94 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: City motor arızası için Tofaş'a başvuranlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    hasan ali Z.
    HasanAliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 116

sn Barış Özdemir

araba değil demek ki bunlar "at arabası" ... aldığım ilk FIAt..sanırım son fiatda olacak.

artık bu arabaların arızası dinlemekten, okumaktan sıkıldım ve bıktım. ne zaman arıza yapacak diye korkuyorum. sürekli tedirgin bir şekilde araç sürmeye başladığımı farkettim geçen gün. arabanın kontağını çevirip yola koyulunca bir tedirginlik basıyor direkt. en ufak bir sesten vs şüpheleniyorum.

Kuş serisinden farkı yok bunların ben buna karar verdim. kesinlikle japon arabasından şaşmamak lazım.2007-2008 corollaların bazı şase no.ya sahip araçlarında direksiyon sisteminde hata olduğu tesbit edilmişti. Toyota merkezden bu arabalar tesbit edilmiş bütün araç sahiplerine bir şekilde ulaşılmış ve bu sorun servislerde ücretsiz halledilmişti.daha sonra bu araçlardan hiçbirinde tek bir sorun hala daha çıkmadı

aradaki fark... bir yanda el arabası satan işportacı fiat diğer yanda dürüst yaptığı işi sağlam yapan ve arkasında duran toyota
    Konu HasanAliz tarafından (20/05/2009 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.

Barış Özdemir
    lagaluganet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 3

ah onu bide bana sor... bundan önceki arabam toyota avensis idi ondan sonra bu arabaya binip böyle sorunlar görünce toyotayı mumla arar oldum.. hergün servisemi uğrar insan ya. sanki çin malı scooter ımız var. fiat dedik italyan dedik teknolojik sağlam güvenilir servisi bol parçası ucuzdur dedik. servisten çıkarmaz oldu bizi. arabanın bozulan parçalarını teker teker alsam 2-3 g.punto parası yapıcak zaten. garanti bitince atıcaksın bu arabayı bidahada bulaşmıcaksın fiat vs. alırım kendime "0" toyota avensis olmadı bitane volkswagen golf keyfime bakarım servisin yolunu unuturum. en kötü yanı böyle forumdaş dertli arkadaşlarım kalmıcak orası kötü ama fiat ada bu sorunların acısını çıkarttırmadan bu arabayıda satmam...

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Değerli hemşerim Barış bey,
    Bir önceki arabanız Toyota Avensis ise inanın Toyota Yaris'e binseniz de beğenmezdiniz...
    D segmentinden B segmentine geçmek çok ayrı bir olay...
    Hele hele Golf (C+)tan bahsetmek apayrı bir olay...

Aracımız beğenilerinizi karşılamamış olabilir..Ama değerlendirmelerinizi aynı segmentteki araçlar üzerinden yaparsanız daha OBJEKTİF olmuş olursunuz...

Bu arada sizin kadar abartılı olmasa da pek çok söylediğinize ben de katılıyorum...Ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler...

Barış Özdemir
    lagaluganet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 3

valla hocam ben sınıf karşılaştırmadım.. rahatlıkta hiç lafım yok aracıma yada herhangi bi konuda yol tutuş hız genişlik ferahlık... ama iş sorunsuzluğa gelince toyota ile fiat bambaşka ben onu anlatıyorum. burda sınıf karşılaştırmadım ben o sınıftan bu sınıfa geçmek benim seçimim... ben avensisede binsem yaris ede binsem hiçbi serviste bukdr koşmazdım. hiçbi arabayla bukadar sorun yaşamazdım. 36 bin tl verdim bu araca ve karşılığını kusura bakmayın ama vermiyor. 2-3 yılda kalitesini ortaya çıkarıyor işte. tamam ben bi bmw mercedes gibi 15 yıl taş gibi gezsin demiyorum. ama hakkını versin en azından. hyundai bile 5 yıl garanti sunarken fiat ın bu politikası ve garanti dışı umursamazlığı bambaşka birşey... başa çıkamıyorsan getirme kardeşim türkiyeye.gel seni 2 yıl öncesine götürelim gene bu arabayı alırmısın desen yanında 2-3 city motoru verirseniz belki derim
    Konu lagaluganet tarafından (21/05/2009 Saat 01:18 ) değiştirilmiştir.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

onur poyraz
    TıRSıK FaRe :) poyraz_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    26 TZ 855
    Edilen teşekkür: 73

Alıntı lagaluganet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hyundai bile 5 yıl garanti sunarken fiat ın bu politikası ve garanti dışı umursamazlığı bambaşka birşey... başa çıkamıyorsan getirme kardeşim türkiyeye.gel seni 2 yıl öncesine götürelim gene bu arabayı alırmısın desen yanında 2-3 city motoru verirseniz belki derim
    benim GP 5 Yıl garanti
    mart ayında kampanya varmış...
    ileri teslim aldım.
    5 yıl garantili

Mehmet K.
    memox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 70

Alıntı lagaluganet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hergün servisemi uğrar insan ya. sanki çin malı scooter ımız var. fiat dedik italyan dedik teknolojik sağlam güvenilir servisi bol parçası ucuzdur dedik. servisten çıkarmaz oldu bizi. arabanın bozulan parçalarını teker teker alsam 2-3 g.punto parası yapıcak zaten.
    Barış Bey, bende yeni grande punto alıyorum, çevremdede çok grande punto kullanan var. Bu kadar problemi olan duymadım, o nedenle bende fiyat/performans olarak uygun görerek bu aracı sipariş ettim.

Sizin her gün servise gitmenize neden olan bu arızalar neler onu yazabilirmisiniz? Madde madde yazarsanız hem burada daha önce tartışılmış arızalarmı, yoksa yeni arızalarmı? bunlarıda görmüş oluruz. Gerçekten merak ediyorum, benimde başıma gelecek şeyler varsa önceden hazırlıklı olalım...

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

Alıntı memox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Barış Bey, bende yeni grande punto alıyorum, çevremdede çok grande punto kullanan var. Bu kadar problemi olan duymadım, o nedenle bende fiyat/performans olarak uygun görerek bu aracı sipariş ettim.

Sizin her gün servise gitmenize neden olan bu arızalar neler onu yazabilirmisiniz? Madde madde yazarsanız hem burada daha önce tartışılmış arızalarmı, yoksa yeni arızalarmı? bunlarıda görmüş oluruz. Gerçekten merak ediyorum, benimde başıma gelecek şeyler varsa önceden hazırlıklı olalım...
    Evet mehmet arkadaşıma katılıyorum alalı 1 hafta olmadı korkmaya başladım valla. Bizleride bilgilendirirseniz seviniriz. İyi günler.