Sayfa 7/23 İlkİlk ... 34567891011 ... SonSon
459 sonuçtan 121 ile 140 arası

Konu: Puntolarimiz ne zaman geliyor

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

Aracı gelen arkadaş bu gun yanımda tekrar aradı. Parasını gönderecekti. pazartesi alıcak arabasını. Bende ordan hemen sordum. Banada önce üretilmiş dedi sonra ama üretimde de olabilir emin olamadım şase numarası düşmemiş dedi. Bitmiş olsa şasede düşerdi. Ama üretilmişde görünüyor dedi. Bende pek anlamadım. Daha evvelde sana dediğim gibi sanırım ilk hafta 3+3+3 kombinasyonu olursa. Yada en kötü ihtimalle 2. hafta alıcaz arabamızı. Senle aynı dönemde alıcaz. Kısmet artık. Bu arada başka bir başlıkda birşey yazmıştım. Şu Bursa toplatısını biz organize edelim bari. Burdaki Bursalı arkadaslar biraz suskun. Bursa daki servis başlıgına Bursalılardan başka her ilden yazdılar.

onur poyraz
    TıRSıK FaRe :) poyraz_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    26 TZ 855
    Edilen teşekkür: 73

Alıntı memox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam Uğur, vakit kaybetmeden bende aradım Banoto'yu. Aracım üretilmiş ama henüz şase numarası ekranıma düşmemiş dedi (belkide vakti yoktu çok bakacak ama) bir kaç güne şase numarası çıkar ve adım adım aracın durumunu takip edebiliriz dedi.

Yani bir kaç güne aracımın şase numarası çıkınca uzaktanda olsa yerini bilebileceğim Sitede konuşulduğu gibi 3 gün yükleme - 3 gün yok - 3 gün gümrük falan olsa (iyimser tahminler ama olsun umutlanıyoruz) 9-10 güne araba altımda yani Buda mayısın ilk haftası yapıyor..

Aracın siparişini 20 mart'da vermiştim
    bende 21 inde vermiştim. birmot u aradım.. araç üretilmiş en geç 2. hafta elinde dedi..

ama bir aksilik olursa 3. hafta olur. dedi..

ötv den mahrum kalmayalım diye sordum. öyle birşey söz konusu değil..
    öyle birşey olma ihtimali yok fiyat garantisini boşuna vermiyoruz. dedi...

Serkan Deveci
    SRKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 CSD 33
    Edilen teşekkür: 35

Arkadaşlar müjde aracım bugün geldi 16şubatta vermiştim siparşi araç italyadan geldi bayide gittim gördüm bugün salı veya çarşamba tesli alıcam italyadan araç bekleyen arkdaşlar bayilerine koşsun araçları gelmiştir kesin.
    Buarada araç GRANDE PUNTO 3K 1.3 MULTIJET 90 HP FUN DAB ABS AC AJ + ADVANCED SAFETY KIT + KIT + CO-PILOT KIT + SKYDOME
    Take Off jant siparişide vermiştim ama gelen jantlar seri 1 deki T-Jet jantları gelmiş iş pazartesiye kaldı bölge müdürü ile görüştük işallah pazartesi sorun çözülecek çözülmezse ne yapıcam bilmiytorum ben Take Off ları çok istiyorum çünki.Aracı kımaldattırmıyorum yerinden tırdan indiği gibi duruyor çünki üzerindeki fun jant lastiğini satıcam sıfır olarak.Aşaya cep telefonu ile çektiğim bir iki fotoyu ekliyorum.

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

Çok güzel duruyor araç. Allah tabanını düz bastırsın. DArısı bizim başımıza inş.

Serkan Deveci
    SRKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 CSD 33
    Edilen teşekkür: 35

Teşekkürler Uğur

Yuce Tekol
    tklx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 27

Mutlu

Alıntı SRKN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar müjde aracım bugün geldi 16şubatta vermiştim siparşi araç italyadan geldi bayide gittim gördüm bugün salı veya çarşamba tesli alıcam italyadan araç bekleyen arkdaşlar bayilerine koşsun araçları gelmiştir kesin.
    Buarada araç GRANDE PUNTO 3K 1.3 MULTIJET 90 HP FUN DAB ABS AC AJ + ADVANCED SAFETY KIT + KIT + CO-PILOT KIT + SKYDOME
    Take Off jant siparişide vermiştim ama gelen jantlar seri 1 deki T-Jet jantları gelmiş iş pazartesiye kaldı bölge müdürü ile görüştük işallah pazartesi sorun çözülecek çözülmezse ne yapıcam bilmiytorum ben Take Off ları çok istiyorum çünki.Aracı kımaldattırmıyorum yerinden tırdan indiği gibi duruyor çünki üzerindeki fun jant lastiğini satıcam sıfır olarak.Aşaya cep telefonu ile çektiğim bir iki fotoyu ekliyorum.
    Araciniz cok guzel, gule gule kullanin; bu arada beyaz araca skydome cok iyi gidiyor

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Neyse ki hazirana sadece 35 gün kaldı az biraz daha sabır arkadaşlar umarız beklediğinize değecektir.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı SRKN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gözünaydın Serkan, güle güle kullan,

Aracın jantları da bence güzel ve farklı.Tabi 17'' lik take-off lar biraz daha havalı duruyor...
    Konu ABNEW tarafından (24/04/2009 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir.

