Parça fiyatları beni çok ilgilendirmiyor aslında neden mi? Çünkü araba alan herkes arabaya bakmak zorundadır parça fiyatlarını bilip aracı alırsınız sonradan yandım ben deme şansınız yoktur varsa da arabayı satarsınız olur biter genelde bu böyle olmuştur bizim türk halkı açısından bakarsanız.

Benim dikkat çekmek istediğim asıl şey plastik parçaların bu kadar pahalı olmasıdır ön ızgara 281 tl ya yemişim kıytırık bir plastik parça veriyorsunuz en ufak bişeyde kırılıyor ve 281 tl yap bakalım opel gibi mercedes gibi ızgara da öyle sat o zaman verelim biz de o paraları bu kadar kalitesiz ızgara ve plastik aksana bence normal parçadan daha fazla akıtırız arkadaşlar bundan 9 sene önce dogan kullanıyordum ve ön kapı tutma koları iç kollardan bahsediyorum her ay kırılıyordu. İllallah ettim sattım temelli kurtuldum 1 sene de arabaya binmedim o sinirle araç da almadım motorsikletle idare ettim sonra paramı biriktirip 2. el bir mazda 323 sedan almıştım gayet de iyi 2 sene kulandım problem yaşamadım binenler de parçasının pahalı ama konforunun çok yüksek oldugunu söylüyorlardı sene 2002 olmalı sanırsam. Eski anılarım aklıma gelince yazıyorum umarım sıkmamışımdır.