Alıntı memox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bursa - Banoto dimi sana bu planı söyleyen? Oradan Çetin Bey ile görüşüyorum bende. Banada araç 18'inde üretime girse, 2 günde üretilse + 2-3 günde gemiye binse + 2 gün gemiyle yolculuk + 3 -5 gün türkiye gümrük gibisinden oldukça sıkı bir plan tahmini yaptı. Keşke dedim ama.. Bu kadar sıkı plan olabileceğini sanmıyorum tabi. Ama Mayıs ortası gibi alırız diye ümit ediyorum.
Banato dan aldım. LAkin 3 günde üretilmiyor bildiğim. Astarı var kurucak boyası var. Bekletmesi var. Opsiyonlarının takılması var. ama tek banttan Haftada 45-50 araç cıkartıyorlar diye biliyorum. 3 bant gitse 150 arac eder haftada. Neyse benim bildiğim bu hafta sonuna kadar mart siparişlerinin üretilceği. 18. hafta yolda geçse. 19. hafta gümrük desen ki gümrük işlemleri yüyürken sende kredi ruhrat gibi işlemlere başlatıyorsun. en kötü ihtimal 20. hafta arabanı alırsın dedi. bu uzun sürmesi halinde olcak rakam. Genelde gümrükte 3 günde iş bitiyor. Gelmeside 3 gün sürüyor dedi. En iyi ihtimalde 19.hafta 2-3 mayıs gibi . Bende inşallah dedim.

Birde bir bilgi edindimki kötümü diyim bilmiyorum. İtalyan hükümetide ötv ye benzer bir indirim uygulamış. Şu an İtalya kilit durumda. Artık Türkiyeden sipariş almıyor. Yni şu an ötv rağmen ben brava gp istiyom desenizde siparişini en erken haziran sonu temmuz başı çekebiliriz diyorlar. (siparişi cekmekten bahsediyorum. Birde buna 2-3 ay italdan üretilme gelme işini düşünün)