Yusuf DEMİR
    fgezgini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 19

Standart 1.3 MJ GP 90 bg EMO alındı

Merhaba arkadaşlar ben de 3 gün önce aracımı aldım. Ancak bir takım soru işaretleri oluştu kafamda. Bunlar,

a) Elektrkli bel desteği araçta yok, kontrol düğmelerinin olması gereken yerdeki kapağı kaldırınca soket var kablo var ancak bel desteği yok.

b) Kolcak var aslında bu olunca bel desteği de oluyormuş ancak bunda çıkmadı

c) Dead lock yok, yani kappıların içerden açılmasını engelleyen sistem

d) En ilginci ben 90 bg Emotion ları 6 vites zannediyordum ancak 5 vites geldi.

e) Şu an için yakıt tüketimim yüksek gözüküyor, 100 km yol yaptım çeyrek depo bitmiş vaziyette

Bunların dışında araç oldukça rahat geldi umduğumdan daha konforlu. Herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim.

Hakan Onur
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı fgezgini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar ben de 3 gün önce aracımı aldım. Ancak bir takım soru işaretleri oluştu kafamda. Bunlar,

a) Elektrkli bel desteği araçta yok, kontrol düğmelerinin olması gereken yerdeki kapağı kaldırınca soket var kablo var ancak bel desteği yok.

e) Şu an için yakıt tüketimim yüksek gözüküyor, 100 km yol yaptım çeyrek depo bitmiş vaziyette

Bunların dışında araç oldukça rahat geldi umduğumdan daha konforlu. Herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim.
    Aracınız hayırlı olsun!
    Aynı aracı kullanıyoruz ancak ben 2007 model 2. el alan şanslılardanım dediğiniz özellikler bende var bir de plastik kalitemiz dynamic modelliyle aynı değil kesinlikle elle kontrol edince farkediyor emotionlarda plastik kalitesi daha yüksek eğer 2009 larda da bahsettiğiniz kısıtlamalar var ise muhtemelen sizin aracınız da da dynamic kalitesinde plastik kullanılmıştır.

tunc tt
    tunc35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 36

90 hp puntolarda 6. vites kalktı.herkez ileri gider Fiat geri gidiyor. İleride 5. vitesi kaldırıp hacı muratlardaki gibi 4 vites yaparsa şaşırmam. Bildiğim kadarıyla elektrikli bel desteği de yok artık emotionlarda. Dynamic ten tek farkı 6 airbag ve aliminiyum alaşım jant. Ben de emotion siparişi verdim ama sonradan pişman oldum açıkçası.

Yusuf DEMİR
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah

Dinamikle arasında plastik kalitesini karşılaştırma şansım olmadı, ancak satış yerindeki active modeliyle karşılaştırma şansım oldu. Active'le arasında bariz fark var, bunu rahatlıkla söyleyebilirim. İçi oldukça seçkin duruyor. Ha parmakla vurunca sert plastik gene ama kenarların çapakları falan yok. Konsol döşeme ile aynı renk. Direksiyon kumandalarım ışıksız .Bir de stepne yok, fix dene bir sistem çıktı, belki bana opsiyonel olark 16" jant takıldı, stepne uyumsuz olabilir diye böyle bir şey tercih edilmiş olabilir. ancak lastikler kaliteli Bridgestone olarak geldi. Arkadaş Golf5 almıi, adını sanını duymadığım bir çin malı lastik takılmış. Ancak Golf5'in plastik kalitesi daha yüksek ama arada da 10 milyar var. Üstelik 15" jant takılı. Sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaşlar. Ama versiyonlarda bu kadar radikal değişiklikler yapmakta doğru değil. Bir de sormak istediğim sizlere iki şey var,

1-Kronik olan city motoru sorunu bu yeni modelerde çözüldü mü?
    2-90 bg dizelerde hangi evirlerde vites değişimleri yapıyoruz?

herkese teşekkürler...

Hakan Onur
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

1-Kronik sorun çözülmedi daha doğrusu sorunun neden kaynaklandığı ve ne yapılacağı hakkında fabrikanın herhangi bir stratejisi yok yani city işi allaha kalmış gibi görünüyor.

