ben sunu kastedereek soyledim hani yarıyarıya bir durum olmaz iye oradan kastım eger bunu forum uyelerine odetmeyecekseniz kendi aranızda yarıyarıya odeyebilrisniz hani buradan ben zarar ettim sende zarar et mantıgı yok onu demek istedim
ben sunu kastedereek soyledim hani yarıyarıya bir durum olmaz iye oradan kastım eger bunu forum uyelerine odetmeyecekseniz kendi aranızda yarıyarıya odeyebilrisniz hani buradan ben zarar ettim sende zarar et mantıgı yok onu demek istedim
arkadaşlar para için kimsenin kalbini kırmaya değmez ne kadar zararınız varsa ben karşılayalım.bu işte ciddiyim ve bu konuda burda kapansın artık değecek bir konu değil
Sağol Mehmet yumuşak hafif bir şekilde yazdığın için. Sert yazsan napardık mazallah.
Bu konuya olayı bağlayıcılık dışında, insanları gaza getiren, olayı alevlendirmeye devam eden, yangına körükle gidilen mesaj yazılmamasını talep ediyorum. İstiyorum, rica ediyorum arzu ediyorum.
Eğer yazım kaale alınmazsa başka bir şey edeceğim. Teşekkür ederim.
Ben öğretmenim okulda (veya sınıfta) bu gibi anlaşmazlıklarda iki tarafada eşit ceza veririm..
Bu iki arkadaşın Kulaklarından tutalım... demiycem (ama tutmak ta isterdim)
Bence arkadaşlarımız birbirlerine, birbirlerinden bağımsız birer tişört yaptırsınlar (baskıda ne olacağına kendileri karar versin ama ne olacağı sürpriz ossun) masraflarıda ben öderim..
ama illede ben öderim derseler ona da varım
(BEN ciddiyim)
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Bence yeter artık yaa sadece
![]()
Ne kadar uzadı bu konu....
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
Bence konu uzamadı mı yeter artık diyerek konuyu kapatmaya çalışacağımıza bu değerli ve T Shirt bastıracak kadar fedakar iki arkadaşımızın gönlünü hoş ederek olayı kapatmalıyız.
Mustafa deli doludur ama akıllı adamdırKatılıyorum sana mustafam
![]()
Olay çok basitmiş aslında ya büyütülecek bir durum yokmuş.Yinede üzerinde bu kadar yorum yapılmış ya bravoForuma katılım coşmuş..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri