi,kafamı çevirip ne oldu diye düşünürken birazdaha kuvvetli çevirmeye çalışdım,ama direksiyon sanki kazık gibi olmuştu,ben,acaba tekerlekler kaldırıma değiyor ondanmı diye düşünüp,araçdan indim,aracın önünden her iki tekerleğe baktığımda tekerleklerin kaldırımla bir teması olmadığını ve hareketi engelliyecek başka herhangi birşeyde olmadığını görünce,ne oldu bu arabaya şimdi durduğu yerde diye düşünüp başıma servis işi çıktığını düşündüm.
Aracı en son bıraktığımda herhangi bir şey yoktu,durduk yerde ne olabilirki diye düşünüp tekrar arabaya bindim ve kuşku içinde arabayı hareket ettirdim,aracı biraz sürüp ne olduğunu anlamak istiyordum,bu durumda yaklaşık 10 dakika kullandıktan sonra araba normalleşmeye başladı."daha doğrusu bana normal gelmeye",bir müddet sonrada arabanın daha önce kullandığım gibi olduğunu farkettim.
Olay şu idi.Yaklaşık bir ay "belki biraz daha fazla"hidrolik direksiyonlu arabaya alışınca,benim arabanın direksiyonu yerinden oynamaz gibi gelmişdi bana,ama olay sadece alışkanlıkdı.
Bu olayı şunun için yazıyorum,burada bazı arkadaşlar direksiyon kilitlenmesinden bahsediyor ve doğal olarak bir çoğumuzdada panik oluşuyor.
Arkadaşlar yanlış bir bilgi bu,direksiyonda kilitlenme yok,kilitlenme hissi yaratan durum yukarıdaki anlattığım olayla ilgilidir.
Fiatın kullanma kitapçığını okursanız bu durumun aynen böyle olduğu oradada açıkca belirtilmişdir.
Hatırladığım kadarı ile şöyle diyor.
"elektrik destekli direksiyon sistemindeki bir arıza durumunda sistem devre dışı kalsada,direksiyon mekanik olarak çalışmaya devam eder."
Yani,direksiyon yıllar önce kullandığımız,şahinler-doğanlar gibi,tamamen mekanik olarak,diğer bir deyimle "kol gücü ile"çalışmaya devam eder.
Bunu yazmamdaki amac "aman direksiyon kitlenir dönmez,uçarız "gibi bir algının çok doğru olmadığını ve bu nedenle böyle bir paniğe gerek olmadığını anlatmakdır.
Elbette bir arıza durumunda üstelik yolda giderken,tek parmağınızla kontrol ettiğiniz bir sistem bir anda işlevsiz kalırsa,insan bir anda panik olabilir,ama böyle bir durumun varlığı bilinirse panik yapmadan direksiyon hakimiyetini sağlarız.
Saygılar
Konu şekerlioğlu tarafından (14/08/2011 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
arkadaşlar aracım 95000 de direksiyon sertleşmiyo ve city tuşu çalışmıyo ara arada kitleme yapıyo. servise götrürdüm 2006 model araçlarda olan genel bi arıxaymış %50 sini fiat karşılıyo olmasına rağmen 850 tl fiyat çıkarttılar. lanet olsun bidaha fiat alırsam.....madem fiat tan kaynaklı arıza neden onların hatasının faturası bize çıkıyo
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri