Alıntı erdta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı olsun. Bende cumartesi günü aracı teslim almıştım bendede stepne vardı satış temsilciside tanıdıktı ona sordum bu nasıl oluyor diye aldığım bilgi Türkiye'den yapılan ilk siparişlerde bu sorunun yaşandığını daha sonraki siparişlerde ise fix&go yerine stepne sipariş edildiğini öğrendim kısacası şu anda teslim alınacak tüm araçlar stepneli olacaktır.
evet stepne çıkıyo ama halen fiat ın resmi sitesinde fix go yazıyor.bence fiat böyle değişiklikleri güncellemede umursamaz davranıyor.birçok satış temsilcisinin bu tip şeylerden haberi bile yok.renk seçerken katalog yetersiz geldi.ben arabanın üzerinde renk görmek istiyorum dedim. en azından bilgisayarda göreyim diye.bayi yardımcı olamadı.satıcılar nerden bulacaklarını bilemediler.ben müşteri hizmetlerini aradım ısrarla.en sonunda italyadaki orjinal siteden bi kaç adımda renk seçeneğini arabanın üzerinde gördüm ve karar verdim benim sayemde adamlar başka müşterilerine bu şekilde yardımcı olabileceklerini öğrendiler.yani alınacak daha çok yol var satıcılık anlamında.şu anda kamu görevlisiyim ama uzun zaman satış temsilciliği yaptım.otomotivdeki arkadaşların işlerine tam hakim olmadığına kesin karar verdim. tabi istisnalar vardır.