2-2500-3000 devir arası vites değiştirebilirsiniz maximum torku 4000 devirde yakalıyor 4000 devirden sonrası için ise fazla diesel yakmaktan başka bir yarrarlanım göremezsiniz. Dediğim gibi 2500-3000 devir/dakika da kullanırsanız ekonomik kullanım yaparsınız.

gökhan s.
    qwertasdf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    .
    Edilen teşekkür: 20

yusuf ben de starjet emotion siparişi vermiştim. sana bi kaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim?
    1) araç döşemesi ve ön konsol ne renk? yani torpido kısmı ve ön konsul bej mi yoksa planet koyu gri döşemesine uygun olan koyu gri mi?
    2)iç kapı döşemeleri ne renk?
    3)bagaj ve iç mekan genişliği ne durumda?
    4) park sensörü takılı mıydı?
    biraz fazla oldu ama cevaplarsan sevinirim.neyle karşılaşacağımı bileyim

Yusuf DEMİR
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı qwertasdf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yusuf ben de starjet emotion siparişi vermiştim. sana bi kaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim?
    1) araç döşemesi ve ön konsol ne renk? yani torpido kısmı ve ön konsul bej mi yoksa planet koyu gri döşemesine uygun olan koyu gri mi?
    2)iç kapı döşemeleri ne renk?
    3)bagaj ve iç mekan genişliği ne durumda?
    4) park sensörü takılı mıydı?
    biraz fazla oldu ama cevaplarsan sevinirim.neyle karşılaşacağımı bileyim
    Merhaba, sorularınıza kısaca cevap vermeye çalışayım,

1) araç döşemesinde kenar renkler koyu mavi ve konsolda bu renk
    2)İç kapıda aynı renk
    3)İç mekan sınıfına göre geniş diyorlar, bagajda normal çok büyük değil ama küçükte değil kesinlikle, koltuklar atıyor zaten asimetrik olarak
    4)Park sensörü yoktu ancak bana hediye olarak takıldı

gökhan s.
    qwertasdf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    .
    Edilen teşekkür: 20

emotion da iki döşeme seçeneği var bildiğim kadarıyla. birisi planet koyu gri diğeri diğeri planet mavi. siz döşemeyi kendiniz mi seçmiştiniz?

mehmet ölmesek
    velovis_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 3

yusuf hayırlı olsun aracın. bende 26 martta 1.3 90bg emotion siparişi verdim. bu gün bayiiyle görüştüm aracım bana mayıs sonu teslim denmişti 20mayısta teslim edeceklerini en geç 30mayısa sarkabileceğini söylediler.

emre söker
    mazosist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 3

arkadaşlar selam benim punto 19.haftada üretilecek gözüküyor teknogri sipariş vermiştim şimdilerde renkten dolayı bir kararsızlık yaşamaktayım beyaz puntoya çok yakışıyormuş ve ben körmüşüm sizce fiat müşteri hizmetlerini arayıp renk değişimi için şansımı deneyeyim mi yoksa bu renk iyimidir. bu rengi puntoda hiç canlı olarak görmedim golflerde yaygın olarak kullanılan ve benimde hoşuma giden bir renkti bunun için seçtim

Yusuf DEMİR
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı qwertasdf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emotion da iki döşeme seçeneği var bildiğim kadarıyla. birisi planet koyu gri diğeri diğeri planet mavi. siz döşemeyi kendiniz mi seçmiştiniz?
    Ben daha önce siparişi verimiş bir aracın iptaliyle aracımı aldım. Yani seçme şansım pek olmadı.Ama planet mavi gerçekten güzel durmuş o kadarını söyleyebilirim.
    Konu fgezgini tarafından (25/04/2009 Saat 19:37 ) değiştirilmiştir.

20. 25/04/2009, 19:33

tunc tt
    tunc35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 36

Dinamikle arasında plastik kalitesini karşılaştırma şansım olmadı, ancak satış yerindeki active modeliyle karşılaştırma şansım oldu. Active'le arasında bariz fark var, bunu rahatlıkla söyleyebilirim. İçi oldukça seçkin duruyor. Ha parmakla vurunca sert plastik gene ama kenarların çapakları falan yok. Konsol döşeme ile aynı renk. Direksiyon kumandalarım ışıksız .Bir de stepne yok, fix dene bir sistem çıktı, belki bana opsiyonel olark 16" jant takıldı, stepne uyumsuz olabilir diye böyle bir şey tercih edilmiş olabilir. ancak lastikler kaliteli Bridgestone olarak geldi. Arkadaş Golf5 almıi, adını sanını duymadığım bir çin malı lastik takılmış. Ancak Golf5'in plastik kalitesi daha yüksek ama arada da 10 milyar var. Üstelik 15" jant takılı. Sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaşlar. Ama versiyonlarda bu kadar radikal değişiklikler yapmakta doğru değil. Bir de sormak istediğim sizlere iki şey var,

1-Kronik olan city motoru sorunu bu yeni modelerde çözüldü mü?
    2-90 bg dizelerde hangi evirlerde vites değişimleri yapıyoruz?

herkese teşekkürler...
    Araban hayırlı olsun Yusuf güle güle kullanman dileğiyle. emotionlar da standart olarak 15 inç jant var seninki neden 16 inç onu anlayamadım bu fix dediğin şeyle mi alakalı? Fix ne oluyo açıklarsan sevinirim.
    Ayrıca Punto'nun katoloğunda sadece fun ve sport modelinde stepne yerine tamir kiti olarak görünüyor.
    Bir de aracı kaça aldığını sorabilir miyim? Teşekkürler.

Sayfa 7/23 İlkİlk ... 34567891011 ... SonSon