ben sana yıkılacak sen ödeyeceksin demedimki bende aynı şeyi söyledim tüm t-shırtlere eklersiniz o olur ,yoksa hiç bir menfaati olmadan bu işi yapacaklar hemde üstüne para ödeyecekler :) enteresan bir durum...
Printable View
ben sunu kastedereek soyledim hani yarıyarıya bir durum olmaz iye oradan kastım eger bunu forum uyelerine odetmeyecekseniz kendi aranızda yarıyarıya odeyebilrisniz hani buradan ben zarar ettim sende zarar et mantıgı yok onu demek istedim
arkadaşlar para için kimsenin kalbini kırmaya değmez ne kadar zararınız varsa ben karşılayalım.bu işte ciddiyim ve bu konuda burda kapansın artık değecek bir konu değil
Sağol Mehmet yumuşak hafif bir şekilde yazdığın için. Sert yazsan napardık mazallah.
Bu konuya olayı bağlayıcılık dışında, insanları gaza getiren, olayı alevlendirmeye devam eden, yangına körükle gidilen mesaj yazılmamasını talep ediyorum. İstiyorum, rica ediyorum arzu ediyorum.
Eğer yazım kaale alınmazsa başka bir şey edeceğim. Teşekkür ederim.
Ben öğretmenim okulda (veya sınıfta) bu gibi anlaşmazlıklarda iki tarafada eşit ceza veririm..
Bu iki arkadaşın Kulaklarından tutalım... demiycem (ama tutmak ta isterdim ;) )
Bence arkadaşlarımız birbirlerine, birbirlerinden bağımsız birer tişört yaptırsınlar (baskıda ne olacağına kendileri karar versin ama ne olacağı sürpriz ossun) masraflarıda ben öderim..
ama illede ben öderim derseler ona da varım
(BEN ciddiyim)
:):):):):):):):):) Bence yeter artık yaa sadece:):):):):):):):):):)
Ne kadar uzadı bu konu....
Bence konu uzamadı mı yeter artık diyerek konuyu kapatmaya çalışacağımıza bu değerli ve T Shirt bastıracak kadar fedakar iki arkadaşımızın gönlünü hoş ederek olayı kapatmalıyız.
Mustafa deli doludur ama akıllı adamdır ;) Katılıyorum sana mustafam :)
Olay çok basitmiş aslında ya büyütülecek bir durum yokmuş.Yinede üzerinde bu kadar yorum yapılmış ya bravo:)Foruma katılım coşmuş..